Den Klassiske Colombia Rundrejse

Oplev Colombias mangfoldige skønhed og kultur på denne alsidige men klassiske rundrejse!
Cartagena
Du er her:
 • Den Klassiske Colombia Rundrejse
location Colombia
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 19.785 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Den Klassiske Colombia Rundrejse begynder i den pulserende hovedstad, Bogota. Efter at have udforsket byens historiske centrum, La Candelaria, er det tid til at flyve til kafferegionen. Her bor I i den charmerende by Salento, omgivet af grønne bjerge og utallige kaffefarme. Her nyder I den fantastiske udsigt over kaffemarkerne og lærer om kaffeproduktionen på en af de lokale gårde. Næste stop på rejsen er Medellin, en by kendt for sin blomstrende kulturscene samt sin bemærkelsesværdige forvandling fra en farlig fortid til en moderne og innovativ metropol. Her tager I en tur med kabelbanen op og nyder den betagende udsigt over byen.


Fra Medellin går turen videre til Santa Marta, en kystby ved Det Caribiske Hav. Herfra tager I på eventyr til Tayrona nationalpark, der er kendt for sine strande, frodige jungle og enestående dyreliv. Vandre gennem parken og opdag smukke bugter, snorkl i det klare vand eller slap af på stranden og nyd den rolige atmosfære. Derefter fortsætter I rejsen til Cartagena, en af Colombias mest charmerende byer. Gå på opdagelse i byens smalle gader og tag en spadseretur langs den berømte bymur ved solnedgang. I slutter jeres rejse på Isla Rosario, en idyllisk øgruppe beliggende ud for Cartagenas kyst. Her kan I slappe af på de hvide sandstrande eller snorkle blandt det farverige koralrev.


En klassisk rundrejse i Colombia giver jer mulighed for at opleve landets mangfoldighed, fra travle byer til smuk natur og betagende strande. Colombia vil imponere jer med sin kultur, historie og venlige lokalbefolkning, og I vil tage hjem med minder for livet.

Billeder fra Den Klassiske Colombia Rundrejse

Detaljeret program

 • Bogota La Candelaria 15

  Dag 1 : Ankomst til Bogota

  Velkommen til Colombia! Ved ankomsten til Bogota bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har to overnatninger.
 • Dag 2 : Bogota: Cykeltur

  I dag vil I have muligheden for at opleve byen fra pedalerne, hvilket giver en ny vinkel på oplevelsen af byen. I vil have mulighed for at opleve Santa Maria pladsen, som tidligere var byens tyrefægterarena, parkerne, Paloquemao pladsen, hvor der forhandles alverdens grøntsager, frugter, blomster og medicinske planter. I slutter af ved den centrale kirkegård som har en tysk afdeling og er udsmykket med alverdens graffiti fra nationale og internationale kunstnere. Om eftermiddagen er der byrundtur til Bogotá kvarteret La Candelarias koloniale del. Derefter besøges guld museet (lukket mandage), hvor man kan beundre en stor samling guld og sølv stykker, som stammer fra flere præ-Colombianske kulturer. Botero museet (lukket tirsdage) viser jer Boteros mange kreationer, de kendteste er de sorte buttede skulpturer. Derudover kommer I forbi nogle af byens markeder inden I tager op på Monserrate bjerget, hvorfra man kan nyde den friske luft og udsigten ud over Bogota by. Guldmusset er lukket på mandage og Botero museet på tirsdage.
 • Dag 3 : Bogota -> Salento

  I dag flyver I fra Bogota til Colombias kafferegion. I overnatter i hyggelige Salento på et centralt beliggende hotel med en indvendig patio med planter, som giver stedet en kolonial atmosfære. Det er også muligt at opgradere til at bo på en Hacienda udenfor byen.
 • Dag 4 : Salento: Kaffetur

  I vil opleve hele processen med kaffeproduktion på samme måde, som producenternes forfædre har gjort det i mange århundreder. Turen indeholder en rundvisning i kaffeplantagerne, den økologiske komposteringsproces, rundvisning i tørringsprocessen, rundvisning på lageret og kaffeudvælgelsesområdet og slutter af med at smage af en kop bæredygtig "Ocaso Coffee".
 • Dag 5 : Salento: Verdens højeste palmetræer

  I morgentimerne begiver I jer afsted i de traditionelle Jeep Willys, der bruges til at udforske området omkring Salento. I når en højde på 3300 meter, hvor I bliver mødt af et utroligt syn: Cocora Valley fyldt med de karakteristiske colombianske vokspalmer, der kan nå op til 70 meter i højden. Jeres destination er La Carbonera Gården, hvorfra I vil tage en behagelig vandretur gennem dalen, der tager cirka 1 time. Når I vender tilbage til La Carbonera, vil I få mulighed for at smage på en typisk colombiansk drik lavet af sukkerrør, Agua Panela, som serveres sammen med et stykke colombiansk ost. Derefter vil I blive forkælet med en lækker frokost.
 • salento 1

  Dag 6 : Salento -> Medellin

  Efter opholdet i Salento flyver I til Medellin, hvor I checker ind på jeres hotel og har resten af dage til at udforske byen.
 • Dag 7 : Medellin: Byrundtur

  Dagens tur tager jer gennem Medellin farverige og omskiftelige historie fra spansk landsby over guld- og kaffehovedstad til narkobaronerne hjemsted - og til det Medellín, man kender i dag. Engang var Medellín en af de farligste byer i verden. Pablo Escobar var "konge" i byen og hans narkokartel dominerede overalt. Efter Escobars død i 1993 fortsatte narkobaronerne med at kæmpe om herredømmet i byen - lige indtil 2002, hvor en række lokale politikere besluttede sig for, at nu måtte det stoppe. Der blev investeret i infrastruktur og uddannelse - især blandt byens fattigste - og byen er nu mere sikker end nogensinde. I dag kaldes Medellin for byen med det evige forår, grundet det milde klima. I oplever mange af de spændende seværdigheder, mens I lærer om byens imponerende forandring.
 • Dag 8 : Medellin: Piedra Del Peñol & Guatapé

  For at komme til Guatapé kører man i ca 2,5 timer gennem de smukke grønne og bakkede områder. Den 200 meter høje monolit, Piedra Peñol er en af de mest spektakulære seværdigheder i omegnen af Medellin. Ad 740 trappetrin er det muligt at bestige monolitten og få den mest fantastiske udsigt over det omkringliggende landskab med grønne bjerge og blå søer. Den lille landsby, Guatape er kendt for sine kirke og de smukke farverige huse, der bryder gadebilledet. Dagens tur inkluderer begge disse højdepunkter samt en typisk colombiansk frokost ved bredden af den lokale sø. Efter udflugten køres I til jeres hotel i Guatapé for en enkelt overnatning.
 • Dag 9 : Guatapé -> Santa Marta

  I dag finder I selv vejen til lufthavnen i Medellin, hvorfra I flyver til Santa Marta for en enkelt nat.
 • Dag 11 : Ciudad Perdida Trek: Dag 1

  I hentes hentes på hotellet. Der køres fra Santa Marta i jeep til den lille landsby, Mamey ca. 2,5 times kørsel fra Santa Marta. I spiser frokost i landsbyen, inden det er på tide at snøre vandrestøvlerne godt til og vandre cirka tre timer til dagens base, hvor der camperes for natten. Aftensmaden føles særdeles velfortjent, når man sidder i stearinlyset og pandelampernes skær under en forhåbentlig fin stjernehimmel.
 • Tayrona Park 3

  Dag 12 : Ciudad Perdida Trek: Dag 2

  I dag venter en af de mest udfordrende vandredage, hvor Buritaca floden skal krydses ikke mindre end ni gange. Der vil selvfølgelig være tid til at hvile undervejs og nyde frugt og snacks og de smukke omgivelser. Undervejs i dag kommer I også forbi en lokal indianer landsby. Der er ca. 7-8 timers vandring, som fører jer til nattens hvil, og det er nok de færreste, der vil få problemer med at falde i søvn.
 • Dag 13 : Ciudad Perdida Trek: Dag 3

  Tidligt om morgenen er der afgang, så I kan komme frem til turens mål, ruin-komplekset La Ciudad Perdida. Der er ikke meget tilbage af den oprindelige by, men omgivelserne gør stedet helt unikt. Turen op til selve La Ciudad Perdida går blandt andet via 1200 trappetrin i forskellige størrelser - så når det bliver aften kan benene højest sandsynligt mærkes. Oppe fra La Ciudad Perdida giver den skønne udsigt til tæt jungle og bakket terræn en helt speciel atmosfære. Der vil være ca. 3,5 timer til at udforske den tidligere by og lære om stedets forgange betydning og størrelse.
 • Dag 14 : Ciudad Perdida Trek: Dag 4-> Palomino

  Det er tid til at vende tilbage til civilisationen. Efter ca. syv timers vandren ned gennem junglen kommer I retur til landsbyen Mamey, hvorfra I køres til Santa Marta, hvor turen efterfølgende fortsætter til jeres hotel i Palomino.
 • Dag 15 : Palomino

  I har dagen til fri disposition i Palomino.
 • Dag 16 : Palomino -> Cartagena

  I køres i dag fra Palomino til smukke Cartagena. Her tjekker I ind på et hotel for de næste 2 nætter.
 • cartagena13

  Dag 17 : Cartagena: Byrundtur

  Efter morgenmaden begiver I jer ud på en køretur gennem Boca Grande, det moderne beboelseskvarter i Cartagena til Convento La Popa, der er bygget i begyndelsen af 1600-tallet på en høj ved samme navn. Herfra er der en smuk udsigt over byen og bugten. Der fortsættes med et besøg på San Felipe Fortet. Efter at have udforsket stedet fortsættes der til den gamle bydel, der er mulig at træde ind i gennem klokkeporten ved havnen. Der besøges en række koloniale huse og pladser med stop ved bl.a kirken San Pedro Claver. Turen slutter ved Las Bóvedas, hvor der er mulighed for at handle.
 • Dag 18 : Cartagena -> Islas De Rosario

  I bliver først kørt til havnen, hvorefter i sejler til Islas de Rosario. Her har i nogle dage til at slappe af og nyde det Caribiske hav.
 • Dag 21 : Isla De Rosario - Cartagena

  Transfer Havn - Lufthavn

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 19.785 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 20x overnatninger på 3* hoteller
* 17x morgenmad
* 5x udflugter
* Ciudad Perdida trek 3n/4d
* Al landtransport i forhold til program (pånær fra Guatapé til lufthavnen)

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* 2x indenrigsfly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

CP628 020224 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.