Hawaii
sean-oulashin-KMn4VEeEPR8-unsplash
Du er her:
  • Hawaii
Midt i Stillehavet stikker en flok lavaøer op over havoverfladen; Hawaii-øerne!

Rejser til Hawaii


Ens for de mange lavaøer, som Hawaii består af, er, at de hvert år tiltrækker tusinder af rejsende fra nær og fjern med deres eksotiske sandstrande, meterhøje bølger og endnu aktive fantastiske vulkanlandskaber.

Hawaiis ægte skønhed krydret med befolkningens gæstfrihed, den rige lokalkultur, historiens vingesus og de mange små bysamfund spredt ud over øerne er med til at bidrage til den helt specielle atmosfære, der hersker på øerne. Hawaii har haft en turbulent historie med de første polynesiske beboelser, vestlige opdagelsesrejsende, dens centrale rolle under 2. Verdenskrig samt indlemmelsen i USA som den 50. og – indtil videre – sidste stat.

Man bør forberede en rejse til Hawaii grundigt og finde ud af, om man er til Honolulus pulserende storbyliv, til Kauais oversete naturperler, til vulkanudforskning på Big Island eller om det er Mauis fantastiske Kaanapali-strand, der trækker.

Mulighederne er mindst ligeså mange, som der er øer i denne perlerække i Stillehavet, og der er ingen grund til at begrænse sig – man kan sagtens nå 2, 3 eller såmænd 4 øer på en 10-14 dages rejse.

Udvalgte rejseforslag på Hawaii

Områder på Hawaii

sean-oulashin-KMn4VEeEPR8-unsplash

Hawaii


Hawaii er for mange indbegrebet af tropisk badeferie og blomsterkranse. Og der er bestemt også mange skønne og fantastiske strande på Hawaii. Men faktisk er Hawaii-øerne et sandt skatkammer af oplevelser. Her er aktive vulkaner, uberørt natur og en fascinerende kultur.

Billeder fra Hawaii

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/