Fugle og natur i Trinidad & Tobago

2 uger med fantastiske fugle- naturoplevelser og afslapning på Trinidad og Tobago. Der er fokus på øernes mangfoldige natur og frodige regnskov, fuglelivet og afslapning ved stranden.
t&t00001
Du er her:
 • Fugle og natur i Trinidad & Tobago
location Trinidad og Tobago
location Fuglerejser, Naturrejser, Særlige lodges og hoteller
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 14.626 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
På denne 2-ugers rejse kommer I helt tæt på Trinidad & Tobago's fantastiske natur og fugleliv.

Dag 1: Ankomst Trinidad og transport til hotellet
Dag 2: Port of Spain & Maracas
Dag 3: Caroni Swamp and Bird Sanctuary
Dag 4: Port of Spain - Asa Wright Nature Centre & Lodge
Dag 5-6: Asa Wright Nature Centre & Lodge
Dag 7: Trinidad - Tobago
Dag 8-14: Blue Waters Inn
Dag 15: Afrejse Tobago

Rejsen begynder med tre overnatninger i hovedstaden Port of Spain, hvor I bor på et lille hyggeligt guesthouse tæt på Savannah Park. I Port of Spain er der inkluderet flere udflugter, så I får en god introduktion til byen og den omkringliggende natur. I skal naturligvis smage den klassiske Bake n' Shark sandwich, som man finder ved Maracas Beach.

Fra Port of Spain bliver I kørt ud i regnskoven, hvor I de næste tre dage bor på Asa Wright Nature Centre. Asa Wright Nature Centre & Lodge ligger 13 km fra Arima, og er et "must" for naturelskere og især for fugle-interesserede! Der er set ikke færre end 170 forskellige fuglearter i Arima-området, så Asa Wright er Trinidad & Tobago's hotspot for "bird watching". Det er også et af Caribiens vigtigste centre for økoturisme og naturbevarelse, og gennem årene har ledende ornitologer og naturforskere, som Sir David asa wrightAttenborough, besøgt Asa Wright. Centret og lodgen ligger i et fantastisk naturområde på godt 300 ha, der engang var kakao- kaffe- og citrusplantage. Det 100 år gamle plantagehus er i dag centerets hovedbygning, hvor man bl.a. finder en udsigtsterrasse perfekt til observation og fotografering af fuglelivet.

Lodgen byder desuden sine gæster på et hyggeligt spiseområde, lille souvenir- og bogbutik samt en naturlig swimmingpool. Værelserne er enkelt indrettede med bad/toilet, myggenet og telefon, og ligger i enten hovedbygningen eller i 12 bungalows rundt om i haven. Der tilbydes selvfølgelig et væld af udflugter fra Asa Wright, hovedsagligt i området omkring Arima og Northern Range, men også til andre dele af Trinidad. For gæster der bor min. 3 nætter på lodgen er der en gratis orienteringstur i lodgens område samt en tur til grotterne, hvor man kan se de sjældne frugtspisende guácharos.

Efter tre dage på Asa Wright Nature Centre bliver I kørt til lufthavnen og flyver til Tobago, hvor I de næste 9 dage kan slappe af ved stranden og nyde naturen på øens nordkyst.

Hotellet, I skal bo på her, er Blue Waters Inn - et rigtig godt og hyggeligt turistklasse hotel beliggende i fantastiske frodige omgivelser, direkte ned til stranden uden andre naboer. Området byder på mange muligheder for vandreture, udflugter til fuglereservaterne på øerne og St.Giles Island og Batteux Bay er et mekka for snorklere og dykkere. Hotellet har dykkercenter (PADI), hyggelig restaurant, bar med havudsigt og lille gavebutik. Fredag aften byder Blue Waters Inn på en drink i baren, og der er dækket op til Barbeque Buff et i restauranten, efterfulgt af Steelpan musik på terrassen. De 38 værelser har alle aircondition, loftsvifte og altan el. terrasse med havudsigt. Hotellet ligger godt 1 times kørsel fra hovedstanden Scarborough, ved fiskerbyen Speyside i det østlige Tobago, i gå afstand til restauranter og butikker.

Husk at rejsen kan skræddersyes, så den passer præcis til jeres ønsker.

Se detaljeret program under rejseplan

Billeder fra Fugle og natur i Trinidad & Tobago

Detaljeret program

 • Queens Park Savannah

  Dag 1 : Ankomst til Trinidad

  Når I lander, bliver I hentet af en chauffør, der kører jer til jeres hotel.
 • Dag 2 : Port of Spain & Maracas

  I dag skal i udforske Port of Spain og Maracas. Turen begynder i Port of Spain, hvor i ser byen vigtigste attraktioner og monumenter. Herefter går turen langs den smukke kystvej til Maracas - Trinidads mest populære strand. Maracas Bay ligger kun 16 kilometer fra Port of Spain og er derfor også et yndet udflugtsmål byboerne. Vejen hertil går gennem et spektakulært landskab med frodig regnskov, snoede bjergveje og dramatiske klippefald. Vel igennem regnskoven kommer man til den dejlige strand ved Maracas Bay. Her kan man kaste sig i vandet, dase i sandet og smage på den lokale specialitet Bake 'n' Shark - friskstegt haj, vendt i en krydret pebersauce og serveret i en slags pandekage.
 • Dag 3 : Port of Spain

  I dag skal i besøge Caroni Swamp and Bird Sanctuary, der ligger lidt syd for Port of Spain. Caroni Swamp er et 6000 hektar stort beskyttet område, der består af mangroveskov og sumplandskab - et paradis for områdets 157 forskellige fuglearter. En guidet tur ad vandvejene er bedst om eftermiddagen. På denne tid af dagen kan man se store flokke af de smukke røde ibis (Trinidad & Tobagos nationalfugl, der kun kan ses her), der kommer svævende ind over mangroverne for at slå sig til ro for natten. Udover et rigt fugleliv kan man være heldig at se en alligator, der daser på flodbredden, og slangerne der ruller sig sammen i mangrovetræerne - så lad være med at hive i grenene, der hænger ned over floden og båden.
 • Dag 4 : Port of Spain - Arima

  I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Arima - eller rettere sagt lidt udenfor Arima. Her bliver i indlogeret på Asa Wright Centre & Lodge, der er et "must" for naturelskere og især for fugleinteresserede! Der er set ikke færre end 170 forskellige fuglearter i Arima-området, så Asa Wright er Trinidad & Tobago's hotspot for "bird watching". Det er også et af Caribiens vigtigste centre for økoturisme og naturbevarelse, og gennem årene har ledende ornitologer og naturforskere, som Sir David Attenborough, besøgt Asa Wright.
 • Dag 5 : Asa Wright Centre & lodge

  I vågner på Asa Wright Centre & lodge. Centret og lodgen ligger i et fantastisk naturområde på godt 300 hektar, der engang var kakao- kaffe- og citrusplantage. Det 100 år gamle plantagehus er i dag centerets hovedbygning, hvor man bl.a. finder en udsigtsterrasse perfekt til observation og fotografering af fuglelivet. Lodgen byder desuden sine gæster på et hyggeligt spiseområde, lille souvenir- og bogbutik samt en naturlig swimmingpool. Der tilbydes selvfølgelig et væld af udflugter fra Asa Wright, hovedsagligt i området omkring Arima og Northern Range, men også til andre dele af Trinidad. For gæster, der bor minimum 3 nætter på lodgen, er der en gratis orienteringstur i lodgens område samt en tur til grotterne, hvor man kan se de sjældne frugtspisende oliefugle.
 • Photo 25-05-14 22.47.22

  Dag 6 : Asa Wright Centre & lodge

  Endnu en spændende dag på jeres lodge, hvor I kan beundre den smukke natur og det imponerende dyre- og fugleliv.
 • Dag 7 : Arima - Port of Spain - Tobago

  I bliver kørt til lufthavnen, hvor I flyver fra Trinidad til Tobago. Her bliver I igen mødt af en chauffør, der kører jer til jeres hotel, Blue Waters Inn.
 • Dag 8 : Fridag på Blue Waters Inn

  I vågner på Blue Waters Inn. Dette er et af de bedst beliggende hoteller på Tobago, i sin egen postkorts smukke, lille bugt med klart blåt vand og gode muligheder for at snorkle.
 • Dag 9 : Fridag på Blue Waters Inn

  Der er ikke noget fast program for dagene på Blue Waters Inn, men I kan derimod benytte dagene, som I har lyst til. Det kan dog klart anbefales, at tage sig tid til at nyde stranden og det azurblå vand.
 • Dag 10 : Fridag på Blue Waters Inn

  Området byder også på mange muligheder for vandreture, udflugter til fuglereservaterne på øerne og St.Giles Island og Batteux Bay er et mekka for snorklere og dykkere.
 • Cascara, Trinidad & Tobago

  Dag 11 : Fridag på Blue Waters Inn

  Dagen er igen på egen hånd, så hvis I har været på udflugt dagen før, er det måske tid til at slappe lidt af igen i det naturskønne område omkring jeres hotel.
 • Dag 12 : Fridag på Blue Waters Inn

  I er bosat cirka én times kørsel fra hovedstanden Scarborough. Hvis I har lyst kan vi selvfølgelig arrangere en udflugt til hovedstaden. Ellers bor I tæt ved fiskerbyen Speyside og I er ii gå afstand til restauranter og butikker.
 • Dag 13 : Fridag på Blue Waters Inn

  Fredag aften byder Blue Waters Inn på en drink i baren, og der er dækket op til Barbeque Buffet i restauranten - efterfulgt af Steelpan musik på terrassen
 • Dag 14 : Fridag på Blue Waters Inn

  Nyd den sidste dag af rejsen ved den smukke lagune ved jeres hotel.
 • Dag 15 : Afrejse fra Tobago

  I bliver hentet ved hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse begynder.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 14.626 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* Flybillet Tobago - Trinidad t/r
* Skatter og afgifter
* Al transport mellem lufthavne og hoteller
* 3 overnatninger på Forty Winks Guesthouse inkl. morgenmad
* Halvdagstur i Port of Spain
* Halvdagstur til Caroni Swamp
* Heldagstur til Maracas Beach
* 3 overnatninger på Asa Wright Nature Centre inkl. helpension, orienteringstur og grottetur
* 8 overnatninger på Blue Waters Inn inkl. morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

10939 210120 CS

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/