Kap Verde - De nordlige øer

Udforsk Kap Verdes nordlige øer på denne aktive rejse til São Vicente og Santo Antão på smukke vandreturer gennem det imponerende landskab.
P7237786
Du er her:
 • Kap Verde - De nordlige øer
location Kap Verde
location Badeferier og eksotiske øer, Naturrejser
location 8 dage / 7 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 7.740 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Oplev Kap Verdes nordlige øer på denne spændende rundrejse til São Vicente og Santo Antão. Efter en dag i Sao Vicentes hovedby, Mindelo, går turen med færge til Santo Antão. Vel i havn i Porto Novo er det svært at se, hvordan Santo Antão adskiller sig fra São Vicente, som man lige har forladt. Det kolde Atlanterhav omgiver øen, og mod øens midte rejser bjergene sig. Når man nærmer sig toppen af øen, begynder landskabet dog langsomt at ændre karakter. Grønne træer dukker op og giver en del af forklaringen på Kap Verdes navn. Luften fyldes af en duft af de brasilianske fyrretræer, der pryder bakkekammen, og man taber kæben gang på gang, når den ene fantastiske udsigt efter den anden åbner sig foran én. På denne smukke ø skal I på spændende vandreture, hvor I oplever det forskelligartede landskab, de små landsbyer og den rolige stemning, der hersker blandt øens beboere.

Billeder fra Kap Verde - De nordlige øer

Detaljeret program

 • P1090421

  Dag 1 : Ankomst til Kap Verde

  Velkommen til São Vicente, Kap Verde! I bydes velkommen I lufthavnen hvor jeres chauffør kører jer til jeres hotel i Mindelo.
 • Dag 2 : Santo Antão

  Tidligt om morgenen bliver I kørt fra hotellet til havnen, hvorfra I sejler til Santo Antão. Ved havnen i Porto Novo samler en chauffør jer op og kører jer ad den gamle bjergvej mod Agua das Caldeiras. Her skal I på vandretur. Igennem landskabet møder I de lokale, der har deres daglige gang i marken. Vandreturen ender ved hotellet. Husk de gode sko - vandreturen tager omkring fem timer. I bor på Aldeia Manga, som er beliggende midt i Paúl-dalen, i en flor af papaya, Goiaba og mangostræer. Hotellet er bygget traditionelt af sten og adobe. Alt er økologisk, naturligt, traditionelt og rent.
 • Dag 3 : Fridag på Santo Antão

  Dagen er til fri disposition på Santo Antão.
 • Dag 4 : Guided vandretur fra Caibros til Cha de Igreja

  I vandrer med en guide fra Caibros til Cha de Igreja, den charmerende landsby omgivet af landbrugsmarker, hvor I skal overnatte. På vejen dertil spiser I frokost hos en lokal familie, der sørger for at I føler jer velkomne. Jeres bagage bliver transporteret hele vejen til det næste hotel, så I slipper for at skulle bære på det. I bor på det overdådige Mami Wata Eco Village med en helt utrolig beliggenhed og havudsigt!
 • Dag 5 : Fridag på Santo Antão

  Dagen er til fri disposition på Santo Antão.
 • P7268090

  Dag 6 : Kystsstien til Ponta do Sol

  I bliver kørt til Cruzinha, hvor dagens vandretur starter. På gamle æselstier vandrer I langs kystens klippeskrænter til Ponta do Sol. På vejen passerer man en række små landsbyer, såsom den berømte Fontainhas, der ligger på en af klipperne. Cirka midtvejs på turen gør I stop for at hvile benene, nyde en picnic frokost og beundre udsigten over havet. Udflugten, hvor I cirka vandrer i 5 timer, slutter, når I ankommer til jeres nye hotel. Bagagen bliver kørt direkte dertil, så I slipper for at bære på det.
 • Dag 7 : Tilbage til São Vicente.

  Fra Porto Novo havn sejler I tilbage til Mindelo, Sao Vicente. Her checker I ind på hotellet og resten af dagen er derefter på egen hånd.
 • Dag 8 : Afsked med Kap Verde

  Rejsen lakker mod sin ende og I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse starter. I kan selvfølgelig også forlænge ferien med et besøg på en af Kap Verdes andre øer.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 7.740 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
8 dage / 7 nætter

Inkluderet

* 7x overnatninger på 3* hoteller
* 7x morgenmad
* 3x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer inkl. færge mellem Sâo Vicente og Santo Antão


Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* RejseforsikringBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer! I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13097 050424 KJ

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.