Guatemala & Honduras

Rejs ud på et fantastisk eventyr til Guatemala og Honduras og oplev natur og kulturvidundere få har oplevet!
robin-canfield-uGZR6bEZvkk-unsplash
Du er her:
 • Guatemala & Honduras
location Guatemala, Honduras
location Èn rejse - flere lande
location 14 dage / 13 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 21.641 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Ønsker I at opleve en rejse ud over det sædvanlige? Oplev Guatemala og Honduras højdepunkter ved de imponerende Maya ruiner, flotte koloni byer, søen Atilan og slut af med den caribiske perleø; Roatan!

Rejsen starter i Guatemala City, hvor I efter en enkelt overnatning i hovedstaden rejser nordpå til naturskønne lake Atilan. Søen, hvor ældgamle landsbyer og deres skikke mødes med Guatemalas moderne turisme. Efter 3 nætter rejser I sydpå til den koloniale by Antigua, kendt som en af mellemamerikas smukkeste byer! Efter en uge i Guatemala krydser i landegrænsen til naboen Honduras. Landet præges også af den stolte mayakultur. En af de største maya-seværdigheder, Copán, ligger her i Honduras og er jeres første stop i det nye land. Herefter rejser I videre mod nordøst, hvor der ligger de uovertrufne caribiske strande med tilhørende koraløer og rev. I overnatter 4 nætter på Roatan, der er verdenskendt for livet under havoverfladen.

Rejsen her er sammensat som en individuel rejse. Ønsker I at rejse med en international gruppe og guide? Med ganske få justeringer i programmet, kan vi arrangere rejsen som en grupperejse med faste afgange.

Billeder fra Guatemala & Honduras

Detaljeret program

 • guate cityi00002

  Dag 1 : Ankomst til Guatemala City

  Velkommen til Guatemala! Ved ankomsten til Guatemala lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til jeres hotel i Guatemala City. I overnatter en enkelt nat på et centralt beliggende hotel.
 • Dag 2 : Guatemala City - Chichicastenango - Lago de Antigua

  Dagens tur byder på ægte Maya kultur. Først køres til den skønne markedsby Chichicastenango. Et af de største og mest spændende markeder i hele Latinamerika. Blandt dagens højdepunkter er en lille workshop med en lokal indiansk kvinde, der vil lære gæsterne om majs og dens enorme betydning i lokal madlavning. Efter markedsturen går det videre mod Lake Atitlan, den fantastiske sø i højlandet. I overnætter 3 nætter ved søen.
 • Dag 3 : Lago de Antigua

  I bliver hentet på hotellet og sejlet over Lago Atitlan for at besøge landsbyen Santiago. Denne er berømt for sine Maya traditioner, og man får mulighed for at besøge flere Cofradia huse og se Maya guden Maximon og de ritualer, man udfører foran ham. Senere går turen tilbage til hotellet.
 • Dag 4 : Lago de Antigua

  I har dagen til fri disposition ved søen.
 • Dag 5 : Fra Lago de Antigua til Antigua

  I vinker farvel til Atilan søen og bliver transporteret videre til den næste destination, Antigua, hvor I overnatter i 3 nætter. Antigua placerer sig blandt de fineste kulturelle centre i verden. Det er umuligt ikke at blive forelsket i Antigua. I en dal mellem bjerge og grønne bakker ved foden af vulkanen Agua ligger Antigua med sin helt specielle charme.
 • an00002

  Dag 6 : Lago de Antigua

  Fridag i Antigua. Vi anbefaler at man tilkøber en udflugt til imponerende Pacaya vulkanen.
 • Dag 7 : Lago de Antigua

  I har dagene til fri disposition i Antigua. Her kan I slentre gennem byens fine brostensbelagte gader og spise på de hyggelige cafeer og restauranter i centrum.
 • Dag 8 : Kryds grænsen til Honduras

  Efter en skøn uge i Guatemala, rejser I over grænsen til nabolandet Honduras. Kørturen fra Antigua til jeres næste destination Copan forventes at vare ca. 5 timer. I overnatter 2 nætter i hjertet af den maleriske landsby Copán Ruinas. Det lille hotel har en god beliggenhed i forhold til at opdage Copáns Mayan-ruiner samt Copan-dalens attraktioner. Værelserne på hotellet er af ældre stil, men rigtig hyggelige.
 • Dag 9 : Copan Ruins Tour

  Udflugt til den arkæologiske park Copán. Parken består af 2 hoveddele: Ruinerne og gravkamrene. Lær om den imponerende 63 trins trappe med over 2500 hieroglyffer og fantastiske steler. Om eftermiddagen kan man besøge hvilken man ønsker af de andre Maya-relaterede steder, som for eksempel skulptur-museet, gravkamrene eller andet.
 • Dag 10 : I flyver til de caribiske øer

  I dag samles I op på hotellet i Roatán og køres til den nærmeste lufthavn, hvor I flyver til Roatán øen i det caribiske hav. Øen Roatán, den største og mest udviklede af de tre øer kaldet Bay Islands, er et ægte tropisk paradis omgivet af verdens næststørste koralrev. Det siges at Columbus landede her på sin fjerde og sidste rejse, og når man kaster et blik ud over de smukke bjerge og kilometervis af hvide strande forstår man måske godt hvorfor. Roatán er omkring 60 km lang og 3 km bred, og der tales både spansk og kreol-engelsk de fleste steder. I overnatter på et skønt 4* hotel med helpension.
 • roatan00003

  Dag 11 : Stranddage i Roatan

  I har dagene til fri disposition. Prøv kræfter med et dykkercertifikat, tag på snorkeludflugter eller nyd strandene og den hyggelige atmosfære.
 • Dag 12 : Stranddage i Roatan

  I har dagene til fri disposition.
 • Dag 13 : Stranddage i Roatan

  I har dagene til fri disposition.
 • Dag 14 : Hjemrejse

  Efter to skønne uger i Mellemamerika, bliver I fragtet til lufthavnen i Roatán, hvor I har en mellemlanding på fastlandet i Honduras, inden I rejser hjemad eller videre ud i verden.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 21.641 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 13x overnatninger på 3* og 4* hoteller
* 13x morgenmad, 4x frokost, 4x aftensmad
* 3x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Bemærk: Rejsen kan ændres til en grupperejse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* 1x indenrigsfly

* rænseskatter mellem Guatemala og Honduras (ca. USD 5 pr. person).

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

19491 140624 PTP

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/