Penang
Penang City Hall, Penang, Malaysia
Penang er en af Malaysias mest populære ferieøer beliggende på vestkysten blot 45 minutters flyrejse fra hovedstaden. Og Penang kan tilbyde noget, som ingen af de andre tropeøer i Asien er i stand til, nemlig at levere en mangfoldig og farverig "hovedstad". Georgetown er som Malacca nerven i malaysisk historie. De gamle gader er som spejlbilleder af fortiden med krydderiboder og templer af enhver overbevisning: Hindu, thailandske og burmesiske buddhister, moskeer og kristne kirker. I modsætning til andre kolonier fra den tid blev Penang aldrig opdelt i etniske skarpt afgrænsede bydele.

Udvalgte rejseforslag på Penang

Penang, Malaysia

Penangs strande

Følger man den snoede vej til Penangs nordkyst, kan man ikke andet end betages af det smukke landskab. Stejle klippestykker rager ud midt i vandet og opdeler kysten i små bugter med hver deres charme. Selvom vandet ikke er lige så klart som på østkysten, er strandene alligevel populære.

Billeder fra Penang

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/