Rejser til SicilienAlene navnet leder tankerne hen på Godfather, den sicilianske mafia Cosa Nostra og ægte italiensk pizza med solmodne tomater fra det lokale marked. Men Sicilien er naturligvis meget meget mere. Øen er på størrelse med Jylland og Middelhavets største, og der venter den besøgende et væld af oplevelser og seværdigheder udi både kultur, natur, historie og gastronomi. Lej en bil og tag på opdagelse i dramatiske landskaber og romantiske bjergbyer; mærk historiens vingesus blandt bygningsværker efterladt af de tidligere spanske og græske erobrere; spis frokost i "mamas" landkøkken og nyd Siciliens vidunderlige druer på en af de mange vingårde - der er nok af oplevelser at tage fat på, og på Siciliens smukke sandstrande venter afslapning, sol og lokkende badevand næsten året rundt.

Vi har sammensat en klassisk kør-selv rundrejse på Sicilien med seværdigheder og oplevelser, der er et "must" for førstegangsbesøgende. Turen starter i hovedstaden Palermo og omegn og fortsætter herefter til Agrigento og Tempeldalen; de smukke gamle byer Siracusa og Noto; Taormina og vulkanen Etna, for til sidst at slutte med en uges afslapning i Taormina eller på den største af de syv æoliske øer, Lipari.

Husk at vi som altid skræddersyr vores rejser til Sicilien, og sammen med vores danske samarbejdspartner kan vi sætte lige præcis jeres drømmerejse sammen. Få et uforpligtende tilbud her.