Barfodsluksus i Costa Rica

Eksklusiv Costa Rica rundrejse med en række luksuriøse øko-lodges og unikke overnatningssteder, der indkapsler følelsen af barfodsluksus!
Cano-Island8-1796x2048
Du er her:
 • Barfodsluksus i Costa Rica
location Costa Rica
location Bryllupsrejser, Særlige lodges og hoteller
location 14 dage / 13 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 49.231 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Oplev barfodsluksus på unikke øko-lodges i Costa Rica ud til den smukke stillehavskyst og i de nordlige nationalparker! En ferie hvor I har base ved nogle af Costa Ricas skønneste boutiquehoteller, uden en masse planer lagt på forhånd. På denne rejse er det overnatningsstederne, der er i højsæde og er alle beliggende ved nogle af de mest fantastiske nationalparker - i ét med naturen.

Rejsen starter ved det luksuiøse og koloniale hotel Grano de Oro i San Jose. Herefter køres I med privat transport videre til Nayara Springs, med en uovertruffen udsigt over Arenal vulkanen. Området er desuden kendt for sine skønne, varme kilder. Efter 4 nætter i det centrale Costa Rica, køres I til stillehavskysten og overnatter på Arenas del Mar ved nationalparken Manuel Antonio, hvor der venter jer en unik flora og fauna. Næst forkæles I på Lapa Rios økolodge med et af Costa Ricas absolutte højdepunkter; afsidesliggende Corcovado Nationalpark! I slutter rejsen af på boutiquehotellet Oxygen Jungle Villas & Spa, hvor I kan opleve det smukke naturområde omkring Uvita, eller blot nyde det overdådige hotel.

Bemærk at flere af hotellerne på 'Barfodsluksus i Costa Rica' ikke tillader børn. Rejser I med børn, kan vi sagtens udskifte til børnevenlige hoteller, uden at gå ned på luksus.

Billeder fra Barfodsluksus i Costa Rica

Detaljeret program

 • National teatret, San Jose, Costa Rica

  Dag 1 : Ankomst til San Jose

  Velkommen til Costa Rica! Ved ankomsten til San Jose lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til jeres hotel i San Jose. I overnatter en enkelt nat på autentiske Grano de Oro hotel, ideelt beliggende ved flere hyggelige restauranter og caffeer.
 • Dag 2 : Fra San José til Arenal

  I San José bliver I hentet og kørt videre til Arenal nationalpark og byen La Fortuna. Midtpunktet for denne nationalpark er den flotte, konisk-formede vulkan, Arenal. Her overnatter I 3 nætter på Nayara Springs - et prisvindende, unikt og næsten ubeskriveligt naturparadis med ekslusive villaer kun for voksne, omgivet af tropisk regnskov. Alle de luksuriøse villaer her har en privat pool og romantisk, moderne indretning i pagt med naturens materialer. Udover at fordybe sig i naturen og nyde de mange faciliteter som pool, spa og meget mere - tilsat den fantastiske service - så er der selvfølgelig også guidede ture man kan booke med stedets egne guider. Hoteller er forbundet med en bro med søsterejendommen Nayara Hotel, Spa & Gardens.
 • Dag 3 : Arenal

  Dagen er til fri disposition.
 • Dag 4 : Arenal

  Dagen er til fri disposition.
 • Dag 5 : Fra Arenal til Manuel Antonio

  I vinker farvel til det centrale Costa Rica og køres til stillehavskysten ved Manuel Antonio. I overnatter på det skønne boutiquehotel Arenas Del Mar, hvor højt fokus på bæredygtighed er kendetegnende for stedet. Beliggende op af selve nationalparken har hotellet en dejlig udsigt til junglen samt til stranden.
 • Fantastisk flot solnedgang i Manuel Antonio, Costa Rica

  Dag 6 : Manuel Antonio

  I dag har I fri til for eksempel at udforske nationalparken Manuel Antonio.
 • Dag 7 : Manuel Antonio

  Dagen er til fri disposition.
 • Dag 8 : Fra Manuel Antonio til Corcovado

  I bliver kørt til Sierpe hvorfra I samles op med en båd transfer, der tager jer til Bahia Drake, et af Costa Ricas mest isolerede områder. Den nærtliggende Corcovado Nationalpark er kendt for at være et af Costa Ricas absolutte bedste steder at opleve dyrelivet - og her uden at skulle dele det med ret mange andre turister. I overnatter 3 nætter på luksuriøse Lapa Rio Eco Lodge. Jorden, som lodgen ligger på, er privatejet og blev købt med det ene formål at bevare dette stykke regnskov. Lodgen består af 17 luksuriøse bungalower, som alle er bygget et godt stykke oppe ad bakken, så man har den mest fantastiske udsigt fra sin balkon. Bungalowerne er bygget med skodder, der kan skydes helt til siden, så man har både lys, dufte og lyde hele tæt på. Næsten alt er bygget i træ og bambus - i varme, naturlige materialer, og badeværelserne har solcelle-opvarmet vand.
 • Dag 9 : Corcovado

  Aktiviteterne på lodgen er naturligvis centreret omkring den fantastiske beliggenhed ved både regnskov og strand. Der er naturligvis dygtige guider til rådighed.
 • Dag 10 : Corcovado

  Dagen er til fri disposition. Vandrestier gennem den frodige regnskov og nem adgang til de smukkeste, øde strande venter den besøgende i Corcovado National Park og Lapa Rios Reserve. Her kan man være heldig at få et glimt af den truede vildkat eller det tre-tåede dovendyr. Fuglene og vandfaldene kæmper om at larme mest - nogle gange i konkurrence med frøerne.
 • IMG_1997

  Dag 11 : Fra Corcovado til Uvita

  I køres videre til rejsens sidste destination, det smukke strand- og jungleområde ved Uvita. Her overnatter I 3 nætter på Oxygen Jungle Villas Boutique Resort, der er et voksen spa-resort, som tilbyder otte villaer med havudsigt og fire villaer med udsigt over junglen. Hver villa har æstestiske gulv-til-loft glasvægge og en privat terrasse, perfekt til at spotte farvestrålende tukaner og kolibrier, mens de flyver gennem de træindhyllede haver.
 • Dag 12 : Uvita

  I har dagen til fri disposition. I kan evt. booke en udendørs massage til lyden af et mindre vandfald.
 • Dag 13 : Uvita

  I har dagen til fri disposition.
 • Dag 14 : Hjemrejse

  I dag er det tid til at tage afsked med smukke og oplevelsesrige Costa Rica. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Herfra flyver I hjem eller videre ud i verden.

Priser og info

Priser

De Luxe
Fra kr. 49.231 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 13x overnatninger på 4* og 5* hoteller
* 13x morgenmad, helpension i Corcovado
* Alt lufthavnstransport (privat)
* Alt landtransport imellem destinationer (privat)
Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

19409 040324 CRS

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/