Golfrundrejse i det centrale Thailand

En rejse med fokus på golf i nogle af Thailands mest bemærkelsesværdige destinationer: Bangkok, River Kwai og Hua Hin!

getty-images-Rl3_yvXgGv4-unsplash
Du er her:
 • Golfrundrejse i det centrale Thailand
location Thailand
location Golfrejser
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 22.942 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Rejs ud på en spændende Golfrundrejse i Thailand, hvor I kommer til at opleve en kombination af at spille på nogle spektakulære golfbaner, mærke det pulserende byliv i Bangkok og nyde skønne sandstrande. Sammenlignet med mange europæiske lande er golf i Thailand relativt billigere. Green fee og andre omkostninger er ofte mere overkommelige, hvilket gør det til en attraktiv destination for golfentusiaster. På denne rejse bor I på hyggelige 3* og 4* hoteller med autentisk indretning og en enestående service.


I starter rejsen i Thailands hovedstad; Bangkok, hvor I udover China Town og det imponerende Grand Palace. Herefter rejser I til River Kwai hvor I på vejen dertil gør stop ved det flydende marked Damnernsaduak. I overnatter på et flydende hotel, hvorfra I tager på en dagstur til Erawan vandfaldet og det historiske Hellfire pass, der er mest kendt for sin forbindelse til den berygtede Death Railway, der blev bygget under Anden Verdenskrig af japanske styrker og allierede krigsfanger. Rejsens sidste destination er ved naturskønne Hua Hin, der byder på en idyllisk beliggenhed ved stranden og golfbaner som Black Mountain Golf Club, der med 27-huller, omgivet af fredfyldt, bjergrigt terræn, er en af Thailands bedste baner.


Ønsker I et par ekstra dage til at svinge golfkøllerne eller vil I gerne på flere udflugter til Thailands højdepunkter? Rejsen kan selvfølgelig tilpasses netop jeres behov!

Billeder fra Golfrundrejse i det centrale Thailand

Detaljeret program

 • P5131990

  Dag 1 : Velkommen til Thailand

  Velkommen til imponerende Thailand! Efter en flyvetur fra Danmark er I fremme i Bangkok, hvor en chauffør står klar til at tage imod jer. I bliver kørt til jeres hotel, der ligger centralt i byen, hvor seværdighederne breder sig lige uden for døren.
 • Dag 2 : Grand Palace & Chinatown

  Turen går i dag til det imponerende Grand Palace og pulserende chinatown. Grand Palace blev bygget i 1782 og fungerede som bolig for thailandske konger i mere end 150 år. Det er et eksempel på thailandsk arkitektur og kultur og rummer også Wat Phra Kaew, en af de mest hellige buddhastatuer i Thailand. Derefter skal I på en gåtur i verdens største Chinatown, Yaowarat. Et af højdepunkterne i Yaowarat er den fantastiske madscene. I finder alt lige fra autentisk kinesisk mad til lokalt thai-kinesisk fusion, herunder lækre retter som grillede skaldyr, supper, nudler og meget mere.
 • Dag 3 : Bangkok - Damnoen Saduak - River Kwai

  I dag går turen fra Bangkok til Kanchanaburi. Først skal I dog besøge det flydende marked Damnoen Saduak. Her hopper I i en kano og sejler ned af kanalerne mellem de mange små handlende både. Efter turen på vandet spiser I frokost på en lokal restaurant, inden I kører til Kanchanaburi. Her skal I besøge den berømte bro over River Kwai, 2. Verdenskrigs kirkegården og Death Railway museet. Sidste stop på turen er en smuk køretur på Death Railway, inden I køres til jeres unikke, flydende hotel The Float House River Kwai Resort.
 • Dag 4 : Hellfire Pass Memorial & Erawan nationalpark

  I dag besøger I Hellfire Pass Memorial Museum. Her lærer I om de allierede krigsfanger, der arbejdede på jernbanen under forfærdelige arbejdsvilkår. Derefter går turen til Erawan nationalpark, der er kendte for sin smukke grønne jungle og brølende vandfald. I hiker til Erawan faldene, hvor I kan beundre, hvordan vandet rammer de glatte sten og danner små pools. Benyt endelig muligheden for en dukkert i det friske vand. Derefter hiker I tilbage.
 • Dag 5 : Mission Hills Golf Club Kanchanaburi

  Mission Hills Country Club i Kanchanaburi, designet af Jack Nicklaus, er kendt for sit udfordrende layout i naturskønne omgivelser. Med store palmer, vandhazarder, sand og karakteristiske waste-bunkere, er banen en test for selv gode single-handicap spillerer. Banen har flere huller med dobbelte fairways og strategiske placerede huller, herunder et par-4 med en ø-green
 • P5101675

  Dag 6 : Riwer Kwai - Hua Hin

  Næste destination på rejsen er afslappende Hua Hin. I hentes af en chauffør på jeres hotel, og køres videre til det næste. Ved ankomst er resten af dagen til fri disposition til at nyde strandene.
 • Dag 8 : Banyan Golf Club

  Banyan Golf Club i Hua Hin er en topklasse golfbane, åbnet i 2008 og designet af den berømte Pirapon Namatra. Klubhuset, opført i ægte thaistil, udstråler luksus og elegance. Banen, anerkendt som 'The Best New Course in Asia Pacific', byder på en spændende udfordring på 6.730 meter fra backtee. Hul 15, banens signaturhul, er et kort par 3-hul med enestående udsigt til de burmesiske bjerge og Singtoh Island. Med strategisk placerede vandløb og højt beliggende teesteder, tilbyder Banyan Golf Club en både sjov og udfordrende oplevelse for alle golf spillere.
 • Dag 9 : Black Mountain Golf Club

  Black Mountain Golf Club, placeret nær Hua Hin i Thailand, er en af Thailands bedste baner. Med 27-huller, omgivet af fredfyldt, bjergrigt terræn. Åbnet i 2007 med en tilføjelse i 2016, er banen hurtigt blevet en topdestination og vært for European Tour. Banens design er imponerende, med træklædte bjerge og udfordrende elementer som vandhazard og ø-greens. Fairways varierer i sværhedsgrad, fra korte til lange par 5 huller, med blinde huller og hurtige greens, hvilket giver en førsteklasses golfoplevelse for både eksperter og amatører
 • Dag 10 : Imperial Lake View Resort & Golf Club

  Imperial Lake View Golf Club i Hua Hin, åbnet i 1993, er områdets første 36-hullers golfbane. Efter at være blevet overtaget af Chang Bryggeriet, har banen udviklet sig til en fremtrædende golfdestination med velplejede, bølgende fairways og hurtige, kuperede greens. Den er opdelt i fire sløjfer - Mountain, Lake, Desert og Links - hver med sit unikke terræn, fra bjergudsigt og ø-greens til ørkenlandskaber og vindpåvirkede links. Denne varierede og udfordrende bane er et must-visit for golfspillere i Hua Hin.
 • Dag 11 : Majestic Creek Country Club

  Majestic Creek Golf Club, en 27-hullers bane nær Hua Hin, ligger ved bjergkæden mellem Thailand og Myanmar. Banen, opdelt i Creek, Lake, og Waterfall sløjfer, er kendt for sit kuperede landskab og smalle fairways. Omkranset af lokale plantager, tilbyder den en ægte thaioplevelse med udfordringer som vandhazarder og strategiske huller. Specielt Waterfall Course er bemærkelsesværdig for sit naturskønne hul 5 ved et vandfald. Majestic Creek til en favorit blandt golfspillere der søger en unik og spændende golfoplevels.
 • Hua Hin beach

  Dag 12 : Hjemrejse

  Jeres fantastiske rejse er nået til vejs ende og det er blevet tid til at tage afsked med Thailand. En chauffør henter jer på hotellet og kører jer til lufthavnen, i god tid til at nå jeres fly hjem til Danmark.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 22.942 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 11x overnatninger på 3* & 4* hoteller
* 11x morgenmad
* 2x frokost
* 1 runde golf på Mission Hills Golf Club Kanchanaburi
* 1 runde golf på Black Mountain Golf Club
* 1 runde golf på Banyan Golf Club
* 1 runde golf på Majestic Creek Country Club
* 1 runde golf på Imperial Lake View Resort & Golf Club
* Guidede udflugter i Bangkok og til Erawan & Hell Fire
* Alle transporter fra lufthavn til hotel


Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse i lavsæsonen

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Trolley, golf buggy og caddy
* Halfway House
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.


CP720 191223 PCE

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/