Oplev São Tomé & Principe

Kombiner en spændende rundrejse på São Tomé med en luksuriøs badeferie på Principé!
JC0C1000
Du er her:
 • Oplev São Tomé & Principe
location São Tomé & Príncipe
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 26.828 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Kombiner en spændende rundrejse på São Tomé med en luksuriøs badeferie på Principé!

Billeder fra Oplev São Tomé & Principe

Detaljeret program

 • São Tomé bybillede

  Dag 1 : Velkommen til São Tomé!

  Velkommen til skønne São Tomé! I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Her overnatter I 1 nat på det skønne Omali Lodge. Omali Lodge er omgivet af en dejlig have med et udendørs bar-område, swimmingpool og liggestole. Trænger man i stedet til at bevæge sig lidt efter flyturen er der et lille fitnessrum og en tennisbane. Den populære restaurant med udsigt til stranden byder på både lokale og internationale retter, mens baren byder på kulørte drinks og den lokale Rosema-øl.
 • Dag 2 : Mucumbli Eco Lodge

  I dag køres I til Mucumbli Eco Lodge, der er en virkelig skøn lodge beliggende midt i den frodige regnskov i en afsidesliggende del af øen São Tomé med en fantastisk udsigt over havet. Her er man omgivet af bananpalmer, smukke eksotiske blomster og lyden af regnskovens mange fugle.
 • Dag 3 : Mucumbli Eco Lodge: Fridag

  Fridag i Mucumbli. Fra lodgens område kan man tage ud på flere vandreture i området, og der er kun 5-10 minutters gang ned til sten-stranden Praia das Furnas. Nærmeste by er Neves (30-45 min gang), hvor man bl.a. finder bryggeriet af den lokale øl, Rosema. Mucumbli Lodge tilbyder forskellige aktiviteter, som vandreture i området, besøg i nærliggende landsbyer og sejlads. Derudover kan der arrangeres udflugter til nationalparker og kaffeplantager i nærheden.
 • Dag 4 : Mucumbli Eco Lodge: Angulares vandfaldet

  I dag tager I på en hiking tour til det 50 meter høje Angulares vandfald i den primære regnskov. Den erfarne guide forklarer jer om områdets imponerende flora og fauna på vejen. Turens varighed er ca. 4 timer.
 • Dag 5 : Mucumbli Til Praia Inhame Via Agua Ize

  I dag bliver I kørt fra Mucumbli til Praia Inhame ecolodge. På vejen gøres der stop ved landsbyen Agua Ize for at møde lokalbefolkningen. Det er en unik mulighed for at lære om deres traditioner, håndværk og måske smage på nogle lokale specialiteter. Chaufføren vil give interessante oplysninger om området, dets kultur og historie. Til sidst ankommer I til Praia Inhame Eco Lodge, der ligger på São Tomés sydspids omgivet af palmer og beliggende direkte ned til stranden
 • São Tomé bybillede

  Dag 6 : Praia Inhame: Fridag

  I har dagen til fri disposition. Tag en afslappende dag på stranden eller spørg hotellet hvilke udflugter de tilbyder dén dag.
 • Dag 7 : Magrove Tours & Rolas Island To Equator Tour

  I dag tager I på en tur gennem mangroven til den imponerende Rolas Island. Undervejs kan I være heldige at få øje på havfugle, der flyver over havet, eller delfiner, der leger i bådens kølvand. São Tomé og Príncipe er også kendt for sit unikke marine liv, så hold øjnene åbne for skildpadder, havskildpadder og måske endda hvaler i det fjerne. Øen er en del af det geografiske punkt, hvor ækvator passerer, og kan besøge det berømte ækvatormonument, der markerer denne grænse.
 • Dag 8 : Fra São Tomé til Príncipe

  I køres fra hotellet til lufthavnen og flyver med indenrigsfly til Principe og indkvarteres på hotellet. I skal bo på Bom Bom Príncipe. Dette resort byder på træbungalows kun et stenkast fra vandet med udsigt over enten poolen, haven eller havet. Man kan nyde en traditionel morgenmad i sin bolig inden en tur i den udendørs pool, eller inden en oplevelsesrig dag på den smukke ø.
 • Dag 9 : Bom Bom Principé: Fridag

  I har dagene til fri disposition. Gæster kan slappe af på liggestole ved den udendørs swimmingpool eller tage på fisketure, og så kan sulten stilles i hotellets restaurant, der serverer eksotiske og internationale à la carte-retter.
 • Dag 10 : Bom Bom Principé: Fridag

  I har dagene til fri disposition. Hotellet arrangerer også gerne udflugter til jer, f.eks. til nærtliggende kakaoplantager.
 • strand med palmer

  Dag 11 : Bom Bom Principé: Fridag

  I har dagene til fri disposition.
 • Dag 12 : Hjemrejse

  I køres til lufthavnen og flyves tilbage til Sâo Tomé, hvor I indkvarteres i et day-room på det skønne Omali lodge, som I boede på tidligere på rejsen. Om aftenen flyver I hjemad, med kufferten fuld af nye minder.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 26.828 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 11x overnatninger på 3* & 4* hoteller
* 11x morgenmad. 10x aftensmad
* 3x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer
* Indenrigsflybilletter mellem øerne.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet

* Fly t/r Danmark - São Tomé
* Ikke ovennævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.


21928 070224 BIO


Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/