Amalfikysten

Amalfikysten 4
Du er her:
  • Amalfikysten
Den guddommeligt smukke kyst med varme somre og milde vintre er et yndet rejsemål

Udvalgte rejseforslag ved Amalfikysten

Amalfikysten 4
Kør-Selv Sicilien Rundt Og Amalfikysten
Kør-Selv Sicilien Rundt Og Amalfikysten

Udvalgte hoteller ved Amalfikysten

Hotel Fontana altan
Turistklasse hotel
Hotel Fontana
Hotel Miramalfi pool
Turistklasse hotel
Hotel Miramalfi
I den sydlige Campania-region i Italien ligger Amalfikysten. Denne smukke kyststrækning på 112 km byder dets besøgende på varme somre og mindre vintre. Det gør området mellem Napoli og Salerno til et yndet feriested om foråret og efteråret. I juli og August kan temperaturen snige sig op mod 40 grader og det kan være i overkanten til en aktiv kultur og naturferie. For natur er der rigelig af. Amalfikysten byder på et væld at natur som skyhøje kystklipper, livlig vegetation og mange farvede byer der ligger lige ud til det rolige turkisblå vand.

Det kan være en spændende oplevelse at køre i bil langs kysten med SS163-motorvejen. Når tager denne tur op langs kysten kommer man forbi de 13 byer der kalder kysten for hjem. Selve turen langs kysten betragtes som en af de mest naturskønne køreture i verden, og det er bl.a. derfor at italienerne kalder området for den Guddommelige Kyst.

Hver by er udstyret med karakteristisk Amalfi-topografi, såvel som sine egne iøjnefaldende egenskaber. Den pastelfarvede Positano tiltrækker de rige og berømte for sine luksuriøse feriesteder ved klippen og fine italienske restauranter, mens byen Amalfi er Italiens ældste maritime republik, der engang fungerede som et stort kommercielt og teknisk knudepunkt i Middelhavet. Alpebyen Ravello med dens gamle villaer og betagende havudsigt vil sætte sig fast i hukommelsen i de kommende år. Praianos afsondrede kyster vil formilde strandelskere, og Minori, hjemsted for en af de ældste pastaer i verden, er et mekka for madelskere. Og hvis man planlægger at passere gennem Cetara, kan man stoppe ved et gammelt normannisk tårn, som ifølge legenden blev grundlagt af Hercules selv. Uanset hvordan man beslutter sig for at udforske Amalfikysten, vil dens herlighed med stor sandsynlighed efterlade et mindre man sent glemmer.

Billeder fra Amalfikysten

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.