Floder, Delta & Ørken

Botswana er et unikt afrikansk land med store kontraster mellem den berømte Kalahari ørken og det grønne Okavango delta. Oplev på denne rejse det tidløse ikoniske Afrika og det smukke Victoria Falls i Zimbabwe.
Smuk aften i Okavango-deltaet
Du er her:
 • Floder, Delta & Ørken
location Zimbabwe, Botswana
location Naturrejser
location 11 dage / 10 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 38.645 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Rejsen Floder, Delta & Ørken vil vise jer Botswanas utvivlsomme skønhed og overdådige natur, samtidig med at I ikke snydes for storslåede Victoria Falls. Rejsen starter i Zimbabwe, hvor I skal opleve de smukke Victoria Falls. Vandfaldet er kåret til ét af verdens syv naturlige vidunder, og når I har været der, så ved I hvorfor.
Herfra bevæger I jer over grænsen til Botswana for at opleve Chobe Nationalpark. Nationalparken er kendt for et meget rigt dyre- og fugleliv, og især bøffel- og elefantantallet er enormt. Efter et par dage I Chobe, ankommer I til Kalahari ørkenen og Okavango deltaet, hvor I skal opleve det storslåede syn af vilde dyr i naturen, den uskyldige og nærmest tidsløse atmosfære og den overjordiske naturskønhed. Deltaet er hjemsted for ikke mindre end 122 pattedyr, 71 fiskearter, 444 fuglearter og over 1000 forskellige planter. Rejsen sidste stop, inden hjemrejsen, er de store saltsletter, der er at finde i Nxai Pan Nationalpark.

Billeder fra Floder, Delta & Ørken

Detaljeret program

 • Sunset helicopter

  Dag 1 : Victoria Falls

  I bliver mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel, der ligger blot 2,5 km fra Victoria Falls. I har to overnatninger til at nyde området og det overdådige vandfald.
 • Dag 3 : Chobe Nationalpark

  I bliver hentet og kørt til jeres næste hotel, Chobe Elephant Camp. Dagene er afsat til safariaktiviteter i Chobe Nationalpark.
 • Dag 6 : Okavango Delta

  I bliver kørt til Kasane lufthavn, hvor i flyver til Kwara landingsbane. Ved landingsbanen bliver i samlet op af nogle fra Splash Camp, hvor i skal opholde jer de næste dage. Dagene er afsat til safariaktiviteter i Okavango-deltaet.
 • Dag 9 : Nxai Pan Nationalpark

  I køres tilbage til Kwara landingsbane, hvorfra I flyver til Nxai Pan landingsbane. Her afhentes i af nogen fra Nxai Pan Camp. Her er tiden afsat til safariaktiviteter i Nxai Pan National Park.
 • Dag 11 : Maun

  I køres til Nxai Pan landingsbane, hvor I flyver videre til Maun lufthavn.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 38.645 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* 2 nætter på Pioneers Victoria Falls inkl. morgenmad
* 3 nætter på Chobe Elefant Camp inkl. fuld pension, drikkevarer, safari aktiviteter, parkskatter og entréer
* 3 nætter Splash Camp inkl. fuld pension, drikkevarer, safari aktiviteter, parkskatter og entréer
* 2 nætter på Nxai Pan Camp inkl. fuld pension, drikkevarer, safari aktiviteter, parkskatter og entréer
* Alt landtransport imellem destinationer

* Alt lufthavnstransport

* 3x indenrigsfly


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændres priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne
præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.14773 160424 SDB

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/