Rejser til Fransk Polynesien


Der er i alt 118 øer i Fransk Polynesien, som også kaldes Tahiti og hendes øer. Fælles for øerne er, at de alle er frodige og grønne med bakketoppe, der strækker sig mod himlen - omgivet af farverige rev eller flotte strande med enten sort eller hvidt strandsand.

Øernes bjerge rejser sig majestætisk over det rolige hav, og så langt øjet rækker, kan man se det blå hav. Bjergenes farver synes enten blå, brune eller violette - det kommer an på lyset, og hvor du ser bjergene fra. Det er anbefalelsesværdigt med en vandretur oppe i bjergene, da man har helt unikke panoramaudsigter og kan observere de imponerende vandfald, der springer ud fra flere af bjergsiderne og løber gennem et utal af dale på øerne.

Himlen gør sit for også at give dig et farverigt indtryk af Fransk Polynesien - når solen står op eller går ned, kan du se de imponerende farver, der spænder fra lyse og gule til brændende røde. Også de lave øer og atoller, der er omringet af små laguner, har eventyragtigefarver lige fra en utrolig smuk grøn farve til en næsten oplysende turkisblå. De fleste øer er beboet af et afvekslende fugleliv og har utallige strande.

I alt 118 øer - og ingen af dem er ens. Hver ø har sin egen specielle charme. Moorea er noget andet end Bora Bora, og Bora Bora er noget andet end Manihi osv.

Fælles for øerne er, at de alle ligger roligt og vugger i en stille brise - den slags brise, der får kokosnøddepalmerne til at svaje. Om vinteren er brisen kølig, for der tager Maraamu-vinden over og gør, om muligt, Fransk Polynesien endnu bedre. Overalt finder du kokosnøddetræer, masser af farverige fisk, en varmende sol - og en intens følelse af lykke.