Oceanien - en verden på hovedet

Se vores forslag til rejser til Oceanien herover eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

"Oceanien" - alene navnet klinger fjerntliggende og eksotisk, og en rejse til Oceanien er da også - i bogstaveligste forstand - ensbetydende med en rejse om på den anden side af jorden. Og som om det ikke var nok, så vender alt også på hovedet heromme. I Australien taber træerne barken og ikke bladene, i New Zealand fejres julen i strålende sol og sommer, og i Polynesien sætter man en dyd i ikke at blive stresset.

Alt efter hvor man bevæger sig hen i Oceanien venter vidt forskellige eventyr, og her er oplevelser nok til adskillige rejser.

Rejser i Australien
Australien er et fantastisk rejseland! Kontrasterne er enorme - fra verdens største koralrev til den tørre, røde ørken. Den ene dag sejler man afsted på krokodillecruise i noget af verdens ældste regnskov, og næste dag finder man sig selv siddende med udsigt til Utzons Operahus i Sydney, mens man spiser friskfangede østers. Australien er solskin, naturoplevelser, verdens ældste kulturhistorie, kilometerlange strande og en gæstfri befolkning. Det australske dyreliv er et helt kapitel for sig og findes ikke magen til noget andet sted i verden. Det burde være enhver forundt at rejse til Australien bare én gang i livet men pas på; det er vanedannende.

Rejser i New Zealand
Når man rejser i New Zealand må man indimellem knibe sig selv i armen for at forstå, at det er virkelighed - og ikke et postkort. Naturen er enestående smuk. Det bakkede grønne landskab på Nordøen ser blødt og indbydende ud, mens Sydøens bjerge konstant minder om, at naturen hersker over os alle. Her er hyggelige byer og ubeboet vildnis. Befolkningen er ualmindelig gæstfri, og New Zealand er muligvis et af de mest turistvenlige lande i hele verden. Det venter kun på at blive udforsket.

Rejser i Stillehavet
Cook, Fiji, Tahiti - navnene på eksotiske tropeøer bringer billeder af palmestrande og koralrev frem på nethinden. Her venter den rejsende dovne dage i hængekøjen kun afbrudt af en tur i vandet med snorkel og svømmefødder. Men selvom rejser til Polynesien og Melanesien oftest er ensbetydende med badeferie og afslapning, er der alligevel mulighed for mange aktiviteter, og hele regionen har et rigt kulturliv. Øerne er meget forskellige, og alle har deres helt eget særpræg.

Fiji tiltrækker størstedelen af turisterne - hvilket også betyder at udbuddet af aktiviteter er stort og varieret.

Cook Islands er meget mindre end Fiji og atmosfæren mere tilbagelænet og afslappet. Det betyder også, at man tager tingene mere afslappet på Cook-øerne, så hvis man har høje krav til aktvitetsniveau- og udbud, er det måske ikke Cook, man skal vælge.

Samoa er størrelsesmæssigt midt mellem Fiji og Cook - hvilket betyder, at her er en god blanding af på afslappet atmosfære og mulighed for aktiiviteter.