Vietnam & Cambodia for de unge & unge af sind

Den perfekte Vietnam og Cambodiarejse til de unge og unge af sind! Oplev de landes højdepunkter på denne 3 ugers grupperejse.
cambodia_rockpools.original
Du er her:
 • Vietnam & Cambodia for de unge & unge af sind
location Vietnam, Cambodia
location Èn rejse - flere lande, Individuelle rundrejser
location 23 dage / 22 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 15.315 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Oplev det allerbedste fra både Vietnam og Cambodja på denne 21 dages eventyr. Dyk ned i seværdigheder, lyde, smage og oplevelser fra to af Sydøstasiens mest spændende og kulturelt-rige lande, med utallige unikke oplevelser undervejs. Deltag på madlavningskurser, krydstogt oplev den fantastiske Ha Long bugt. Lær om Cambodjas mørke fortid og afslut jere rejse ved Angkor Wat, et af verdens 7 ældgamle vidundere. Åh, og nævnte vi at I vil gøre alt dette med en dygtig gruppeleder plus et hold af nye rejsekammerater?

Billeder fra Vietnam & Cambodia for de unge & unge af sind

Detaljeret program

 • Gynmastik i parken, Hanoi, Vietnam

  Dag 1 : Ankomst til Hanoi

  Velkommen til Vietnam! Ved ankomsten til Hanois lufthavn bliver I mødt af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til jeres hotel i Hanoi. I overnatter tre nætter på et centralt beliggende hotel.
 • Dag 2 : Fridag i Hanoi

  I har dagen til fri disposition til at opleve livlige Hanoi.
 • Dag 3 : Byrundtur i cykeltaxa

  I hopper direkte ind i travlheden af Hanoi i dag med en gå- og rickshaw-tur rundt i byen. Om aftenen skal I ud og spise middag og snuppe et par drinks for at se hvad Hanoi har at tilbyde efter mørkets frembrud.
 • Dag 4 : Hanoi - Ha Long Bay

  Fra Hanoi rejser I til Ha Long Bay, hvor I krydser det smaragdgrønne vand omgivet af kalkstensbjerge. I hopper i kajakker for at udforske omgivelserne, inden I slår jer ned for aftenen på jeres overnatningsbåd.
 • Dag 5 : Halong Bay m. overnatning på privat ø

  Når I vågner op til den smukke Ha Long-bugt, fortsætter I jeres bådtur, indtil I ankommer til jeres helt egen private ø, jeres hjem for natten.
 • Grotter, Ha Long Bay, Vietnam

  Dag 6 : Halong Bay - Nihn Bihn

  I stiger af båden og tager turen på fastlandet til Nihn Bihn. For foden af et bjergområde og omringet af rismarker ligger jeres overnatning for natten - et skønt og lokalt homestay i traditionelle bungalows lige ved floden.
 • Dag 7 : Oplev Nihn Bihn

  I udforsker først Ninh Binh på to hjul når I cykler jer vejen gennem rismarker, inden I tager en lokal robåd gennem netværket af floder. I afslutter jeres tid her med en vandretur i solnedgangen. Sent om aftenen hopper I på nattoget mod Hoi An.
 • Dag 8 : Ankomst til Hoi An

  Smukke, historiske Hoi An vil vinde jer over på kun et øjeblik, når I ankommer med toget her til morgen. I tjekker ind på jeres hotel, og har derefter eftermiddagen til at udforske, shoppe eller måske besøge en lokal skrædder for at få lavet et specialdesignet jakkesæt eller kjole.
 • Dag 9 : Fisketur og madlavningskursus

  Lokale fiskere vil være jeres guider i dag og lære jer kunsten at fiske krabber. I vil derefter deltage i en madlavningskursus for at blive mestre det vietnamesiske køkken.
 • Dag 10 : Fly til Ho Chi Mihn

  I dag flyver I videre til det sydlige Vietnam i hovedstaden Ho Chi Mihn City. I har resten af dagen til fri disposition.
 • Frugthandler i Mekong deltaet, Vietnam

  Dag 11 : Ho Chi Mihn City - Mekong Deltaet

  I transporteres fra Ho Chi Mihn til det smukke Mekong Delta. Ved ankomst til Mekong Deltaet starter I dagens tur ved at blive kørt til landsbyen Se hvordan de lokale bor og arbejder ved floden. Jeres overnatning foregår i et privat hjem ved en lokal bondefamilie. Her er der gode muligheder for autentiske oplevelser og for at blive klogere på de lokale dagligdagsliv.
 • Dag 12 : Mekong Deltaet - Ho Chi Minh City

  I dag går turen tilbage til Ho Chi Mihn. Beliggende ca. 35 km fra Ho Chi Minh City finder man - som et levn fra krigen mod franskmændene og de amerikanske styker - Cu Chi tunnellerne. En lille del af det knap 250 km lange tunnelsystem er fritlagt, således at interesserede kan kommer ned, se og prøve de trange kår, som Viet Minh og senere Viet Cong levede under i månedsvis. Et barskt og imponerende pseudosamfund, der var afgørende i begge krige. På museet ses nogle af de fælder og faldgruber fjenden blev lokket i.
 • Dag 13 : Kryds grænsen til Cambodia

  At landehoppe fra Vietnam til Cambodja sker via bus, hvor I krydser I grænsen til fods og hopper da tilbage på bussen igen. I ankommer til Phnom Penh, Cambodjas hovedstad, tidligt på eftermiddagen.
 • Dag 14 : Udflugt i Phnom Penh

  I starter dagen med en tuk-tuk-tur gennem Phnom Penhs travle gader. I aflægger derefter et besøg på to steder, der spillede en central rolle i Cambodjas triste og urolige historie - S21-fængslet og Killing Fields. De historier I lærer her, vil være hjerteskærende, men også nødvendige for at forstå Cambodias fortid.
 • Dag 15 : Phnom Penh - Kampot

  Ved at bytte bygader ud med afslappede landeveje rejser I i dag til den fredelige landlige provins Kampot. Efter at have slået jer ned i de hyggelige traditionelle gæstehuse, der ligger lige ved floden, sejler I om eftermiddagen i kajak langsomt ned ad floden, mens I nyder de rolige omgivelser. I overnatter ved et traditionelt guesthouse lige ved den smukke flod i Kampot.
 • kep (1)

  Dag 16 : Peberplantage og madlavningskursus

  Kampot er berømt for at producere noget af det bedste peber i verden. I sætter teorien på prøve denne morgen, når I besøger en peberplantage, hvor jeres guide vil give jer en rundvisning i plantagen efterfulgt af et madlavningskursus. I lærer hvordan man laver nogle af Cambodias mest ikoniske retter, inden I begiver jer ud på floden til et afslappet krydstogt under solnedgangen.
 • Dag 17 : Kampot - Koh Rong

  I tager med bus og båd videre langs kysten mod idylliske Koh Rong. På den smukke ø Koh Rong overnatter i 2 nætter på en vaske ægte ø-paradis indkvartering - et resort der ejes af landsbyens chef.
 • Dag 18 : Snorkel ved Koh Rong

  Hop ombord på en privat long-tail båd denne morgen, når I tager ud for at afdække nogle af øens bedste snorkelsteder. Forvent at finde jer selv på afsondrede strande eller udforske den farverige undervandsverden, mens I svømmer med tropiske fisk. Slut evt. aftenen af på en afslappet strandbar, kun en kort gåtur gennem junglen til den anden side af øen.
 • Dag 19 : Blue Rock Pools & natbus

  Når I vågner op den sidste morgen i Koh Rong, tager I på en kort tur gennem junglen for at finde nogle skjulte blå klippebassiner. Snup en svømmetur og nyd det sidste af øen inden turen igen når mod fastlandet. I tager færgen tilbage til fastlandet til middag, inden I går ombord på en luksus-natbus på vej til Siem Reap. Med fuldt liggende senge og aircondition går turen som en leg.
 • Dag 20 : Bådtur på Tonle Sap

  Ved ankomst til Siem Reap om morgenen, tager I direkte på udflugt. Søen Tonle Sap er Sydøstasiens største ferskvandssø, og i dag venter en sejltur på søen. Mange steder på søen bor folk i huse på pæle eller på små, flydende huse - en sejltur på søen er derfor en spændende og meget lokal oplevelse. Den frodige skov, der strækker sig helt ud til søen bredder huser desuden et fantastisk fugleliv, som I sikkert får et glimt eller to af.
 • Portkortbillede fra Angkor Wat, Siem Reap, Cambodia

  Dag 21 : Oplev Angkor Wat

  I starter turen i det fantastiske Angkor Wat - verdens største tempel. Der er brugt samme mængde sten til dette tempel, som der blev brugt til at bygge pyramiderne i Egypten, og templet er anslået til at have taget omkring 30 år at bygge. Til forskel fra alle andre templer, vender templet desuden mod vest.
 • Dag 22 : Fridag i Siem Reap

  I har dagen til fri disposition til at købe de sidste sourvenirs og nyde den sidste portion streetfood.
 • Dag 23 : Afrejse fra Cambodia

  I siger i dag farvel til Cambodia og flyver hjemad fra lufthavnen eller videre ud i verden.
 • Dag 24 : Ekstra dage?

  Har I flere dage til at rejse? Snup turen over grænsen til Thailand! Vi hjælper gerne med videreplanlægning af jeres rejse.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 15.315 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
23 dage / 22 nætter

Inkluderet

* Personlig afhentning i lufthavnen til hotellet
* 22 overnatninger

* 32 måltider

* Al landtransport

* Fantastisk gruppeleder

* Alle udflugter nævnt i programmet
* Bådtur med overnatning på Ha Long Bay

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer! I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

19325 141022 IT

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/