Bali
Solnedgang, Bali, Indonesien

Rejser til Bali

- Gudernes Ø


Det er intet tilfælde, at Bali er en af Indonesiens mest populære rejsemål. Intet andet sted blandt Indonesiens mange øer oplever man den imødekommenhed og gæstfrihed, der kendetegner en rejse til Bali. Læg dertil at klimaet er behageligt, solen gavmild, naturen betagende smuk og kulturen rig og spændende - og man har de bedste rammer for en pragtfuld rejseoplevelse.

Se vores forslag til individuelle rejser i Bali eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Smukke strande, hvor man kan dase, bade eller surfe er der nok af. Solnedgangene er fantastiske ved Kuta og solopgangene er ligeså fantastisk ved Sanur eller Nusa Dua. Surfing-mulighederne er gode både ved Kuta og Seminyak samt ved mange andre af Balis kyster.

Balineserne er et folk, man ikke kan undgå at falde for. De har ikke opgivet deres traditionelle livsanskuelse og levevis, men har samtidig omfavnet de udviklinger, der gør det lidt lettere at komme igennem dagligdagen. På Bali møder man et smilende folk, der er stolte af deres kultur - en kultur, de gerne deler med besøgende.

Udvalgte rejseforslag på Bali

Gili-Islands-Scuba-Diving-Trawangan-Air-Lombok-4
Bali & Gili Familieeventyr
rokas-skeivys-EILHSBnt6QI-unsplash (1)
Den Autentiske Bali Rundrejse
b018f5ef66f95b6cbff798b2671b8db4
Bæredygtige Bali
radoslav-bali-jN9JnZ-SyVc-unsplash
Bali & Nusa Penida
cassie-gallegos-6wCWCPwmRJY-unsplash
Bali & Gili Backpackerrejse
ismail-hamzah-2mCc2JV6oeQ-unsplash
Bali & Øst Java Rundrejse
pukpik-aB46yUmsMp0-unsplash
Aktive Java & Bali
Surfboards på stranden, Bali, Indonesien

Seværdigheder på Bali


Bali er en overskuelig ø at besøge. De fleste seværdigheder er forholdsvis lette at komme til, og oplevelserne er mange. Når man rejser til Bali, er der dog flere spændende rejsemål. Tag for eksempel til Ubud, der er Balis kulturelle centrum og byder på traditionel og lokal kunst. Slæng jer på en af strandene på sydkysten, hvor solen om aftenen maler himmelen gul. Eller tag på eventyr på den norvestlige del af Bali, hvor regnskove, kaffeplantager og grønne områder tilbyder fantastisk natur. Derfor er vi kommet med nogle bud på, hvad man skal opleve når man er på Bali.


Mount Batur

Hver dag i Balis mørke før solen står op begynder hundredvis af besøgende turen op ad den 1.700 meter lange top af Mount Batur for at se solen stå op over den frodige mosaik af tågeindhyllede bjerge.Denne hellige aktive vulkan ligger i Kintamani-distriktet i Balis centrale højland, cirka en times kørsel fra Ubud, og turen til toppen for at se solopgangen har længe toppet listen over de bedste ting at gøre på Bali.


Vandringen langs godt afmærkede stier er forholdsvis let og tager normalt omkring to til tre timer. Guidede vandreture inkluderer typisk en picnic-morgenmad med æg tilberedt af dampen fra den aktive vulkan. På en klar dag er udsigten spektakulær, der strækker sig hele vejen over Batur-calderaen; den omkringliggende bjergkæde; og den smukke sø Batur, øens vigtigste kilde til kunstvanding.


Monkey Forrest - Ubud

Kun 10 minutters gang syd for byens centrum i Ubud, er Monkey Forest, også kendt som Sacred Monkey Forest Sanctuary, som er en af de bedste ting at gøre i Ubud. Det er også et af de bedste steder at besøge på Bali, hvis du er en dyreelsker eller fotograf.


Udover de underholdende grå langhalede makakaber, der gør deres hjem her, er en stor del af appellen det stemningsfulde junglemiljø, hvor aberne går frit omkring. Asfalterede stier fører gennem tykke skove af gigantiske banyan- og muskatnødtræer, hvor mosdækkede statuer og gamle templer rager gennem det tætte løv og giver en næsten mystisk følelse.


Pura Ulun Danu Bratan

På en lille ø langs Bratan-søens vestlige bred, i det kølige højland i det centrale Bali, er Pura Ulun Danu Bratan. Disse gamle tempelkomplekser stammer fra det 17. århundrede og som er et af Balis mest maleriske tempelkomplekser. Set på den imponerende baggrund af Gunung Bratan reflekterer de stråtækte templer sig på søen, og når vandstanden stiger, ser de ud til at flyde på dens overflade.

Billeder fra Bali

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/