Strandferie i Kenya: Det Indiske Ocean

Slap af på en smuk paradisstrand og oplev Afrikas unikke dyreliv på denne 14 dages rundrejse! Rejsen består hovedsageligt af afslapning på en badestrand - men inkluderer også Afrikas autentiske savanne.
pexels-photo-3155646
Du er her:
 • Strandferie I Kenya: Det Indiske Ocean
location Kenya
location Badeferier og eksotiske øer, Safari
location 12 dage / 11 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 10.316 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Drømmer I om at ligge på en paradisstrand og bo på et lækkert resort, hvor kvaliteten er helt i top? Samtidig med at I kommer helt tæt på Afrikas majestætiske elefanter? Så er denne rejse noget for jer! Rejsen starter i Mombasa, hvor I har nogle afslappende dage, indtil I tager videre til den storslåede Tsavo East nationalpark. Dernæst tager I til Amboseli nationalpark, hvor der er god mulighed for at støde på alle dyrene i "The Big Five". Videre til Tsavo West, hvor der vil møde jer smukke landskaber til udsigten af Mount Kilimanjaro i baggrunden. Herefter tager I til Taita Hills Wildlife Sanctuary, hvor der er en høj koncentration af vilde dyr. Sidst slutter I af med en uges afslapning på Afrikas østkyst, hvor I vil bo på et hotel med et tilknyttet dykkercenter - således er der rig mulighed for at komme under havets overflade og opleve de farverige fisk som har hjem her.

Billeder fra Strandferie I Kenya: Det Indiske Ocean

Detaljeret program

 • I:\AXUMIMAGES\Afrika\Kenya\Mombasa\diani beach2

  Dag 1 : Ankomst i Kenya

  Velkommen til fantastiske Kenya! I lander i Mombasa , hvor en chauffør står klar til at tage imod jer. I bliver kørt til jeres hotel, der i kort gå-afstand fra stranden og omgivet af en smuk tropisk skov. Her er virkelig rig mulighed for at komme ned i gear og bare slappe af fjernt fra hverdagen, samtidig med at der også er de bedste muligheder for dykker- og snorkelture.
 • Dag 2 : Mombasa

  Dag på egen hånd.
 • Dag 3 : Mombasa

  Dag på egen hånd.
 • Dag 4 : Fra Mombasa til Amboseli Nationalpark

  Efter morgenmad kører I til Amboseli nationalpark, hvor en storslået safari venter jer. Nationalparken er hele 13.700 kvadratkilometer stor og har et meget koncentreret dyreliv. Her er der gnuer, løver og store elefantflokke, som nationalparken især er kendt for. Et utroligt smukt syn venter jer når I er på safari her, da det majestætiske Mount Kilimanjaro (også kendt som "Afrikas tag") samt Mount Meru tårner op over savannen i baggrunden. I vil opleve et helt unikt landskab med vidtstrakte sletter, savanner og sumpområder rige på dyr - og så endda med Afrikas højeste bjerg i horisonten!
 • Dag 5 : Fra Amboseli nationalpark til Tsavo West

  Efter morgenmad kører I til Tsavo West nationalpark. Tsavo West nationalpark et rigt område med bjerge, frodig skov samt store åbne landskaber, og dækker over et område på over 9000 kvadratkilometer. Nationalparken huser alle dyrene i big five (løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn), og det er muligt både at se sorte og hvide næsehorn her. Nationalparken er opkaldt efter Tsavo-floden, der løber fra vest til øst, og er den eneste kilde til vand, hvorfor dyrene flokkes hertil. I besøger Mzima vandfaldene, som er et tilflugtssted for både elefanter der vælter sig i mudderet samt krokodiller og flodheste der soler sig i bredden. Sidst på dagen spiser I en mættende aftensmad på campens restaurant.
 • I:\AXUMIMAGES\Afrika\Kenya\Amboseli\Giraf

  Dag 6 : Fra Tsavo West til Mombasa

  I dag bliver I kørt til Mombasa igen, hvor I endnu engang kan nyde stranden og slappe af, præcis dér hvor jeres tur startede.
 • Dag 7 : Mombasa

  Dag på egen hånd.
 • Dag 8 : Mombasa

  Dag på egen hånd.
 • Dag 9 : Mombasa

  Colobus Conservation er en non-profit organisation som er skabt til at fremme bevarelsen og beskyttelsen af den sårbare angolanske Colobus-abe. Organisationen blev etableret i 1997, og nu, mange år senere, har Colobus Conservation adskillige projekter, der koncentrerer sig om forskning og løsninger til menneske-/primatkonflikter: herunder dyrevelfærd, økologisk forskning, samfundsoplysning og uddannelse, skovbeskyttelse osv. Kaya Kinondo-skoven er hellig for Digo-folket og er den eneste af områdets hellige skove, der er åben for besøgende. At besøge skoven er en historisk rejse og kulturel oplevelse. Mens I finder vej gennem sammenfiltrede rødder og gamle koraller, udpeger guiden forskellige planter, der bruges i traditionel medicin, og det siges, at man kan blive fri for sin frygt og bekymringer ved at kramme et gammelt træ.
 • I:\AXUMIMAGES\Afrika\Kenya\Mombasa\diani beach2

  Dag 10 : Mombasa

  Dag på egen hånd.
 • Dag 11 : Mombasa

  Dag på egen hånd.
 • Dag 12 : Afrejse

  I dag bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. Hvis I stadig er sultne på mere eventyr, er det muligt at kombinere turen med en af vores andre spændende rejser til Afrika; f.eks. til Uganda, Tanzania, Zanzibar eller Seychellerne.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 10.316 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
12 dage / 11 nætter

Inkluderet

* 11x overnatninger på 3* hoteller og camps
* 11x morgenmad, 2x frokost, 2x aftensmad
* 1x udflugt samt safarioplevelser i Amboseli og Tsavo West
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer
* Parkskatter og adgangsgebyrer til nationalparker
* Vand på safariture

Bemærk at prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* RejseforsikringBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

19097 240624 N

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.