Borneos Forunderlige Fugleliv

688 fuglearter – hvoraf 59 er endemiske for Borneo. Så behøver vi næsten ikke sige mere, gør vi? Bemærk; fuld pension på hele rejsen!
Isfugl - Kingfisher, Borneo
Du er her:
 • Borneos Forunderlige Fugleliv
location Malaysia og Borneo
location Fuglerejser
location 16 dage / 15 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 45.420 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Denne 16 dages rundrejse inkluderer alt det bedste fugeliv, Borneo har at byde på. Turen begynder i den vestlige del af Borneo. Her behøver I ikke engang bevæge jer langt væk fra byområderne for at opleve Borneos rige fugleliv.
Fra Kota Kinabalu går turen til Kinabalu Park, Poring Hot Springs og Mesilau Nature Park. Sabahs vestkyst er hjemsted for omkring 350 fuglearter, hvoraf 35 er endemiske for Borneo.
Den østlige del af Borneo byder på forunderlige naturområder fra Sepilok Naturreservat, Wildlife Reserve, med 316 fuglearter, hvoraf 20 er endemiske for Borneo. Overnat blandt andet på den prisvindende lodge, Sukau Rainforest Lodge.

Bemærk: Turen her kan også splittes op, så man kun har 5 eller 8 dage med fokus på fugle. Vi skræddersyr, så det passer præcis til jeres ønsker og behov!

Dag 1: Ankomst Kinabalu Park
2-4: Kinabalu Parks fugle & Poring Hot Springs
Dag 5: Kinabalu Park - Sepilok
Dag 6: Rainforest Discovery Centers Fugle
Dag 7: Sepilok - Sukau
Dag 8-9: Sukau
Dag 10: Sukau - Tabin
Day 11: Tabins Fugle
Dag 12: Tabin – Borneo Rainforest Lodge
Dag 13-14: Borneo Rainforest Lodge
Dag 15: Danum – Kota Kinbalu
Dag 16: Afrejse Kota Kinbalu

Billeder fra Borneos Forunderlige Fugleliv

Detaljeret program

 • Stor han orangutang, Borneo, Malaysia

  Dag 1 : Ankomst til Kinabalu park

  Transfer fra Kota Kinabalu lufthavn til Kinabalu Park, hvor Kinabalu bjerget rejser sig majestætisk mod skyerne.
 • Dag 2 : Kinabalu park

  Dagen i dag tilbringes i den skønne Kinabalu Park, hvor I udforsker de forskellige stier og undviger turistflokke i jagten på gode fugleobservationer. Der overnattes i Kundasang området.
 • Dag 3 : Poring

  Der bruges en hel dag med kikkert og teleskop mod trætoppene og de mange fuglearter ved Poring Hot Springs. I følger flere af områdets naturstier samt gør brug af platformene i trætoppene. Poring er hjemsted for bl.a. Gulspættet Brednæb, Borneopygmæfalk, Hvidbrynet Shama, Borneobronzefinke, Blånattergal, Topskade, Pungrynkenæb og mange flere.
 • Dag 4 : Kinabalu park

  Nyd omgivelsernes mange stisystemer, som fører jer mod nye områder, så I kan komme tæt på flere af de mange interessante fuglearter i området.
 • Dag 5 : Kinabalu park - Sepilok

  I køres til Sepilok, som er lavere beliggende og varmere end Kinabalu Park. Man kan typisk nå en morgen-fugletur, inden I sætter kursen mod østsiden af Borneo og Sepilok. Om aftenen er der ”night walk”.
 • Orangutangmor med unge, Borneo, Malaysia - Copy

  Dag 6 : Sepiloks fugle

  Hele dagen er afsat til at udforske fuglelivet i Rainforest Discovery Centre. Af fugle, som kan spottes netop her, kan nævnes Borneobørstehoved, Brunnakket Trogon, Tigerisfugl, Blårygget Skovisfugl, Kappepitta, Skarlagenminivet, Rødskægget Biæder, Stor Pragtdrongo, Hvidbuget Bronzefinke, Kortvinget Gøg, Borneopygmæfalk, Orientalsk Dværgisfugl og mange andre arter.
 • Dag 7 : Sepilok - Sukau

  Morgenen starter med fugleobservationer omkring lodgen, inden det ved middagstid er tid til flodsejlads på Borneos længste flod, Kinabatangan. Der gøres flere korte stop undervejs, så I kan få flodbreddens fugleobservationer med samt andre dyrearter. Det lavereliggende Kinabatangan er hjem for 210 fuglearter. Efter check-in på Sukau Rainforest Lodge, er det tid til at tage ud og kigge efter flere fuglearter i trætoppene. Af arter som kan opleves, kan bl.a. nævnes Borneoløbegøg, Lille Flodørn, Toppet Slangeørn, Hvidbrystet Drosseltimalie, Brun Skægfugl, Blåøret Isfugl, Broget Viftehale, Asiatisk Paradismonark, Brahminglente og mange andre.
 • Dag 8 : Sukaus fugle

  Disse dage er I omgivet af regnskoven, og der vil rig mulighed for flere fugleobservationer på lodgen. Der er desuden daglige flodsejladser med fugle-guiden indlagt i programmet.
 • Dag 9 : Sukau

  Udover fugleobservationer med guiden vil I også bruge en eftermiddag på at besøge Gomantong grotten. Her kan I observere, hvordan flagermus og flagermuseglenter flyver gennem luften omkring grottens åbning.
 • Dag 10 : Sukau - Tabin

  Det er tid til at køre videre til endnu et skønt naturområde på Borneo, nemlig Tabin Wildlife Reserve. Det er en skøn oase for fugle entusiaster med cirka 220 observerede fugle arter. Her overnatter I to nætter.
 • Dag 11 : Tabins fugle

  Heldagstur i reservatet på kikkert- og fotojagt efter Tabin reservatets mange fuglearter. Af fuglearter kan bl.a. nævnes Blåvinget Storkenæbsisfugl, Borneoildryg, Krontoko, Grånistret Edderkoppejæger, Borneoblomsterpikker, Grønkronet Solfugl, Borneojordtimalie, Rødnakket Trogon, Orangebuget Blomsterpikker, Mørk Høgeørn, Grønrygget Sultanspætte, Askegrå Skrædderfugl, Fløjlspandet Spætmejse og mange andre arter.
 • Dag 12 : Tabin - Danum-dalen

  Der er transport til Danum-dalen, hvor I tjekker ind på Borneo Rainforest Lodge. Her tilbringer I tre nætter. Der er mere end 300 fuglearter registreret i Danum-dalen, og allerede i dag venter første observationstur.
 • Dag 13 : Danum-dalen

  Dagen bruges på at udforske Danum-dalen og området omkring Borneo Rainforest Lodge.
 • Dag 14 : Danum-dalen

  Det fantastiske landskab og fugleliv kan byde på nye og anderledes oplevelser end dagen i går, så turen går atter ud i området med guiden.
 • Dag 15 : Danum - Lahad Datu - Kota Kinabalu

  Transfer til Lahad Datu Lufthavn, hvorfra I flyver til Kota Kinabalu, hvor I overnatter.
 • Stor han orangutang, Borneo, Malaysia

  Dag 16 : Afrejse Kota Kinabalu

  Transfer fra hotel til lufthavn. Det er tid til at tage afsked med Borneos fantastiske fugleliv. Bestil rejsen. Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 45.420 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
16 dage / 15 nætter

Inkluderet

* Alle transfers som beskrevet
* Alle udflugter som beskrevet
* Alle overnatninger
* 14 nætter med fuld pension
* 1 nat med morgenmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

12023 191218 BET

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/