Ecuador
alexander-schimmeck-Aohf8gqa7Zc-unsplash
Du er her:
  • Ecuador

Rejser til Ecuador - et enestående dyrerige


Rejs til Ecuador og snedækkede bjerge, tårnhøje vulkaner, frodige regnskove, indiansk kultur, imødekommende lokale - en rejse til Ecuador vil være en uforglemmelig oplevelse! Landet, der har fået sit navn efter ækvator, er et glimrende udgangspunkt for førstegangsrejsende i Sydamerika. Og netop ved ækvator, eller den smukke gamle by Quito lidt syd for ækvator, er det godt at tage hul på eventyret. > eller besøge farvestrålende indianske markeder. Den korte transporttid til varierede landskaber og kulturer, som folk forbinder med Sydamerika, står som en rar kontrast til de lange afstande i nabolandene.
Mange, der skal på deres første rejse til Sydamerika, finder Ecuador utroligt indbydende - det er et lille, sikkert, overskueligt og yderst fascinerende land.

Se vores forslag til individuelle rejser i Ecuador og Galapagos eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i Ecuador

cotopaxi (7)
Vulkanernes Boulevard - Ecuador og Galapagos
Amazon, tur på floden
Kør Selv Gennem Smukke Ecuador
kiyoshi-WhB714oKZ7I-unsplash
Luksusrejse I Ecuador
amy-perez-w55TgHidHoE-unsplash
Peru & Galapagos
På markedet i Otavalo, Ecuador

Quito


Ecuadors hovedstad, en by der er rig på historie, kultur og smukt placeret i en dal, er omgivet af mægtige vulkaner. Den ligger højt oppe i 2800 meters højde. Oplev Quitos gamle bydel som blandt andet er at finde på UNESCO-Verdensarvslisten. Besøg byens hjerte, den historiske plads Plaza de la Independencia, der er omgivet af betagende bygninger fra kolonitiden. Fra Quito kan man på mindre end en dagsrejse nå at passere nogle af verdens højeste vulkaner.

Banos, Ecuador

Galapagos øerne


En af de mest berømte rejse destinationer i Ecuador. Kendt for sit bemærkelsesværdige dyre liv, er det en destination, der er et besøg værd. Oplev kæmpeskildpadderne på land, og dyk ned og se søløver og hav leguaner lege. Det som at være i en zoologisk have uden hegn. Rejs til Galapagos, tag på et curise og oplev det bedste af Galapagos.

IMG_0183


Amazonjunglen


Ecuador er hjemsted for en del af Amazonas, tag her til og få en uforglemmelig opleves. Tag på opdagelse efter slager, dovendyr, kaimaner, lyserøde delfiner og mange andre spændende dyr. Samt besøg lokalbefolkningen i afsindige områder.

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/