Artikler

iguazu vandfaldet
Du er her:
 • Artikler

Artikler

 • De mest populære bryllupsrejse-destinationer
  2024-04-29

  De mest populære bryllupsrejse-destinationer

  af Louise Sørensen

  Når brylluppet er overstået, ser mange par frem til at fejre deres nygifte status på deres bryllupsrejse og dette kan være en vanskelig proces. For at hjælpe de nygifte har vi her hos Hannibal Travel oprettet en liste over lækre og populære destinationer til at nyde sin bryllupsrejse. Fra fantastisk natur til afslappende tropiske strande tilbyder denne liste en række steder, der egner sig til et hvert par.

 • Bo lokalt i Cuba
  2024-04-29 Cuba

  Bo lokalt i Cuba

  af Frederik Søby

  Når du rejser i Cuba er det meget normalt at blive indkvarteret i private cubaneres hjem. I denne artikel kan du derfor læse mere om denne overnatningstype, hvor du har mulighed for at komme helt ind under huden på de lokale.

 • Adrenalin-kick i Costa Rica
  2024-04-29 Naturrejser Costa Rica

  Adrenalin-kick i Costa Rica

  af Frederik Søby

  Nationalparken Monteverde er helt speciel – både for Costa Rica, men også for resten af verden. Den er nemlig kendt for sin tågeskov, som bedst kan beskrives som, at skyerne har lagt sig ned over skoven. Man kan nyde den smukke udsigt fra parkens kendte hængebroer. Men stedet byder på mere end hængebroer blandt skyerne – nemlig landets eneste bungee jump.

 • 11 sjove steder og aktiviteter at lave i Los Angeles og omegn med teenagere
  2024-04-29 Familierejser USA

  11 sjove steder og aktiviteter at lave i Los Angeles og omegn med teenagere

  af Frederik Søby

  Los Angeles, Englenes by, er som regel enten starten eller slutningen på turen i USA. LA er en smeltedigel for livlige, kreative, ambitiøse mennesker. Her giver vi dig 11 tips til LA med teenagere.

 • At rejse i Colombia…er det sikkert?
  2024-03-25 Naturrejser Colombia

  At rejse i Colombia…er det sikkert?

  af Louise Sørensen

  Er det sikkert at rejse i Colombia? Det er der mange, der spørger sig selv, når de overvejer en rejse til Colombia. Det var også dét spørgsmål, jeg stillede mig selv, inden jeg rejste til Colombia. Denne artikel handler om, hvordan jeg fik besvaret spørgsmålet og hvilke oplevelser, Colombia endte med at byde på.

 • Astronomi i Chile
  2024-03-25 Naturrejser Chile

  Astronomi i Chile

  af Louise Sørensen

  Det lange smukke land Chile er et af de bedste steder i verden at observere stjerner. Læs med og bliv klogere på, hvor du finder de bedste steder i landet at observere stjernehimlen.

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/