Munduk
Munduk gynge
Munduk på Bali er så god en hemmelighed, at selv mange lokale ikke ved hvor det er.
Munduk på Bali er så god en hemmelighed, at selv mange lokale ikke ved hvor det er. Højt oppe i bjergene ligger Munduk gemt mellem adskillige vandfald, vandreruter og billedskønne udsigter.

De fleste besøger kun Munduk i en dag for eksempel for at bade i Banyumala tvillingevandfaldet eller et af flere andre vandfald. Det kan anbefales at bruge et par dage i området, så man også kan nå at opleve bl.a. det urimeligt smukke Ulun Danu Bratan tempel i Tamblingan søen og et af de mange utrolige udsigtspunkter som man kan få broer, gynger og caféer.

Det er også i Munduk, at man kan købe verdens måske dyreste kaffe, Kopi Luwak, som er lavet af halvt fordøjede kaffebær, der ender i desmerdyrets eferladenskaber. Vær opmærksom på at kaffens popularitet har øget efterspørgslen i en sådan grad, at det kan skabe etiske bekymringer om dyrenes velfærd.

Udvalgte rejseforslag i Munduk

Udvalgte udflugter i Munduk

une-fille-en-vadrouille-a81CyDsD4CQ-unsplash
Vandretur ved Twin Lake & Munduk vandfaldet

Billeder fra Munduk

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/