Om os

Machu Picchu 5
Du er her:
  • Om os

Om Os

Hvem er Hannibal Travel?

Hannibal Travel er et danskejet mindre rejsebureau, som laver individuelle skræddersyede rejser til hele verden. 

'Individuelt skræddersyet' betyder egentlig bare, at vi sammensætter præcis dén rejse, som du drømmer om. Fortæl os hvornår du vil af sted, hvor mange I skal af sted, og om du/I ønsker ti dages badeferie, seks ugers kompliceret rundrejse eller noget helt andet. Så hjælper vi med at strikke din drømmerejse sammen.

Navnet 'Hannibal Travel' stammer helt enkelt fra Jesper Hannibal, som er ejer og stifter af rejsebureauet. Han er ikke alene på kontoret. Sammen med sine rejsekonsulenter har vi over 150 år tilsammen i at lave rejser. Vi kender hvert hjørne af rejsemålene, fordi vi selv har været der. Vi deler vores nysgerrighed på verden og vores eventyrlyst med vores kunder. Fra Galapagos til Kilimanjaro. Fra bushcamp i Afrika til 5-stjernet luksus i storbyer. Hos os er det oplevelsen på rejsen, der er i centrum, og vores udbud af oplevelser verden rundt er dynamisk og varieret.

Hvis du vil have job hos os, så kan du se vores ledige stillinger her.

Hos os rejser du trygt

Vi er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnr. 1676), så din rejse er økonomisk sikret både før og under rejsen, hvis vi skulle gå konkurs. 

I tilfælde af nødsituationer hjælper vores lokale partnere hjælper på stedet altid. Læs mere om hvad du gør hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler på din rejse her.

Sidst men ikke mindst følger vi naturligvis altid rejsevejledningerne. 

Alle rejser starter med dig

Det skal handle om dig og dine drømme. Derfor starter planlægningen altid med en snak med en af vores rejsekonsulenter, som tager udgangspunkt i dine ønsker, krav og forventninger. 

Når vi ved, hvad du vil, kan vi sammensætte din drømmerejse. Vores filosofi er at være kreative og nyskabende ved at udfordre, udforske og blive begejstret.

Hvorfor bruge et rejsebureau?

"Er det ikke dyrt at handle hos et rejsebureau?", spørger nogen.

Man kan også vende den om og sige, at tid er penge. Du sparer tid på al planlægningsarbejdet ved at lade et rejsebureau hjælpe dig med planlægningen af din drømmerejse. Med andre ord laver vi al arbejdet for dig før rejsen - og hvis der går noget galt undervejs, så er det os, der løser det. Du skal blot koncentrere dig om at være af sted på en rejse, der med garanti er en del anderledes, end hvis du bookede en charterferie.

Derudover har vi allerede filtreret mellem de uendeligt mange produkter, der tilbydes i verden. Vi ved, om noget er godt - eller om billederne på hjemmesiden bare er virkelig flotte. Vi er din garant for en god rejse.

Vi vil ikke afvise, at du sommetider kan finde næsten tilsvarende produkter billigere på nettet. Men nogle gange er vi billigst - og andre gange er prisen den samme. Vi kan til gengæld love, at hos os stiger prisen ikke, bare fordi du besøger vores hjemmeside flere gange. Det er heller ikke billigere om tirsdagen end om torsdagen, og så tilbyder vi noget, du aldrig kan få på en søgemaskine: individuel rådgivning. Vi taler med dig. Vi lytter til dig - og vi laver tingene præcis, som du vil have det.

Vi forbeholder os dog også ret til at udfordre dig. Vi ved faktisk noget om dét, vi laver. Vi kalder os endda eksperter. Efter vores opfattelse følger der et ansvar med én sådan betegnelse. Så vi udfordrer dig, hvis vi har en god idé, som kan gøre din rejse endnu bedre.

Vi kan også love, at vi kun tilbyder dig produkter, som vi ved, er i orden, og som vi kan stå inde for. Om det er hotellets beliggenhed, bilernes kvalitet eller guidernes sprogkundskaber - vi ved, det er i orden.

Se vores generelle bestemmelser. Vi er naturligvis medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 1676. 

Bestil et tilbud på din drømmerejse her.

Medarbejdere

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/