USA
tommaso-teloni-Ti5BtG1NSpQ-unsplash
Du er her:
  • USA

Rejser til USA – mulighedernes land


USA er - om noget - mulighedernes land. Om man er til livlige metropoler, fantastiske naturoplevelser, små hyggelige byer, lækre strande - eller om man bare vil opleve lidt af det hele, kan man få det på en rejse til USA - her har man virkelig mulighed for store rejseoplevelser.Udvalgte rejseforslag i USA

Hawaii, sol
Oahu, Maui og Big Island
cam-fattahi-wSxpGsv4YxA-unsplash
USA's Farverige New England
karsten-koehn-Mb975vDopLw-unsplash
USA's Rocky Mountain Roadtrip
leonel-heisenberg-126F-Xh3sOo-unsplash
USA's Charmerende Sydstater
estera-fg1cPCm36jI-unsplash
USA's Solskinsstat Florida
joonyeop-baek-1kf69eE7VR4-unsplash
USA's Vilde Vest & Californien
leon-liu-_0aOFIW34rw-unsplash
USA's Vestlige Nationalparker
cora-leach-p0jz4pmnl9E-unsplash
USA's Nordlige Stillehavskyst
venti-views-mNs_6VmbaiA-unsplash
Canada & USA's Østkyst
Kauai, solen bringer rødligt skær frem i klipperne
Krydstogt og badeferie på Hawaii

New York og det østlige USA


En rejse til det østlige USA byder på muligheder for fantastisk storbyferie i både New York, Boston og hovedstaden Washington. Snyd heller ikke jer selv for de historiske og naturskønne rammer i  New England - især om efteråret, hvor træerne får de mest fantastiske farver, er New England en stor oplevelse.

patrick-tomasso-SVVTZtTGyaU-unsplash

Det vestlige USA


Californien og det vestlige USA repræsenterer på mange måder alt det, man forbinder med det klassiske USA. San Francisco er med sine stejle gader og hyggelige sporvogne et skønt sted at holde nogle dages storbyferie. Las Vegas er næsten et fatamorgana midt i ørkenen, og en kør-selv ferie langs Highway 1 byder på hyggelige kystbyer. Nationalparkerne i det vestlige USA er et helt kapitel for sig. Både Grand Canyon og Yosemite er "must sees" på en rejse til det vestlige USA.

tommaso-teloni-Ti5BtG1NSpQ-unsplash

Det sydlige USA


Det sydlige USA er lang perlerække af ofte oversete byer og oplevelser fra smukke, historiske Charleston til jazz og kreolerstemning i New Orleans og fra Elvis' Graceland i Memphis til stolte cowboy-traditioner i Texas. Er man interesseret i USAs historie er det svært at komme udenom de sydlige stater!

venti-views-GGwBS_kuKB0-unsplash

Florida


De fleste forbinder nok Florida med en solskinsrejse. Og Florida kaldes da også for Solskinsstaten - men staten har meget mere at byde på, og man kan sagtens får en helt ferie til at gå med blot at udforske Florida. Oplev det hele - fra små, hyggelige byer over Disney World og Universal Studios til Kennedy Space Center, hvor rumraketter affyres fra.

Kør-selv ferie i USA


Her kommer man tæt på naturen og på amerikanernes hverdag. Befolkningen i USA er et kapitel for sig selv. De fleste amerikanere er utrolig imødekommende, og selv om deres "how are you" ikke skal tages som en opfordring til en længere redegørelse for ens velbefindende, kan man som turist roligt indlede en snak og få nye venner - om ikke for livet - så for en time eller to. Kør-selv rejsen i USA kan foregå med både bil eller motorhome. Der er naturligvis også masser af muligheder for at rejse rundt i USA, hvis man ikke har lyst til at køre selv, da man nemt kan komme rundt med bus eller tog - sammen finder vi dén løsning, som er bedst for jer.


Storbyferie i USA


USA har nogle af verdens mest interessante storbyer, hvor man uden problemer kan tilbringe en hel ferie. Man kommer selvfølgelig ikke udenom New York, hvor museer, skyskrabere, forretningsfolk og hyggelige parker mødes. USA har dog mange andre.

Billeder fra USA

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/