Cagliari
Kulturrejser-i-Italien-Cagliari-snorkling
Du er her:

Kulturrejser i Italien – Oplev Sardiniens hovedstad Cagliari


Italien er efterhånden godt udforsket af os danskere, og mange af os har været på flere kulturrejser i Italien. Hvis du vil dykke endnu længere ned i Italiens kultur og historie, kan vi opleve at besøge Cagliari, der er hovedstaden på den smukke Middelhavsø Sardinien. Her kan man rigtig tage på kulturrejser i Italien, og du bliver ført helt tilbage til både Middelalderen, Romertiden og sågar også Bronzealderen.

I år 1100 fvt. var det fønikerne, der slog sig ned i området ved det nuværende Cagliari, og næsten 1000 år senere var det romerne. Man kan derfor finde mange arkæologiske steder i nærheden af især Cagliari, og selve Cagliari præges af blandt andet romerske villaer, et smukt og velbevaret romersk amfiteater, katedralen Santa Maria og de middelalderlige monumenter, Saint Remy og Elefantporten.

Det er derfor oplagt at have Cagliari og resten af Sardinien i tankerne, når man planlægger kulturrejser i Italien.

Udvalgte rejseforslag i Cagliari

Kulturrejser-i-Italien-Cagliari-snorkling

Cagliari indbyder også til badeferie


Cagliari er både for dig som interesserer dig for kulturrejser i Italien men også for dig, som gerne vil nyde de flotte middelhavsstrande med det fineste sand og det smukke turkisfarvede vand. Både Cagliari og Alghero byder på fantastisk badeferie med gode muligheder for snorkling, dykning, bådture eller bare afslapning på stranden kombineret med en kulturrig ferie.

Kulturrejser-i-Italien-Cagliari

Hvor er det ellers oplagt med kulturrejser i Italien?


Cagliari og flere områder af Sardinien er oplagt til at tage på kulturrejser i Italien, da områderne er knap så besøgte af turister og stadig står mere eller mindre velbevarede. Men naturligvis er der mange andre steder, der også lægger op til kulturrejser i Italien.


En mulighed er at rejse til Milano med den store, smukke og enormt fascinerende domkirke. En anden mulighed er Sicilien, der både har masser af kulturskatte i Palermo og vulkanen Etna, som Unesco har sat på listen over verdens kulturarv.Det er oplagt med kulturrejser i Italien rigtig mange steder. Hvis man generelt set er til kulturrejser i Italien og andre stedet i Europa, er der også flere steder i Europa, anbefaler vi også både steder i Portugal, Rumænien og Moldova, som også byder på spændende oplevelser, og som for mange stadig er uudforskede.

Billeder fra Cagliari

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/