Fugleeventyr i Singapore og Malaysia

Denne rejse til Singapore og Malaysia er specielt sammensat til fugle-entusiaster. Trækfugleparadiset, Sungei Buloh Wetland Reserve, Taman Negara, Cameron Higlands og Belum regnskoven.
bird_park_kl_553724
Du er her:
 • Fugleeventyr i Singapore og Malaysia
location Singapore, Malaysia og Borneo
location Èn rejse - flere lande, Fuglerejser
location 16 dage / 15 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 23.865 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
Man tror det næppe, når man ser Singapores “skyline”, men i et lille hjørne af øen findes et sandt paradis for fugleelskere. Her stopper alverdens trækfugle på deres vej fra Australien mod nord – kun en kort køretur fra shopping og skyskrabere. Her begynder denne rejse.

Turen går videre med lokal bus til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, hvorfra der er flere udflugter inkluderet. I Taman Negara venter jungletrekking og masser af fuglekiggeri, inden I rejser videre til englændernes gamle bastion, Cameron Highlands. Regnskoven ved Belum er noget af verdens ældste tilbageværende regnskov og er både hjem for tigre, elefanter og bjørne. Og så er det eneste sted i Malaysia, hvor man finder alle ti arter af næsehornsfugle på ét sted.

Rejsen slutter af med strandferie på Pangkor Island – hvor man iøvrigt kan fornøje sig med at tage på udkig efter nogle af øens mange næsehornsfugle. Hvis man da ikke bare vil dase de sidste dage inden hjemrejsen.

Dag 1: Ankomst Singapore
Dag 2: Byrundtur i Singapore med besøg i botanisk have
Dag 3: Besøg i Sungei Buloh Wetland Reserve
Dag 4: Med bus fra Singapore til Kuala Lumpur
Dag 5: Guidet byrundtur i KL
Dag 6: Heldagsudflugt til Kuala Selangor Nature Park
Dag 7: Kuala Lumpur – Taman Negara og en natlig vandretur i junglen.
Dag 8: Taman Negara
Dag 9: Taman Negara
Dag 10: Taman Negara – Cameron Highlands
Dag 11-12: Cameron Highlands
Dag 13: Cameron Highlands – Belum Rainforest
Dag 14: Belum regnskoven
Dag 15: Belum
Dag 16: Belum – Pangkor Island
Dag 17-18: Pangkor Island
Dag 19: Afgang fra Pangkor og hjemrejse

Se detaljeret program under rejseplan


Billeder fra Fugleeventyr i Singapore og Malaysia

Detaljeret program

 • Singapore, Marina Bay Sands

  Dag 1 : Ankomst til Singapore

  Ankomst til Singapore, hvis I bliver modtaget af vores lokale samarbejdspartner og kørt til jeres hotel. I har tre overnatninger i Singapore og resten af dagen idag er til fri disposition.
 • Dag 2 : Byrundtur i Singapore med besøg i botanisk have

  I dag venter en byrundtur gennem denne spændende by, som er en fascinerende blanding af øst og vest og nyt og gammelt. I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og lægger ud med et besøg i det koloniale distrikt. Merlion – en mytisk figur, som er en blanding af en løve og en fisk (deraf navnet...) – er på det nærmeste en maskot for byen. Den orginiale statue er fra 1972, og står i dag i Merlion Park, som I naturligvis også besøger. Den botaniske have i Singapore er imponerende, og det grønne liv her vil stå i skærende kontrast til de små gader i Chinatown og Little India. Om eftermiddagen vender I tilbage til hotellet og har nu et godt overblik over byen. Spørg evt. guiden efter et godt tip til aftensmaden.
 • Dag 3 : Besøg i Sungei Buloh Wetland Reserve

  Singapore er et vigtigt stop for mange, som rejser til Australien. Det gælder også for trækfugle på deres vej fra Australien mod f.eks. Sibirien. Man tror det næsten ikke, når man ser Singpore “skyline” med skyskrabere og lysshows, men i et hjørne af øen findes et meget vigtigt vådområde, Sungei Buloh Wetland Reserve, der fungerer som stop-over-punkt for disse trækfugle. Her kommer mange forskellige arter for at hvile vingerne – lige fra den ret almindelig rødben til den mere sjældne sibiriske hjejle. Her er naturligvis også meget andet end blot fugle. Mangrovesumpene er hjem for oddere, krabber, krokodiller, firben osv. Gå en tur i trætoppene, tag en tur op i det 20 meter høje udsigtstårn, Jejawi – måske er I heldige at se den brogede næsehornsfugl med det smukke næb.
 • Dag 4 : Med bus fra Singapore til Kuala Lumpur

  I bliver hentet på hotellet og kørt til busstationen. Herfra tager I bussen mod Kuala Lumpur. Det tager ca. seks timer at køre fra Singapore til Kuala Lumpur – lidt afhængigt af trafikken. I KL – som byen hedder i daglig tale – bliver I modtaget på busstationen og kørt til jeres hotel. I har tre overnatninger i K:. Om aftenen bliver I hentet på hotellet til et guidet besøg på det meget travle natmarked. I besøger et lokalt tempel og nyder en klassisk malay-middag på en af de lokale restauranter. Bagefter venter et tradittionelt dansehow inden aftenen sidste stop; et fotostop ved de fantastiske, oplyste Petronas Twin Towers.
 • Dag 5 : Guidet byrundtur med bil og chauffør

  Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres hotel til dagens guidede tur. I har en guide og en bil til rådighed i 8 timer, så I er selv herrer over, hvad I ser. Vi anbefaler dog, at I starter med at få overblikket fra det 515 meter høje Menara. Her er en imponerende udsigt! Et besøg i Bukit Nanas Forest er næsten også et must. Her finder man en lille klump af det ældst tilbageværende tropiske regnskov i hele Malaysia. Helt unikt ligger det næsten for foden af Menara. Få guiden til at anbefale en god frokost restaurant, inden turen om eftermiddagen går retur til hotellet.
 • Natlig udsigt over Kuala Lumpur, Malaysia

  Dag 6 : Heldagsudflugt til Kuala Selangor Nature Park

  Der er tidlig afgang fra hotellet. Efter godt halvanden times kørsel kommer I til Kuala Selangor Nature Park, hvor det venter en tre timers guidet fugletur. Parken har over 150 arter registreret lige fra storke, hejrer, fluesnappere osv. I har et “day-room” til rådighed, så det er muligt lige at blive frisket op og evt skifte tøj inden frokosten, inden turen går til Bukit Malawati. Om eftermiddagen besøger I området omkring Bagan Pasir og Tanjong Karang, hvor det bl.a. er vandfugle som plettet rørhøg, sneppe og rød dværghejre, I skal holde udkig efter. Efter aftensmaden venter en tur op ad floden for at se de spektakulære lysende ildfluer. Det er kun få steder i verden, man kan se disse ildfluer, som blinker synkront. På vejen tilbage til KL stopper I igen ved Kuala Selangor Nature Park i håb om, at de nataktive fugle nu er vågnet. I er således først tilbage i Kuala Lumpur meget sent på aftenen.
 • Dag 7 : Kuala Lumpur – Taman Negara

  Efter morgenmaden er der afgang til Kuala Tembeling. Herfra sejler I godt 2½ time ad floden til jeres resort i Taman Negara. I bliver modtaget og tjekker ind – lige i tiden for en dejlig middag. Inden I går til ro er der tid til en lille gåtur i junglen, så I bliver lidt bekendte med nogle af alle lydene.
 • Dag 8 : Trekkingtur til Bukit Teresek & vandfaldet Lata Berkoh

  I dag venter jer eni travl dag. I trekker gennem junglen og stopper op ved det, I møder på jeres vej. Lydene og duftene er altid en stor del af jungleoplevelsen – det er ikke til at vide, hvad der pusler i underskoven.... I er tilbage på resortet til frokost og over middag venter en tur til de smukke vandfald, Lata Berkoh. Middag og afslapning på resortet om aftenen.
 • Dag 9 : Fridag på egen hånd

  Dagen i dag er til rådighed til selv at tage på opdagelse i junglen. I kan tilkøbe flere udflugter eller vælge at slappe af.
 • Dag 10 : Taman Negara - Cameron Highlands

  I spiser morgenmad og tjekker ud. Båden venter til at sejle jer tilbage til Kuala Tembeling. Herfra går turen videre til Cameron Highlands, hvor I tilbringer tre nætter. Det tager en halv dags tid at komme frem, så I er nok trætte, når I når frem til højlandet. Brug aftenen på at slappe af i det dejlige klima, hvor englænderne fortrak til, når lavlandet i Malaysia blev for varmt.
 • Dag 11 : Fri til oplevelser på egen hånd

  I dag er der mulighed for selv at udforske området. Der er nok at tage sig til med vandreture, besøg på te-plantager osv.
 • Dag 12 : Fri til oplevelser på egen hånd

  I dag kan I nå det, I ikke nåede i går eller bare slappe af.
 • Dag 13 : Cameron Highlands - Belum Rainforest

  I dag går turen til Belum – men først er der morgenmad på hotellet. Turen til Belum tager godt fire timer og når I ankommer har I resten af dagen til rådighed. Belum-Temenggor er hjem for et meget varieret dyre- og planteliv. Dette er et af de eneste steder i verden, man kan være heldig at se den malaysiske tiger, den asiatiske elefant, den malaysiske solbjørn ligesom det er det eneste sted i Malaysia, hvor man finder alle ti arter af næsehornsfugle på ét sted. Belum er et sandt paradis for fugleelskere! I overnatter tre nætter i Belum regnskoven.
 • Dag 14 : På opdagelse i Belum Regnskov

  Denne morgen udforsker i regnskoven. I besøger en lokal landsby og hiker på forskellige stier i regnskoven. I skal naturligvis også på ekspedition efter verdens største blomst, rafflesia, som gror her i regnskoven. Sidst på dagen vender I tilbage til resortet, hvor der er tid til at slappe lidt af inden middagen.
 • Dag 15 : Fri til oplevelser på egen hånd

  Tag selv på opdagelse i regnskoven. Der er observeret mere end 300 fuglearter her i regnskoven inkl. 8 arter, der er regnet som udrydningstruede – bl.a. den blåbåndede isfugl.
 • Dag 16 : Belum-Pangkor Island

  Fra regnskoven går turen nu ud til kysten. Det er en køretur på godt fem timer lidt afhængigt af trafikken. Ved kajen i Lumut går I ombord på en båd og sejler over til Pangkor Island. Navnet kommer fra “Pang Ko”, som på thai betyder “smuk ø”. Så ved I, hvad der venter forude.
 • Dag 17 : Fridag til at slappe af eller tag på fugletur

  Dagen i dag er til fri disposition til at slappe af. Øen er kendt for sine næsehornsfugle, så det er oplagt at lægge et par fugleture ind i løbet af dagene, men I kan naturligvis også bare vælge at slappe af ovenpå de mange oplevelser de foregående dage.
 • Dag 18 : Fridag til at slappe af

  Dagen er afsat til at I kan afslutte jeres rejse på bedste vis. I kan lave lige, hvad I har lyst til.
 • Dag 19 : Afgang fra Pangkor Island til Kuala Lumpur. Hjemrejse

  Der er afgang fra den smukke ø mod fastlandet og herfra videre mod lufthavnen i Kualar Lumpur, hvorfra hjemrejsen begynder.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 23.865 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* Alle transfers
* Alle overnatninger på 3* hoteller
* 15 X Morgenmad, 2 X frokost, 6 X middag
* Alle udflugter som beskrevet

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Nationalpark entréer
* Drikkepenge
*Turistgebyrer

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12021 070220 AT

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/