Familieferie i Cambodia

Tag på familieeventyr til Cambodia og få en rundrejse fyldt med spændende aktiviteter for både børn og voksne. Gå på skattejagt i Angkor Wat og oplev en ægte khmersk familiedag.
norbert-braun-D_lq__UIFrI-unsplash
Du er her:
 • Familieferie i Cambodia
location Cambodia
location Familierejser
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 13.682 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Vi er godt klar over, der skal ske lidt af hvert, når man rejser som børnefamilie. Derfor har vi sammensat en rejse, hvor der er mulighed for masser af aktiviteter, men samtidig også fritid til at slappe af. De første dage byder på byrundture, madoplevelser, skattejagt samt minigolf og cirkus, mens rejsen sluttes af med badeferie på en lille hyggelig ø ved navn Koh Rong Samloem.

Billeder fra Familieferie i Cambodia

Detaljeret program

 • Det Royale Palads, Pnom Penh, Cambodia (2)

  Dag 1 : Ankomst i Phnom Penh

  I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er på egen hånd.
 • Dag 2 : Byrundtur i Phnom Penh

  På denne tur får I mulighed for at udforske Phnom Penh, som er Cambodias hovedstad. Her skal I blandt andet besøge Wat Phnom, en gammel pagode, som blev bygget af en velhavende khmersk dame, ved navn Penh, med det formål at opbevare de hellige relikvier. Herefter fortsætter I til Det Royale Palads samt Sølvpagoden, som ligger i forbindelse med paladset. De fleste af de flotte templer, som I ser på jeres tur, er gaver som Cambodias konge har fået fra andre lande.
 • Dag 3 : Cykeltur på øen Koh Dach

  I dag venter jer en 1,5 times sejltur med en lokal træbåd til den lille ø Koh Dach. Øen ligger på Mekong floden total isoleret fra hovedstaden Phnom Penh, hvor øen af kendt for sin høje kvalitet af silke. Her opdager I det ægte Cambodia og især kunsten af silke vævet i hånden. I udforsker øen, når I cykler på smalle veje og møder væverne, de lokale samt øens frodige landskab. På turen nyder I en frokost forberedt af en khmersk familie. Herefter fortsætter turen om på den anden side af øen.
 • Dag 4 : Fly Phnom Penh - Siem Riep

  I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Siem Riep.
 • Dag 5 : Cykeltur Ved Angkor Wat

  En cykeltur ved Angkor Wat er - efter vores opfattelse - næsten et must, når man er i Siem Reap. Fra cyklen får man virkelig en fornemmelse af størrelsen af området samtidig med, at det er skønt at variere de mange ruinbesøg med lidt bevægelse og vind i håret. Det er den perfekte kombination! Turen foregår i roligt tempo, så alle kan følge med. Man besøger både de mest kendte og et par af de mere ukendte templer.
 • Portkortbillede fra Angkor Wat, Siem Reap, Cambodia

  Dag 6 : Khmersk familiedag – minigolf, lufballon, mini-tivoli

  I dag er en familiedag, hvor I skal opleve en hel masse. I starter dagen ud med et spil minigolf, hvor hele sættet er en miniudgave af Angkor templerne. Herefter kører I ud i Siem Reaps omgivende landskab. Herfra går I gennem rismarker for at komme til et lille tempel, som er gemt i Cambodias skove. Væk fra turiststierne, vil I føle, at I er blevet opdagelsesrejsende, som leder efter et hemmeligt tempel. Ikke langt derfra er næste stop, en sø, hvor khmerske familier holder af at tilbringe tid i weekenden. Om eftermiddagen vil det være muligt at bade i søen. Sidst på dagen kører I tilbage til Siem Reap for at nyde en tur i en luftballon. Flyveturen er ca. 10 minutter, og her har I mulighed for at beundre den smukke og storslåede udsigt 100 meter over jorden. Når solen er gået ned kører i langs ”Road 60”, som på dette tidspunkt vil være fuld af liv, når lokale sælgere står i deres små boder og sælger deres specialiteter. Khmerske familier holder også af denne plads, idet der er sat et lille tivoli op – alt fra karruseller til trampoliner og dartspil. Det er et lille hyggeligt tivoli med en lidt gammeldags atmosfære, men ikke mindst utrolig charmerende.
 • Dag 7 : Besøg den flydende landsby Kompong Kleang

  I dag besøger I en af de største og mindst besøgte landsbyer Kompong Khleang, beliggende på Tonle Sap søen, ca. 55 km fra Siem Reap. Her står alle husene på pæle, hvilket giver et usædvanligt naturligt miljø med betagende udsigt til flodsletter, rismarker og vandet. I sejler over kanaler til en stor sø, hvor folk bor på vandet. Her oplever I imponerende huse på pæle, som er et usædvaneligt syn for de fleste.
 • Dag 8 : Fly Siem Riep - Sihanoukville - Koh Rong Samloem

  I bliver hentet på jeres hotel i Siem Riep og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Sihanoukville. Herfra sejler I til den lille, charmerende ø Koh Rong Samloem, som er lillesøster til den store Koh Rong ø, men outperformer ift. at give den bedste oplevelse. Denne ø vil helt sikkert charmere jer med sin rolige stemning. Her kan vi anbefale at tage ud at snorkle, dykke eller vandre til en krystalklar strand der kun kan nåes til fods - og således er rimelig fri fra besøgende. Endvidere kan I tage ud om aftenen og se den krystalklare plankton glimte når I bevæger jer i vandet.
 • Dag 9 : Koh Rong Samloem

  Fridag ved stranden
 • Dag 10 : Koh Rong Samloem

  Fridag ved stranden
 • DSCN3253

  Dag 11 : Koh Rong Samloem - Sihanoukville

  Starten af dagen er på egen hånd, inden I senere sejler fra Koh Rong Samloem og tilbage til Sihanoukville.
 • Dag 12 : Sihanoukville - Kampot

  I dag bliver I kørt fra Sihanoukville til Kampot, hvor resten af dagen er på egen hånd.
 • Dag 13 : Kampot med Tuk Tuk

  Kampot er ikke kun kendt for den cambodjanske peber, de lækre fisk og skaldyrsmåltider og den smukke kystline. Området omkring Kampot gemmer på frodig natur, hyggelige fiskelandsbyer, plantager, floder og meget mere. I dag skal I netop opleve det smukke område omkring Kampot - og så endda i Tuk Tuk.
 • Dag 14 : Kampot - Phnom Penh

  I dag bliver I kørt fra Kampot til Phnom Penh. Resten af dagen er på egen hånd.
 • Dag 15 : Afrejse Phnom Penh

  I bliver hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. Hvis I ikke er færdige med det sydøstasiatiske paradis, kan vi anbefale at tage en uge eller to til Thailand, Laos eller Vietnam.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 13.682 pr. person hvis I er 4 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 14x overnatninger på 3* hoteller
* 14x morgenmad, 2x frokost
* 6x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationerBemærk: Prisen er pr. person ved to voksne og to børn (7-12 år) i to seperate værelser.
Rejsen kan naturligvis også foretages uden børn!

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* 1x indenrigsflyBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

13172 170524 ET

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/