Tips & artikler

Anse, Seychellerne
Du er her:
  • Tips & artikler

Før rejsen

Værd at vide inden du rejser

Når man står overfor at skulle rejse om på den anden side af jordkloden - eller til London for den sags skyld - er der mange ting, man skal og bør vide på forhånd. Vigtigst af alt regler om pas, visum og vaccinations-krav. Men der er også mange andre nyttige oplysninger: Hvad må man have med i håndbagagen? Hvad er ens rettigheder, hvis flyet er forsinket eller bagagen ikke når frem? Hvilke vaccinationer anbefales og er der malaria? Hvordan kan man agere ansvarligt som turist?
Emner her skulle gerne give svar på mange af disse spørgsmål. Mangler I alligevel information, så kontakt os endelig.

Pas og visum

Rejsevejledninger og indrejserestriktioner

Rejsende til USA, Canada & Storbritannien 

Check In & Bagage 

Din flyrejseplan 

Vaccinationer

Flypassagerers rettigheder

Blackliste af flyselskaber

El-stik & adapter

Rejseforsikring

Indførsel af planter frø, frugt og andre planteprodukter fra tredje lande

Forklaring af værelsestyper og -standarder

Depositum og betaling

Under rejsen

Fejl og mangler under rejsen

Selv om vi ville ønske, at man på en drømmerejse altid kan bevæge sig udenom alt, der handler om flyaflysninger, hotelændringer og andre uheldige oplevelser, så er det nogle gange umuligt at forudse.

Informer os derfor med det samme hvis du imod forventning oplever fejl eller mangler på din rejse, så vi har mulighed for at rette op på dem! For os er det selvfølgelig også vigtigt, at du får en rigtig god rejse med masser af positive oplevelser. Så vi vil naturligvis også gøre vores for, at du får den bedst mulige rejse.

Ifølge pakkerejselovens §26 kan du desværre miste retten til at klage over manglerne, hvis du gør det for sent. Kontakt os derfor hellere med det samme.

Du kan også kontakte vores repræsentanter på stedet eller de underleverandører, der leverer dén ydelse, som er mangelfuld. Hvis vores repræsentanter eller underleverandører ikke løser problemet, så kontakt os enten på e-mail info@hannibal.dk eller inden for vores åbningstid på telefon +45 70 270 370.

Rejseartikler

Astronomi i Chile
2024-03-25 Naturrejser Chile

Astronomi i Chile

af Louise Sørensen

Det lange smukke land Chile er et af de bedste steder i verden at observere stjerner. Læs med og bliv klogere på, hvor du finder de bedste steder i landet at observere stjernehimlen.

At rejse i Colombia…er det sikkert?
2024-03-25 Naturrejser Colombia

At rejse i Colombia…er det sikkert?

af Louise Sørensen

Er det sikkert at rejse i Colombia? Det er der mange, der spørger sig selv, når de overvejer en rejse til Colombia. Det var også dét spørgsmål, jeg stillede mig selv, inden jeg rejste til Colombia. Denne artikel handler om, hvordan jeg fik besvaret spørgsmålet og hvilke oplevelser, Colombia endte med at byde på.

11 sjove steder og aktiviteter at lave i Los Angeles og omegn med teenagere
2024-04-29 Familierejser USA

11 sjove steder og aktiviteter at lave i Los Angeles og omegn med teenagere

af Frederik Søby

Los Angeles, Englenes by, er som regel enten starten eller slutningen på turen i USA. LA er en smeltedigel for livlige, kreative, ambitiøse mennesker. Her giver vi dig 11 tips til LA med teenagere.

Adrenalin-kick i Costa Rica
2024-04-29 Naturrejser Costa Rica

Adrenalin-kick i Costa Rica

af Frederik Søby

Nationalparken Monteverde er helt speciel – både for Costa Rica, men også for resten af verden. Den er nemlig kendt for sin tågeskov, som bedst kan beskrives som, at skyerne har lagt sig ned over skoven. Man kan nyde den smukke udsigt fra parkens kendte hængebroer. Men stedet byder på mere end hængebroer blandt skyerne – nemlig landets eneste bungee jump.

Bo lokalt i Cuba
2024-04-29 Cuba

Bo lokalt i Cuba

af Frederik Søby

Når du rejser i Cuba er det meget normalt at blive indkvarteret i private cubaneres hjem. I denne artikel kan du derfor læse mere om denne overnatningstype, hvor du har mulighed for at komme helt ind under huden på de lokale.

De mest populære bryllupsrejse-destinationer
2024-04-29

De mest populære bryllupsrejse-destinationer

af Louise Sørensen

Når brylluppet er overstået, ser mange par frem til at fejre deres nygifte status på deres bryllupsrejse og dette kan være en vanskelig proces. For at hjælpe de nygifte har vi her hos Hannibal Travel oprettet en liste over lækre og populære destinationer til at nyde sin bryllupsrejse. Fra fantastisk natur til afslappende tropiske strande tilbyder denne liste en række steder, der egner sig til et hvert par.

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/