Sorata
bjerge
Du er her:

Sorata


En smuk by beliggende på en frodig bjergside i det vestlige Yungas. Der hviler en nærmest middelalderlig atmosfære over byen med dens stejle trapper og smalle brostensbelagte gader. Fra byens palmebevoksede plaza er der en fin udsigt til Illampú-bjergets høje tinde (6.382 m). Sorata ligger i en dal i 2.695 meters højde og har et tempereret klima året rundt. Det behagelige klima og de mange muligheder for vandreture i de omkringliggende bjerge tiltrækker et stigende antal besøgende.

Udvalgte rejseforslag i Sorata

sorata

Endags vandreture fra Sorata:


Gruta del Pedro: 2 ½ times vandring fra Sorata ligger San Pedro-hulen. Inde i hulen ligger en lille sø, hvori de spanske conquistadores ifølge sagn har gemt en skat. Det er muligt at sejle på søen.Aymara-landsbyer: På bjergskråningerne omkring byen bor aymara-indianerne i deres små lerklinede huse. Det er fattige bønder, der dyrker deres marker ved hjælp af okser eller med håndkraft.

bjerge

Trekking muligheder fra Sorata:


Mapiri-stien: Der findes længere vandreture på de mange pre-kolombianske veje, der fungerede som handelsveje mellem højlandet og junglen. Den mest interessante og udfordrende tager ca. en uges tid.El Choro og Takesi: De to bedst bevarede inkastier er på henholdsvis 72 km og 40 km. Oplev Andesbjergenes snedækkede tinder, dybe kløfter, frodig dale og små indianerlandsbyer på en trekkingtur ad de gamle inkastier.ekkingtur ad de gamle inkastier.

Billeder fra Sorata

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/