Luksussafari i Borneos regnskov

Drømmer I om at opleve Borneos fantastiske regnskov, snorkle fra en vaskeægte tropeø og se orangutanger uden at gå på kompromis med hverken oplevelserne eller komforten? Så er dette turen for jer!
Orangutan familie, Borneo
Du er her:
 • Luksussafari i Borneos regnskov
location Malaysia og Borneo
location Naturrejser, Safari
location 9 dage / 8 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 9.018 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Drømmer I om at opleve Borneos fantastiske regnskov, snorkle fra en vaskeægte tropeø og se orangutanger - uden at gå på kompromis med hverken oplevelserne eller komforten? Så er dette turen for jer! Undervejs bor I bl.a. på det prisvindende junglelodge, Sukau Rainforest Lodge, hvor man kun kan komme til med båd. Komfort betyder dog heldigvis ikke, at I ikke kommer ud i naturen! Der venter både sejlture, vandreture og snorkelture.

Turen kan med fordel forlænge med et par dages badeferie. Kontakt os for nærmere information.

Dag 1: Ankomst til Kota Kinabalu
Dag 2: Gaya Island
Dag 3: Kinabalu Nationalpark
Dag 4: Mari Mari Cultural Village
Dag 5: Kota Kinabalu - Orangutanger - Regnskoven
Dag 6: Oplevelser i regnskoven
Dag 7: Regnskoven - Kota Kinabalu
Dag 8: Fridag i Kota Kinabalu
Dag 9: Afrejse Kota Kinabalu

Billeder fra Luksussafari i Borneos regnskov

Detaljeret program

 • Stor han orangutang, Borneo, Malaysia

  Dag 1 : Ankomst Kota Kinabalu

  Ved ankomsten til Kota Kinabalu (i daglig tale bare KK) bliver I mødt i lufthavnen af vores lokale samarbejdspartner og kørt til hotellet, hvor I har en enkelt overnatning. Resten af dagen er til rådighed til at finde jer til rette.
 • Dag 2 : Gaya Island

  I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til ned havnen. Her stiger I ombord på en båd, som sejler jer den korte tur til den smukke tropiske ø, Gaya Island. Her venter et trek i den smukke tropiske regnskov - hvor hård og lang turen skal være, er I selv med til at bestemme. Måske vælger I den korte tur, når I ser stranden på Gaya Island, hvor resten af dagen tilbringes. Her er ganske enkelt pragtfuldt! Undervejs på trekket fortæller guiden om de tropiske planter, man finder en regnskoven og om hvordan, en del af dem kan bruges medicinsk. Efter gåturen venter en pakket frokost - og resten af dagen er til rådighed til at nyde smukke Gaya Island. Guiden har naturligvis snorkeludstyr med til jer, så I kan hoppe i vandet og udforske de mange farverige fisk. Den perfekte kur, hvis I har lidt jetlag! Sidst på dagen bliver I sejlet retur til Kota Kinabalu.
 • Dag 3 : Kinabalu nationalpark

  Efter en to timers køretur kommer I til foden af Mt Kinabalu - Sydøstasiena højeste bjerg. Det er muligt at bestige bjerget, men turen regnes som krævende og kræver derfor et par dage. I nøjes med at betragte tinderne nedefra på denne tur. Efter et kort besøg på et lokal marked tilbringes resten af dagen i den fantastiske nationalpark, Kinabalu, som omgiver det høje bjerg. Parken har mange forskellige vandrestier og der er gode muligheder for at udforske området på gå-ben. Her er et enestående plante- og dyreliv, og Kinabalu National Park er da også på UNESO's liste over bevaringsværdig natur og regnes for et af verdens vigtigste naturområder. Sidst på dagen går turen tilbage til Kota Kinabalu.
 • Dag 4 : Borneos lokale kulturer

  I dag skifter fokus fra naturen til kulturen. En kort køretur udenfor KK ligger Mari Mari Cultural Village, hvor man kan stifte bekendtskab med en række af Sabahs lokale kulturer. Her er nærmest tale om et levende museum, hvor der både er mulighed for at se nærmere på de traditionelle langhuse og møde den lokale høvding. Mari Mari ER et museum, men det er en glimrende mulighed for at lære mere om, hvordan de mange forskellige stammer har levet på Borneo.
 • Dag 5 : Kota Kinabalu - Orangutanger - Regnskoven

  I bliver kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver til Sandakan. Her bliver I mødt i lufthavnen og kørt til Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre - Sabahs nok mest berømte seværdighed. På centeret tager man sig af syge eller forældreløse orangutanger med henblik på at sætte dem ud i naturen, når de kan klare sig selv. Sepilok er ikke det eneste orangutang rehabiliteringscenter i Sydøstasien, men det er det største og det lettest tilgængelige. Her kan man komme tæt på "skovmenneskene" og overvære formiddagsfodringen af menneskeaberne. Overskuddet fra jeres entre går tilbage til centeret, så på den måde er I med til at hjælpe orangutangerne. Efter frokost går turen til kajen, som sejler jer 2,5 time op af floden til den prisvindende lodge, Sukau Rainforest Lodge. Her vil I være omgivet af junglen og dyrelivet. Udflugter fra lodgen inkluderer flodsejlads på fotojagt efter regnskovens beboere. Aftensmaden serveres i stearinlysets skær ved flodens bred og inden I går til ro, vil der være informationer om omgivelserne fra naturalist guiden på lodgen Mere idyllisk bliver det næsten ikke.
 • Dag 6 : Oplevelser i regnskoven

  Dagen bruges i og omkring lodgen. I er tæt på naturen, og det handler naturligvis om at komme på opdagelse i junglen! Før morgenmaden venter en sejltur op ad floden på udkig efter pattedyr og fugle, som kan være svære at se om dagen. Senere på formiddagen er der mulighed for en gåtur gennem junglen med en af lodgens biologer, og om eftermiddagen venter endnu en sejltur på floden. Har I lyst til flere sejlture, er det muligt at tilkøbe en aftentur også, hvor der er gode muligheder for at se nataktive dyr, som ellers er vanskelige at se. Dette kan aftales på lodgen.
 • Dag 7 : Regnskoven - Kota Kinabalu

  I dag siger I farvel til Sakau lodge og sejler tilbage til Sandakan, hvorfra I bliver kørt til lufthavnen for at flyve tilbage til Kota Kinabalu. De sidste to nætter tilbringes i Kota Kinabalu, hvor aftenen er til rådighed.
 • Dag 8 : Kota Kinabalu

  Dagen i dag er fri til selv at gå på opdagelse. KK er en hyggelig by, og her er nok at tage sig til. Jeres resort tilbyder også et hav af aktiviteter - men måske trænger I bare til at slappe af ved poolen.
 • Dag 9 : Kota Kinabalu

  Efter morgenmaden er der afgang mod lufthavnen. Bestil rejsen. Husk at tilføje rejsen til din ønskeliste - du finder knappen øverst på siden ovenover billedet.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 9.018 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
9 dage / 8 nætter

Inkluderet

* 8 overnatninger på førsteklasses hoteller med morgenmad
* Alle ture og transporter som beskrevet inkl. engelsktalende guide
* Entreer
* 5 x frokost
* 2 x Aftensmad

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly samt indenrigsfly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Kamera fees

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


10760 191218 BET
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.