Sri Lanka sommerrundrejse

Sri Lanka kan sagtens besøges om sommeren, hvis man blot rejser i de rigtige dele af landet - se bare her.
Rejs til Sri Lankas temarker
Du er her:
 • Sri Lanka sommerrundrejse
location Sri Lanka
location Aktiv ferie
location 14 dage / 13 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 18.375 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)
På denne sommerrundrejse på Sri Lanka bevæger man sig fra vest til øst. Man oplever det lokale Sri Lanka, når man overnatter i gamle, koloniale bygninger, man ser det fantastiske dyreliv i de smukke nationalparker og man kommer tæt på kulturen og historien i Sigiriya og Polonnaruwa. Der er også tid til at nyde landets palmebelagte sandstrande og trekke i højlandet, hvor frodige temarker strækker sig så langt øjet rækker.

Sri Lanka kan nemlig også sagtens opleves om sommeren - og det får I god lejlighed til på denne spændende sommerrundrejse.

Dag 1: Ankomst Colombo - Pannala
Dag 2: Fritid og lokale oplevelser
Dag 3: Pannala - Wilpattu nationalpark (eftermiddags safari)
Dag 4: Safari i Wilpattu nationalpark
Dag 5: Wilpattu – Sigiriya (landsby besøg og Sigiriya Rock Fortress)
Dag 6: Polonnaruwa ruinerne og safari i Minneriya nationalpark
Dag 7: Sigiriya – Dambulla grotterne – Pasikudah
Dag 8-10: Afslapning ved havet
Dag 11: Pasikudah - Elkaduwa
Dag 12: Fritid og lokale oplevelser blandt temarkerne
Dag 13: Elkaduwa - Colombo
Dag 14: Afgang fra Colombo

Se detaljeret program under rejseplan


Billeder fra Sri Lanka sommerrundrejse

Detaljeret program

 • Mount Lavinia, Sri Lanka

  Dag 1 : Colombo - Pannala

  Når I lander, bliver I samlet op af jeres chauffør, der kører jer til Pannala, hvor I skal bo i eet gammelt plantagehus, der er blevet smukt restaureret.
 • Dag 2 : Fritid og lokale oplevelser

  Igennem hotellet kan man booke flere spændende lokale udflugter. Hop for eksempel i en oksekærre på udflugt, lån en cykel og udforsk det omkringliggende område, tag på en guidet gåtur i landsbyen eller på det lokale marked.
 • Dag 3 : Pannala - Wilpattu

  I dag kører I fra Pannala til Wilpattu nationalpark, hvor I skal overnatte i luksustelte, så I kommer tæt på det det handler om: dyrene og naturen. Til eftermiddag skal I på safari i parken for at spotte elefanter, leoparder og nogle af de mange andre dyr.
 • Dag 4 : Safari i Wilpattu

  I dag skal I igen på safari i Wilpattu National Park. At opleve dyrene i deres naturligomgivelser er en oplevelse, der ikke kan sammenlignes med selv den bedste tur i zoologisk have. Så hold skarpt øje med, hvad der bevæger sig, og hav kameraet klar, så du ikke misser en eneste af de fantastiske dyr, der har sin hverdag i parken.
 • Dag 5 : Wilpattu - Sigiriya

  Fra Wilpattu fortsætter I til Sigiriya. Her skal I på tur i landsbyen for at få et indblik i det lokale liv og den daglige gang i den lille by. Derefter går turen til Sigiriyas klippefort. Klippen er et imponernede naturligt element, der stikker op fra den ellers flade slette. Hvad der dog er endnu mere imponernede er, at det var muligt at bygge og leve på toppen af klippen. Der verserer mange teorier om ruinernes oprindelige brug. Under alle omstændigheder er udsigten derfra helt fantastisk. Nedenfor foden af Sigiriya klippen oplever man haven med flere damme. Det går stejlt op af en stige på ydersiden af klippen, så man skal ikke lide af højdeskræk. På det første plateau kan man trække vejret, mens man nyder udsigten og de enorme løvefødder, som akkompagnerer indgangen til trappen, der fortsætter op til selve ruinkomplekset.
 • I kø ved Sigiriya, Sri Lanka

  Dag 6 : Polunnaruwa ruinerne og Minneriya nationalpark

  I dag kører I til Polonnaruwa ruinkomplekset, der engang var Sri Lankas hovedstad. De brostensbelagte veje forbinder de mange ruiner, templer og monumenter. Tiden bærer sit tydelig præg på ruinerne i Polunnaruwa, men der er en dejlig afslappet atmosfære og gamle træer, som giver skygge undervejs. Efter besøget kører I til Minneriya nationalpark, der er kendt for sine elefanter. Parken er mindre besøgt end Yala, men byder på gode muligheder for at se elefanter og andre dyr.
 • Dag 7 : Sigiriya - Dambulla - Pasikudah

  Køreturen fra Sigiriya til Pasikudah byder på et stop ved Dambulla. På toppen af byens bjerg finder man Dambulla grotterne, hvor man kan opleve imponerende grottemalerier og Buddha statuer i et utroligt opbud. Der er fire grotter som alle er udsmykket næsten fra gulv til loft, og hvor siddende og liggende Buddhaer fylder de enorme hulrum. Derefter fortsætter I til Pasikudah, hvor I tjekker ind på et lækkert strandresort.
 • Dag 8 : Stranden ved Pasikudah

  Dagen er fri til at nyde stranden, havet og solen.
 • Dag 9 : Stranden ved Psikudah

  Aflslapning er i højsædet ved Pasikudahs lækre strande.
 • Dag 10 : Stranden ved Pasikudah

  I har endnu en dag, hvor I kan slappe af og komme ned i tempo.
 • Dag 11 : Passikudah - Elkaduwa

  Jeres Sri Lanka rundrejse fortsætter i dag, når I kører fra Pasikudah og til termarkerne omkring Elkaduwa. Her skal I bo i en autentisk, kolonial bygning med udsigt til temarkerne.
 • Dag 12 : Fritid og lokale oplevelser

  Gennem jeres hotel kan I booke en række spændende lokale udflugter. Tag for eksempel med ud i teplantagerne, lær at tilberede et srilansk måltid eller tag på vandretur i bjergene og bad i et springvand.
 • Dag 13 : Elkaduwa - Colombo

  Fra Elkaduwa kører i til Sri Lankas hovedstad, Colombo. Vel fremme har I tid på egen hånd til at udforske byen.
 • Dag 14 : Afgang Colombo

  Indtil jeres flyafgang kan I selv tage på opdagelse i Colombo. Når tiden kommer bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 18.375 pr. person
14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* Al land transport
* 13 nætter på hotel med morgenmad
* Nævnte udflugter med guide
* Entre

Bemærk: prisen er baseret på, at 2 personer rejser sammen

Ikke inkluderet

* Fly
* Øvrige måltider
* Drikkevarer
* Drikkepenge

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

15976 290319 DH

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/