Barfodsluksus i Den Dominikanske Republik

Spændende rundrejse med en række øko-lodges og unikke overnatningssteder, der indkapsler følelsen af barfodsluksus!
michelangelo-azzariti-GrlSpfWVUek-unsplash
Du er her:
 • Barfodsluksus i Den Dominikanske Republik
location Den Dominikanske Republik
location Badeferier og eksotiske øer
location 15 dage / 14 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 23.210 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Oplev barfodsluksus på unikke øko-lodges i Den Dominikanske Republik! Herunder et luksus glamping-projekt på en afsidesliggende drømmestrand eller øko-lodges med en spektakulær udsigt over havet eller den frodige tropiske natur. Vi har kombineret de mest spektakulære overnatningssteder i en spændende rejse, på tværs af hele øen! I kører I egen lejebil i på denne rundrejse i Den Dominikanske Republik. Det er både nemt og bekvemt. Det er også muligt at opgradere rejsen med en privat chauffør, eller vi kan sørge for en kompetent guide, der følger jer på ruten.

Efter et par dage i hovedstaden kører I til det afsidesliggende sydvest, som er en af ​​"tophemmelighederne" på denne ø (eller endda hele Caribien), fordi dette område stadig er næsten uopdaget af turisme. De, der besøger denne region, vil hovedsageligt finde ren natur og det ægte dominikanske liv. Bagefter rejser I over bjergene til den tropiske nordkyst, med forskellige stop undervejs. Til sidst tilbringer I et par skønne dage på den tropiske halvø Samana, som er et af de smukkeste steder på halvøen takket være sine kilometerlange drømmestrande og frodige tropiske vegetation.

Billeder fra Barfodsluksus i Den Dominikanske Republik

Detaljeret program

 • PA086742

  Dag 1 : Ankomst til Santo Domingo

  Velkommen til den Dominikanske Republik! Når I ankommer til lufthavnen bliver I kørt til jeres hotel. Resten af dagen er fri til at I kan se jer om i Santo Domingo by. I får en kort introduktion af de lokale agenter på den Dominikanske, som giver de sidste gode tips og råd.
 • Dag 2 : Santo Domingo

  På denne byrundtur kommer I til at stifte bekendtskab med den første europæiske by i Amerika. I Santo Domingo blev den første katedral bygget, den første biskop helliggjort, og den første guvernør bosatte sig her. Desuden åbnede det første hospital her. Den livlige by, med sine 3 millioner indbyggere, besidder en masse interessante kulturelle træk, særligt hvad angår arkitektur, som man ikke finder andre steder i området.
 • Dag 3 : Fra Santo Domingo til Jarabacoa

  Efter morgenmaden begynder I rundrejsen, og kører ind i Den Dominikanske Republiks hjerteland hvor I passerer kakao-, ris-, banan- og kaffeplantager. På en veludviklet bjergvej når I hotellet i Jarabacoa, "byen med det evige forår" der er placeret med en skøn udsigt til bjergene. Ved ankomsten har I mulighed for at nyde en traditionel dominikansk frokost på jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition, hvor I har tid til at udforske det omkringliggende område af Jarabacoa eller blot slappe af på jeres hotel. Køretid: 2,5 timer. I overnatter på Hotel Gran Jimenoa, der er smukt placeret ned til Yaque del Norte floden, som smyger sig igennem landskabet fra bjergene området. Det tager kun en hyggelig gåtur fra hotellet at nå til de smukke Baiguato Salto vandfaldet eller Salto de Jimenoa vandfaldet. Hotellet ligger tilbagetrukket fra byens centrum og har grønne områder med palmer, pool, restaurant og lounge med smuk udsigt til bjergene.
 • Dag 4 : Jarabacoa

  I dag kan I komme på en valgfri udflugt i Jarabacoa; Vælg mellem en spændende river rafting-tur, en vandretur til to vandfald, en paraglidingtur for at få et fugleperspektiv af området eller et besøg på en kaffefabrik med smagsprøver på den økologiske kaffe.
 • Dag 5 : Fra Jarabacoa til Punta Rucia

  Efter frokost fortsætter jeres rejse til byen Santiago, hvor I kan se det berømte monument i Santiago. Det blev designet i 1944 af arkitekten Henry Gazon Bona. Efter diktatoren Trujillos fald fik det navnet "Monument for revolutionens helte", som det bevarer den dag i dag. Derfra vil I følge Hispaniola-kysten nordvest og ankomme til den lille idylliske fiskerby Punta Rucia. Køretid: 3 timer.
 • pedrenales-dr

  Dag 6 : Punta Rucia

  Om morgenen, efter morgenmaden, tager I en fiskerbåd ud ti det åbne hav til en lille sandø med snehvidt sand, Cayo Arena. Det omkringliggende koralrev er en magnet for talrige fisk i en bred vifte af farver, hvilket gør snorkling i så spektakulære omgivelser til en uforglemmelig oplevelse (båden giver snorkel, maske og finner). På vejen tilbage passerer båden gennem mangroveskovene i den nærliggende naturpark.
 • Dag 7 : Fra Punta Rucia til Tabagua

  Efter morgenmaden går turen videre langs nordkysten. Inden I ankommer til Tubagua, dagens destination, kan I overveje at stoppe undervejs ved de 27 vandfald for en spændende canyoning-tur (entré + guide ca. 15 USD pr. person betales lokalt). Køretid: 2,5 timer. I overnatter på Tubagua Ecolodge, et bæredygtigt øko-lodge med en spektakulær udsigt over den Dominikanske Republiks nordkyst. Eco-Lodgen har en helt specielt atmosfære, perfekt til naturelskere, der leder efter en autentisk oplevelse.
 • Dag 8 : Tabagua

  I dag har I en fridag i skønne Tabagua. 
 • Dag 9 : Fra Tabagua til Rio San Juan/Playa Grande 

  Eventyret fortsætter efter morgenmaden med en kort køretur til Playa Grande, en af de smukkeste strande på øen. Her kan I nyde en lækker hummer eller fiskeret til frokost. Om aftenen ankommer I til jeres næste hotel i Rio San Juan. Køretid: 2 timer.
 • Dag 10 : Fra Rio San Juan/Playa Grande til Las Galeras

  Jeres næste destination er Las Galeras, en idyllisk fiskerby for enden af Samaná-halvøen. På vejen finder I en smuk ferskvandslagune, som indbyder til en forfriskende svømmetur i det krystalklare vand. I ankommer til Las Galeras efter nogle timer, som er kendt for sine skønne omgivelser og smukke strande. I overnatter på Hotel Todo Blanco, der ligger få skridt fra Las Galeras-stranden, som er en af de smukkeste strande i verden. Hotellet har en absolut betagende havudsigt, og værelserne har balkoner, der vender ud mod den dejlige, grønne have oh havet, så I til enhver tid kan nyde hotellets ideelle placering i vandkanten.
 • tubagua11

  Dag 11 : Las Galeras

  Her til morgen venter endnu et højdepunkt: Med båd skal I ud og udforske nationalparken Los Haitises. I kommer forbi ensomme øer, bugter og klippeformationer og I besøger to grotter, hvor I kommer til at opleve malerier og udskæringer af de indfødte tainoer. Bagefter tager I til den paradisiske "Bacardi-ø", Cayo Levantado, hvor der serveres en dominikansk frokost.
 • Dag 12 : Las Galeras

  I har dagen fri til at nyde Las Galeras' strande og smukke natur. 
 • Dag 13 : Fra Las Galeras til Las Terrenas

  I kører fra Las Galeras til Las Terrenas. På vejen kører i gennem byen Samaná, som I passende kan gøre et stop i.  Køreturens længde: 70 km.
 • Dag 14 : Las Terrenas

  Brug turens sidste hele dag på præcis dét I har lyst til. 
 • Dag 15 : Hjemrejse fra Santo Domingo

  I dag kører I ud ad en veludbygget motorvej, tværs over øen, direkte til den internationale lufthavn 'Las Americas' i Santo Domingo. Her afleverer I jeres lejebil og flyver hjem med masser af gode minder fra jeres rejse gennem Den Dominikanske Republik. Køretid: 2 timer.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 23.210 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
15 dage / 14 nætter

Inkluderet

* 14x overnatninger på 3* hoteller
* 13x morgenmad, 1x frokost
* 4x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* 13x dages billeje
* Alt landtransport imellem destinationerBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

19156 22032 DMC
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.