Kap Verde - Den sydlige rundrejse

Udforsk det imponerende landskab og kom tæt på den lokale befolkning, der lever spredt mellem bjerge og sletter på to af Kap Verdes sydlige øer, Santiago og Fogo.
P1080738
Du er her:
 • Kap Verde - Den sydlige rundrejse
location Kap Verde
location Badeferier og eksotiske øer, Naturrejser
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 16.500 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

På denne rejse til Kap Verde besøges tre af landets sydlige øer, Santiago, Brava og Fogo. Santiago er den største og den frodigste af Kap Verdes øer. Det er også den mest befolkningsrige af øerne, og landets hovedstad Praia ligger da også på Santiago. Fogo har tilgengæld øernes højeste punkt i form af den store vulkan, der knejser op over landskabet midt på øen. Helt nede i det sydvestlige hjørne af Kap Verde findes øen Brava. Det er den mindste af de beboede øer. Med sine kun 10 km på tværs, har man meget hurtigt været rundt på øen på få dage.

På vandreture rundt på øerne oplever man det forskelligartede landskaber og man møder den lokale befolkning, når de er i gang med deres daglige gøremål.

Billeder fra Kap Verde - Den sydlige rundrejse

Detaljeret program

 • platueau

  Dag 1 : Ankomst til Santiago

  Kommen til Kap Verde! I lander på øen Santiago og vil blive mødt af en repræsentant i lufthavnen, osm sørger for transport til jeres hotel i byen Praia. I bor på Pestana Tropico der uden sidestykke er Praias bedste hotel. Hotellet ligger på strandpromenaden på en lille pynt ved Prainha.
 • Dag 2 : Plateau, og Vandring til Cidade Velha

  I dag tager I på udflugt. Turen starter med en tur på plateauet, der rummer den historiske del af Praia. Her besøges blandt andet det livlige marked Sukupira. Efter besøget transporteres I til Calabaceira, fra hvor gåturen ned til den tidligere hovedstad den UNESCO verdensarvs bevarede Cidade Velha begynder. Vandreturen fører jer tilbage gennem historien - til Cidade Velha (gamle by). Efter en stejl nedstigning på turen fra den tørre slette, går man nu gennem den grønne dal Ribeira Grande. På vej ud af dalen kan man ikke modstå en lille smagsprøve på den lokale rom.
 • Dag 3 : Fridag i Paria

  Dagen er til fri disposition.
 • Dag 4 : Velkommen til øen Fogo

  I vinker farvel til øen Santiago og køres til lufthavnen hvor I flyver videre til øen Fogo. I bliver samlet op i lufthavnen kørt til Chá. Ved indgangen til nationalparken bliver I mødt af en lokal guide som følger jer på hiket op af Pico Pequeno, der dukkede op efter vulkanubruddet i 2014. Hiket tager ca. 4 timer og slutter ved jeres hotel for natten. Jeres bagage bliver kørt direkte til hotellet, så i slipper for at bære på det på vandreturen. I overnatter på Casa Marisa, der drives af en yngre dame med samme navn. Hotellet er bygget oven på en lava tunge fra det seneste udbrud af vulkanen i 2014, med en pragtfuld udsigt op til Pico de Fogo.
 • Dag 5 : Bestigning af Pico Grande

  Tidligt om morgenen påbegynder i opstigningen mod toppen af Pico Grande. Den cirka fire timer lange vandretur kræver solide sko og god form. Til gengæld for jeres slid får I en uforglemmelig oplevelse. På vejen passerer I stejle og dybe askeområder, og I kan hele tiden nyde den imponerende udsigt. På toppen når i til kraterets kant, hvor I holder en pause, så I kan stirre direkte ned i dybet. Nedstigningen går sandsynligvis noget lettere end opstigningen. Den løse aske gør, at det næsten er som at stå på ski i dyb sne. Tilbage på jeres hotel er der forberedt en velfortjent frokost til jer.
 • pico do Fogo

  Dag 6 : Hike Fra Monte Velha Til Mosteiros

  I dag bliver I samlet op af en guide på hotellet, som tager jer med på en vandretur ned gennem den tågede skov, Monte Velha, til Mosteiros hvor I tjekker ind på et nærtliggende hotel. Vandreturen tager ca. 5 timer og jeres bagage bliver kørt direkte til hotellet så I slipper for at bære på det.
 • Dag 7 : Fridag på Fogo

  Dagen er til fri disposition.
 • Dag 8 : Chã Das Caldeiras til São Filipe

  I køres fra hotellet i Chã Das Caldeiras til São Filipe hvor I tager på en byrundtur. Oplev kapverdisk gæstfrihed på denne guidede byrundtur i São Filipe. Udforsk det historiske centrum, dets kommunale museum, og besøg et lokalt marked, hvor I kan købe af lokalbefolkningen. I overnatter på det hyggelige og autentiske Melissas guesthouse.
 • Dag 9 : Med båd til øen Brava

  I hentes på hotellet og køres til færgeterminalen. Herfra sejler I videre til øen Brava hvor I efter indlogering på hotellet tager på en udflugt. Denne udflugt går til smukke Fontainhas med en guide. Fontainhas er med sine 976 meter det højeste punkt på Brava. Udflugten er inklusiv frokost.
 • Dag 10 : Vandretur til Faja Agua

  Dagens udflugt går til Faja Agua på en forholdsvis nem og velholdt brostensbelagt sti med kurs mod byen Rodela Baixo. Herfra er der en sti til byen Fajã de Água, en af ​​Kap Verdes mest charmerende bugter. Stien er en nedstigning af moderat sværhedsgrad gennem en dyb dal terrasseret med frugtorkideer.
 • Brava, Vila nova Sintra, hibiscus

  Dag 11 : Med båd tilbage til Fogo

  At sejle og flyve den samme dag, har sjælendt været en god idé på Kap Verde. Vi har derfor delt rejsen tilbage til øen Santiago op i 2. I sejler idag tilbage til øen Fogo for at overnatte på Melissas guesthouse, som I kender fra tidligere på rejsen.
 • Dag 12 : Flyv til Santiago

  Veludvilet på hotellet, samles I op af chaufføren, der kører jer til lufthavnen. På ingen tid flyver I tilbage til øen Santiago, hvorfra I hentes i lufthavnen og bliver kørt til et nyt område af øen som I endnu ikke har udforsket. I overnatter på det hyggelige King Fisher Village, der er et lille resort med nogle store hotel lejligheder, med eget køkken og flere værelser. Hotellet har adgang til sin egen lille bugt, hvor man kan snorkle fra deres lille platform.
 • Dag 13 : National Park Serra Malagueta

  I dag skal I på en vandretur på flere timer til det særdeles grønne landskab i Serra Malagueta National Park. På turen vil I se, hvordan de lokales arbejdsdag er, når I passerer dem på vejen, hvor de blandt bearbejder majs, vasker tøj eller arbejder i marken. I passerer frodighed, mange forskellige planter, mangotræer og terrasserede marker. Om eftermiddagen vil I på vej tilbage til hotellet gøre et stop på en strand. Vandreturen er på mellemsvært niveau og bevæger sig mellem 220 og 900 meters højde.
 • Dag 14 : Fridag på Santiago

  Dagen er til fri disposition.
 • Dag 15 : Afsked med Kap Verde

  Efter 2 fantastiske uger på Kap Verde, køres I til lufthavnen hvor I enten rejser hjem eller videre ud i verden.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 16.500 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 14x overnatninger på 3* hoteller
* 14x morgenmad
* Nævnte udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer inkl. færge
* 2x indenrigsflyBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer! I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13104 050424 KJ
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.