Bolivias Højland
højlandslagune
Du er her:
Bolivias kolde højland, hvor hovedparten af alle landets indbyggere traditionelt alt har boet. Det er her vi finder landets indianske kultur, hovedstad og en masse ting med betegnelsen verdens højeste.
I Bolivias højland finder man verdens højest beliggende by Potosí, der blev grundlagt i 1545, da spanierne fandt sølvforekomster i bjergene. Byen blev hurtigt Amerikas største og rigeste by.

Bolivias smukkeste by Sucre ligger i en dal omgivet af bjerge og er en kolonial perle med hvidkalkede bygninger og velbevarede kirker, hvorfra den har fået øgenavnet ’den hvide by’. Sucre byder også på det farverige marked i Tarabuco, hvor indianere fra omegnen kommer for at handle og udveksle nyheder. Både Potosí og Sucre er på UNESCOs kulturarvsliste.

Salar de Uyuni saltsøen er et prægtigt syn, som med sin underfundige natur snyder øjnene og giver rig mulighed for spektakulære fotos.

Udvalgte rejseforslag i Bolivias Højland

Bolivias flag med udsigt til bjergene
Bolivias Højdepunkter
Båd i Titicaca-søen
Bolivias Natur & Kultur

Billeder fra Bolivias Højland

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/