Tsavo National Park er Kenyas - og en af Afrikas - største nationalparker.

De næsten 21.000 km2 er delt i to, Tsavo East og Tsavo West, af hovedvejen og jernbanen mellem Nairobi og Mombasa. Denne jernbane spillede i 1899 en vigtig rolle i et af Afrikas store sagn. Det fortælles, at to store hanløver dræbte 120 arbejdere under opførslen af broen over Tsavo River. Det skabte legenden om "The Maneaters of Tsavo" - Menneskeæderne fra Tsavo.

Løver er der stadig i Tsavo, sammen med leoparder, næsehorn, bøfler, elefanter, eland, kuduer og mange andre af Kenyas savannedyr. Ved de vulkanske ferskvandskilder Mzima Springs er der bygget et unikt undervandsobservatorium, hvor man kan se flodheste, der vægtløse "svømmer" forbi.

Men et af de store plusser ved Tsavo er det fantastiske landskab med langstrakte græssletter, bjerge og klipper, skovområder og floder. Og uden de mange turister man støder på i Kenyas andre nationalparker, er Tsavo som et rigtig afrikansk vildnis. Beliggenheden tæt ved Mombasa gør Tsavo til en perfekt safaridestination for folk på badeferie ved Malindi og kysterne syd og nord for Mombasa.