Det hævdes, at området omkring Krabi har Thailands måske smukkeste og mest særprægede natur. Et væld af enestående kalkstensklipper er med rund hånd strøet rundt i det turkisgrønne hav. De mere end 20 bugter ligger som perler på en snor langs den 15 km lange kyststrækning. Langs de enestående strande er der kilometervis af casuarina træer, der giver skygge til de ferierende og lokale sælgere, som sørger for kolde drikkevarer og frisk frugt.

De fleste rejsende, der kommer til Krabi, opholder sig på Ao Nang stranden. Fra stranden på Ao Nang arrangeres bådture til andre strandområder, så snyd ikke jer selv for sådan en oplevelsesrig sejltur. Railay Beach har et begrænset udvalg af såvel hoteller som restauranter, den afslappede stemning og ubeskrivelige smukke natur tiltrækker både rygsækturisterne og de rejsende, der stiller større krav til indkvarteringen.

Skulle tiden på stranden føles lang, er der fremragende muligheder for at snorkle og dykke. I kan også leje en kano og sejle mellem de knejsende klippeskrænter.