Kenyas Højdepunkter

Oplev elefanter til udsigten af Mount Kilimanjaro tårne op over det flade landskab i Amboseli nationalpark, bliv forundret over det enestående dyreliv i Masai Mara og ryst støvet af dig på stranden i Mombasa - denne pakkerejse har det bedste af to verdener: aktiv safarirundtur og afslapning på en af Afrikas bedste strande!
Praslin, Seychellerne
Du er her:
 • Kenyas Højdepunkter
location Kenya
location Safari
location 12 dage / 11 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 16.919 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Har I altid drømt om at se en hel flok antiloper galoppere forbi? At opleve smukke landskaber og se glade dyr i deres naturlige omgivelser? At slappe af på en naturskøn paradisstrand på Afrikas østkyst? Så er denne rejse noget for jer! Tag på oplevelse blandt Kenyas fantastiske dyreliv på denne "lille" Kenya-rejse, se Mount Kilimanjaros sneklædte top, og indånd den afrikanske luft under varme himmelstrøg. Turen starter i Tsavo West og Amboseli nationalpark, hvor det vilde dyreliv vil omgive jer fra første møde. Dernæst tager I til Lake Naivasha for at opleve de dyr, som befinder sig på denne ø der er formet som en halvmåne. Prikken over i'et og det sidste safari på denne tur, er i det verdensberømte Masai Mara, der er kendt for gnuernes årlige vandring. Her i parken vil I have mulighed for at møde en Masai stammelandsby og komme op at flyve i luftballon og spotte vildt heroppe fra. Rejsen slutter af på stranden i Mombasa, som er et paradis der vil danne ramme for nogle afslappende dage.

Billeder fra Kenyas Højdepunkter

Detaljeret program

 • I:\AXUMIMAGES\Afrika\Kenya\Nairobi, kenya

  Dag 1 : Nairobi - Aberdares National Park

  Ved ankomst i lufthavnen bliver I mødt af jeres guide og fortsætter til Aberdars National Park i det centrale kenyanske højland. Her bor I i naturskønne omgivelser med en smuk udsigt over Mt. Kenya og omringet af tre reservater, hvor der er gode muligheder for at se næsehorn. I tager på safari om eftermiddagen, så måske er I allerede heldige her. 
 • Dag 2 : Aberdares National Park - Samburu National Park

  Efter morgenmaden kører I til Samburu National Park. I krydser ækvator på vejen og ender på kanten af den nordlige grænse. I ankommer til frokost, hvorefter der venter jer en safari om eftermiddagen. 
 • Dag 3 : Samburu National Park

  I dag skal i opleve det unikke Samburu med både morgen- og eftermiddags Game Drives. Nyd omgivelserne, der er præget af vandhuller, åbne sletter og bagvedliggende bjerge.
 • Dag 4 : Samburu National Park - Lake Nakuru

  Efter morgenmaden checker I ud og kører til Lake Nakuru via Nyahururu Falls ned til bunden af Rift Valley. I ankommer om eftermiddagen og skal på et eftermiddags Game Drive. Lake Nakuru er kendt for sin store bestand af flamingoer, men I kan også være heldige at se The Big Five. Nede ved søen er der derudover gode muligheder for at se flodheste og mange andre dyr, der kommer her for at drikke. 
 • Dag 5 : Lake Nakuru - Masai Mara

  Denne morgen tager I til Masai Mara Game Reserve. Masai Mara er et naturreservat i den sydvestlige del af Kenya og er opkaldt efter masaierne, som bor i Masai Mara, og Marafloden, som løber gennem området. Mod syd, over grænsen til Tanzania, hænger Masai Mara sammen med Serengeti nationalpark. Reservatet er således den nordlige forlængelse af det store Serengeti-Mara, der er berømt for sin årlige migration af gnuer. Masai Mara er hjemsted for den største koncentration af store pattedyr og er bredt anerkendt som Afrikas ultimative vildreservat. I ankommer til jeres camp til frokost, og har lidt tid på egen hånd. Senere tager I afsted på en aftentur i reservatet, som er et spektakulært sted med betagende landskaber, uendelige sletter og noget af det mest rige dyreliv, der er noget sted i verden.
 • I:\AXUMIMAGES\Afrika\Kenya\Mara_ballon

  Dag 6 : Masai Mara

  I får god mulighed for at opleve dette vanvittige sted hele dagen i dag. I kan se elefanter, giraffer, løver, impalaer, zebraer og mange flere fantastiske dyrearter. Der er blevet registreret 450 fuglearter, og blandt dem 57 rovfugle. Mara er skuepladsen for den årlige migration af millioner af gnuer der kommer fra Serengeti-sletten på jagt efter vand og græs. Mens I er her, vil I have mulighed for at flyve over Mara-Serengeti området i en luftballon, efterfulgt af en gourmetmorgenmad med champagne. I kan også besøge en masai-stammelandsby og opleve deres kultur, traditioner samt se deres masai-dansere (ekstragebyr).
 • Dag 7 : Masai Mara - Nairobi - Mombasa

  I bliver hentet på jeres lodge i Masai Mara, hvorfra I vil blive kørt til Nairobi lufthavn. Herfra flyver I til Mombasa, hvor I vil blive hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. I skal bo på Leopard Beach Resort & Spa, som blev kåret til Afrikas førende feriested i 2019 ved Prestigious World Travel Awards - således har stedet altså et ry for fremragende kvalitet. Her har I næsten direkte udgang til en vanvittigt smuk strand, hvor sandet er blødt som fjer. Her er mange gode faciliteter og aktiviteter, så der er helt sikkert noget for en hver smag. Dette resort skal danne rammerne for nogle uforglemmelige dage på jeres Afrika rundrejse.
 • Dag 8 : Mombasa

  Fridag på egen hånd.
 • Dag 9 : Mombasa

  Fridag på egen hånd.
 • Dag 10 : Mombasa

  Fridag på egen hånd.
 • I:\AXUMIMAGES\Afrika\Kenya\Mombasa\diani beach2

  Dag 11 : Mombasa

  Fridag på egen hånd.
 • Dag 12 : Mombasa

  I bliver hentet på jeres resort og kørt til lufthavnen. Jeres Afrika-eventyr er ved at være slut, men ønsker I mere eventyr? Så er det muligt at kombinere med Uganda, Tanzania, Seychellerne eller noget helt tredje!

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 16.919 pr. person
12 dage / 11 nætter

Inkluderet

* 11x overnatninger på 3* hoteller
* 11x morgenmad, 6x frokost, 11x aftensmad
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer
* Transport i minivan med pop-up tag
* Engelsktalende guide
* Safariaktiviteter som nævnt
* Parkskatter og adgangsgebyrer til nationalparker
* Vand på safariture

Bemærk at prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* 1x indenrigsfly

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

19011 290424 NE+H

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.