Armamar

armamar
Du er her:
  • Armamar
Armamar er et sandt paradis for natur- og vinelskere.

Udvalgte rejseforslag i Armamar

Byen Armamar ligger i Duoro regionen i Portugal og er et sandt paradis for natur- og vinelskere. I området omkring Armamar er præget af store vingårde, hvilket også kommer til udtryk af det store antal af vinstokke der dækker det grupperede terræn i regionen.

Afhængig af hvornår man rejser til Armamar skifter landskabet farve. I løbet af foråret vil landskabet netop være fyldt med de grønne rækker af vinstokke, hvilket er et utrolig smuk og fredfyldt syn. Om efteråret når høsten er overstået vil landskabet skifte til de klassiske efterårsfarver som røde og brune nuancer der symboliserer at dette års vinsæson er forbi.

Det smukke landskab lægger desuden op til at man skal opleve det til fods eller på en cykel. Man kan bl.a. vandre eller cykle i det grupperede terræn, hvor der er flere udsigtspunkter, hvor man få et godt overblik over hvor meget vin produktion fylder i dette område.

Billeder fra Armamar

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.