Lissabon
Lissabon breder sig udover bakker og skråninger
Du er her:
  • Lissabon

Udvalgte rejseforslag i Lissabon

Terras da Comporta Golf
Golf i Fantastiske Lissabon
Cascais, fyrtårn og smuk bygning
Lissabon & Cascais

Rejser til Lissabon


Hvis du drømmer om din næste rejse til Europa, så kom og oplev Portugals hovedstad Lissabon og området langs Tejo-floden der byder på et væld af oplevelser. Lissabon er en charmerende blanding af gammelt og nyt – lige fra den mere end 800 år gamle borg, Castelo de São Jorge til det helt moderne kvarter, Parque des Naçoes, som er bygget op i og omkring det område, der husede verdensudstillingen, EXPO 98.

Lissabons kyststrækning omkring Estoril og Cascais byder på den perfekte mulighed for at kombinere storbyoplevelser med badelivets glæder. Til glæde for de mange golf-entusiaster er området spækket med golfbaner af meget høj standard.

Majestætisk tilbagetrukket i bjergene bag kysten ligger den gamle kongeresidens, Sintra, hvor eventyrslotte og paladser venter den besøgende med en skønhed og pragt, som bjergtog vores egen eventyrdigter, H.C. Andersen.
Lissabon breder sig udover bakker og skråninger

Attraktioner og sightseeing i Lissabon


På trods af at regionen har masser at byde på, der rækker ud over, hvad du bare finder i byen, skaber byen selv uforglemmelige øjeblikke på uventede steder. Romantikken med at fange sporvogn 28 og få et glimt af indersiden af husene, der pynter op på opstigningen til Graça. Den unikke følelse af at ankomme til Cascais med tog, efter at have rejst langs kysten lige ved siden af Tejos munding. Zoologisk haves ro. Det er blot nogle af de oplevelser, der kan gøre dit ophold helt uforglemmeligt.


En stor turistattraktion i Lissabon er Lissabon Oceanarium som der anses for at være et af de bedste akvariums i verdenen. Lissabon Oceanarium skaber følelser gennem havet og dets 8.000 havdyr, hvor du deriblandt kan opleve rokker, koralrev, hajer, havoddere og meget mere. En oplevelse for både børn og voksne. Udover alt dette tilbyder Lissabon også et hav museums der bygger på kultur, kunst og meget andet, samt mange monumenter og historiske bygninger der er mange hundrede år gamle.

Billeder fra Lissabon

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/