Safarirundrejse I Kenya

Oplev Kenyas højdepunkter og kom helt tæt på Afrikas vilde dyr på denne begivenhedsrige rundrejse!

Praslin, Seychellerne
Du er her:
 • Safarirundrejse I Kenya
location Kenya
location Safari
location 11 dage / 10 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 25.326 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Har I altid drømt om at se elefanter i hobevis slentre forbi? Opleve smukke landskaber og se glade dyr i deres naturlige omgivelser? Så er denne rejse noget for jer! Rejsen starter med at byde på safari i Tsavo West og Amboseli nationalpark, hvor I vil få første møde med Afrikas vilde dyr. Videre til Solio Ranch, hvor I vil opleve det vigtige stykke arbejde, som bliver gjort for det udsatte sorte næsehorn, og hvor I vil have mulighed for at komme helt tæt på dette fascinerende dyr. Dernæst tager I til Samburu Game Reserve, der er kendt for sin høje koncentration af vildt. I tager til Lake Nakuru hvor I vil beundre de pinke flamingoer lyse landskabet op, og videre til Lake Naivasha hvor der er et helt unikt fugleliv. Rundrejsen slutter af i det verdensberømte Masai Mara Game Reserve, der er kendt for gnuernes årlige vandring. Her i parken vil I have mulighed for at møde en Masai stammelandsby og komme op at flyve i luftballon over det fantastiske landskab.

Detaljeret program

 • Nairobi, kenya

  Dag 1 : Ankomst Nairobi - Tsavo West

  Ved ankomst i lufthavnen bliver I mødt af jeres guide som kører jer til Tsavo West nationalpark. Tsavo West nationalpark et rigt område med bjerge, frodig skov samt store åbne landskaber, og dækker over et område på over 9000 kvadratkilometer. Nationalparken huser alle dyrene i big five (løver, leoparder, elefanter, bøfler og næsehorn), og det er muligt både at se sorte og hvide næsehorn her. Nationalparken er opkaldt efter Tsavo-floden, der løber fra vest til øst, og er den eneste kilde til vand, hvorfor dyrene flokkes hertil. Senere på dagen besøger I Mzima vandfaldene, som er et tilflugtssted for både elefanter der vælter sig i mudderet samt krokodiller og flodheste der soler sig i bredden. Sidst på dagen spiser I en mættende aftensmad på campens restaurant.
 • Dag 2 : Tsavo West - Amboseli Nationalpark

  Efter morgenmaden kører I til Amboseli nationalpark og ankommer til frokost, hvorefter der venter jer en safari om eftermiddagen. Nationalparken er 392 kvadratmeter stor og har et meget koncentreret dyreliv. Den er især kendt for sit store vildt med mange elefantflokke. Et utroligt smukt syn venter jer når I er på safari her, da det majestætiske Mount Kilimanjaro tårner op over savannen i baggrunden. I vil opleve et helt unikt landskab med vidtstrakte sletter, savanne og sumpområder rige på dyr - og så endda med Afrikas højeste bjerg i horisonten!
 • Dag 3 : Amboseli Nationalpark

  I dag skal I på safari både om morgenen og om eftermiddagen - så her er rig mulighed for at spotte en masse spændende dyr! Dyrelivet her i nationalparken inkluderer zebraer, gnuer, giraffer, impalaer, løver, leoparder, geparder, bøfler og hyæner. Der er også over 400 fuglearter, herunder kampørnen og dværgfalken. Især elefanterne er populære, og dem der har hjemme her, har nogle af de største stødtænder i hele Kenya.
 • Dag 4 : Amboseli - Solio Ranch

  Efter morgenmaden kører I til Mount Kenya-regionen for at nå en safari på Solio Ranch. Denne ranch er et privateget og indhegnet naturreservat som spiller en meget stor rolle i beskyttelsen og avlen af det sorte næsehorn. Kom med og hør om det vigtige stykke arbejde som de gør for at bevare standen. Derudover er det også muligt at spotte the big five her - så hold godt øje!
 • Dag 5 : Solio Ranch - Samburu Game Reserve

  Efter morgenmaden kører I videre mod nord til Samburu Game Reserve. Her har det farverige Samburu-folk hjemme, som er nære slægtninge til masaierne. I vil se en masse dyr på de kæmpestore sletter og bakker der er i området. Blandingen af græsarealer, frodig skov og sumpområder er hjemsted for et rigt dyre- og fugleliv. Senere tjekker I ind på lodgen, hvorefter I spiser frokost. Eftermiddagen er fri til afslapning, hvorefter I spiser aftensmad og fortsætter ud på safaritur indtil solen går ned over savannen.
 • Leopard

  Dag 6 : Samburu Game Reserve

  I tilbringer endnu en dag i dette fantastiske naturreservat. Fuglelivet er mangfoldigt med over 380 registrerede arter, og vildt omfatter giraffer, elefanter, strudse, flodheste, krokodiller, bøfler, løver, leoparder, geparder, hyæner og antiloper - og meget, meget mere!
 • Dag 7 : Samburu Game Reserve - Lake Nakuru

  Efter morgenmaden tager I til Lake Nakuru nationalpark, som har en saltholdig og lavvandet natronsø med en pH-værdi på 10,5. Denne sø er kendt for at have et rigt fugleliv, især den fotogene pink flamingo. I ankommer på jeres lodge til frokosttid. Lake Nakuru er en af Kenyas fineste nationalparker, med sine skove og vandfald, som er smukke året rundt. I kan også se både sorte og hvide næsehorn, flodheste, løver der tager en lur i træerne - og hvis I er heldige, en leopard eller to.
 • Dag 8 : Lake Nakuru - Lake Naivasha

  Efter morgenmaden kører I til Lake Naivasha. Nyd en eftermiddagstur på Crescent Island, som er en ø der er formet som en halvmåne, og hvor en del af optagelserne til filmen "Out of Africa" blev optaget. På øen vil I opleve en forglemmelig safari i hjertet af dette fortryllende landskab. Øen er et fristed for mange fuglearter, så sørg for at have kiggerten med!
 • Dag 9 : Lake Naivasha - Maasai Mara Game Reserve

  Denne morgen tager I til det verdensberømte Masai Mara Game Reserve. Det er et naturreservat i den sydvestlige del af Kenya og er opkaldt efter masaierne, som bor i Masai Mara, og Marafloden, som løber gennem området. Mod syd, over grænsen til Tanzania, hænger Masai Mara sammen med Serengeti Nationalpark. Reservatet er således den nordlige forlængelse af det store Serengeti-Mara, der er berømt for sin årlige migration af gnuer. Masai Mara er hjemsted for den største koncentration af store pattedyr og er bredt anerkendt som Afrikas ultimative vildreservat. I ankommer til jeres camp til frokost, og har lidt tid på egen hånd. Senere tager I afsted på en aftentur i reservatet, som er et spektakulært sted med betagende landskaber, uendelige sletter og noget af det mest rige dyreliv, der er noget sted i verden.
 • Dag 10 : Masai Mara Safari

  I får god mulighed for at opleve dette vanvittige naturreservat hele dagen i dag. I kan se elefanter, giraffer, løver, impalaer, zebraer og mange flere fantastiske dyrearter. Der er blevet registreret 450 fuglearter, og blandt dem 57 rovfugle. Mens I er her, vil I have mulighed for at flyve over Mara-Serengeti området i en luftballon, efterfulgt af en gourmetmorgenmad med champagne. I kan også besøge en masai-stammelandsby og opleve deres kultur, traditioner samt se deres masai-dansere (ekstragebyr).
 • Blågrønne farver på Masai Mara, Kenya

  Dag 11 : Masai Mara - Nairobi

  Efter morgenmad bliver I hentet på jeres camp og kørt til lufthavnen i Nairobi. En uforglemmelig rejse er ved at være slut, men er I stadig sultne på Afrika? Så er det muligt at kombinere med en af vores andre spændende rejser!

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 25.326 pr. person
11 dage / 10 nætter

Inkluderet

* 10x overnatninger på 3* hoteller
* 10x morgenmad, 10x frokost, 10x aftensmad

* Safariaktiviteter som nævnt
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer i minivan med pop-up tag
* Engelsktalende guide
* Parkskatter og adgangsgebyrer til nationalparker
* Vand på safariture

Bemærk at prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den oplyste pris. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse! I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her.


18958 290424 KJ

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.