Kuta er fascinerende, livlig og larmende!

Kuta er Balis mest turistede strandområde. Den knap 8 km lange, brede sandstrand ved Kuta hører til blandt Balis allerbedste. Surfere fra hele verden kommer hertil for at ride på de høje bølger, og på stranden er atmosfæren livlig og farverig. Her er solbadere, drageflyvere og strandsælgere i en skøn forening. Særlig sidst på efter middagen lokkes mange til Kuta stranden for at nyde den smukke solnedgang.

Meningerne om Kuta er vidt forskellige. Kuta tiltrækker især den yngre del af de rejsende og appellerer til de rejsende, som gerne vil have liv og masser af aktivitetstilbud. Her er der liv og glade dage samt et stort udvalg af restauranter, butikker og diskoteker. Byen er centrum for øens tekstilindustri, så her er også masser af tøjforretninger. Priserne kan variere fra butik til butik så tjek niveauet et par steder før du shopper.

Nogen mener, at det godt kan være svært at finde den balinesiske sjæl blandt de mange turister, men kedelig er Kuta bestemt ikke og vil du have liv og glade dage, er det Kuta, du skal tage til.