Golfrundrejse i det nordlige Thailand

Golfrundrejse til nogle af Thailands absolutte højdepunkter: Bangkok, Chiang Mai & Hua Hin!

Let-Sea-Beachfront-Terrace-Horizontal
Du er her:
 • Golfrundrejse i det nordlige Thailand
location Thailand
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 22.865 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Rejs ud på en spændende golfrundrejse i Thailand, hvor I kommer til at opleve en kombination af at spille på nogle spektakulære golfbaner, mærke det pulserende byliv i Bangkok og nyde skønne sandstrande. Sammenlignet med mange europæiske lande er golf i Thailand relativt billigere. Green fee og andre omkostninger er ofte mere overkommelige, hvilket gør det til en attraktiv destination for golfentusiaster. På denne rejse bor I på hyggelige 3* og 4* hoteller med autentisk indretning og en enestående service.


I starter rejsen i Thailands hovedstad; Bangkok, hvor I udover China Town og det imponerende Grand Palace også oplever et flydende marked. Herefter flyver I nordpå til bjergbyen Chiang Mai. Her spiller I golf på de mest betagende baner med enestående udsigter. Derudover inkluderer vi også en udflugt i Chiang Mai, hvor en guide viser jer nogle af områdets skønneste templer. Rejsens sidste destination er ved naturskønne Hua Hin, der byder på en idyllisk beliggenhed ved stranden og golfbaner som Black Mountain Golf Club, der med 27-huller, omgivet af fredfyldt, bjergrigt terræn, er en af Thailands bedste baner.

 

Ønsker I et par ekstra dage til at svinge golfkøllerne eller vil I gerne på flere udflugter til Thailands højdepunkter? Rejsen kan selvfølgelig tilpasses netop jeres behov!

Billeder fra Golfrundrejse i det nordlige Thailand

Detaljeret program

 • P5131990

  Dag 1 : Velkommen til Thailand

  Velkommen til imponerende Thailand! Efter en flyvetur fra Danmark er I fremme i Bangkok, hvor en chauffør står klar til at tage imod jer. I bliver kørt til jeres hotel, der ligger centralt i byen, hvor seværdighederne breder sig lige uden for døren.
 • Dag 2 : Bangkok: Flydende marked, Grand Palace & Chinatown

  Turen går i dag til Damnoen Saduaks flydende marked. Thailand byder på mange flydende markeder, og mange af dem findes kun få timer fra hovedstaden. De farverige købmænd på disse livlige markeder padler langs trængte kanaler i robuste kanoer med lasten fyldt af frisk frugt og grønsager. Der er masser af snak og aktivitet, mens de forsøger at sælge deres varer til de handlende; og at prutte om prisen er en del af det sjove ved at besøge disse markeder. Derefter tager I til det imponerende Grand Palace og pulserende chinatown. Grand Palace blev bygget i 1782 og fungerede som bolig for thailandske konger i mere end 150 år. Det er et eksempel på thailandsk arkitektur og kultur og rummer også Wat Phra Kaew, en af de mest hellige buddhastatuer i Thailand. Derefter skal I på en gåtur i verdens største Chinatown, Yaowarat. Et af højdepunkterne i Yaowarat er den fantastiske madscene. I finder alt lige fra autentisk kinesisk mad til lokalt thai-kinesisk fusion, herunder lækre retter som grillede skaldyr, supper, nudler og meget mere.
 • Dag 3 : Bangkok - Chiang Mai

  Distancerne i Thailand er til tider store og strækningen i dag kræver derfor en flyvetur. Til og fra flyveturen har vi inkluderet en privat lufthavnstransfer, så i nemt kommer fra hotellet i Bangkok til det næste i Chiang Mai. Ved ankomst kan I slappe af på hotellet eller udforske området. I bor på Yaang Come Village, et skønt 4-stjernet boutiquehotel ideelt placeret i Chiang Mai med moderne thailandsk indretning. Alle værelser og suiter har egen balkon og er desuden omhyggeligt designet og udformet af lokale håndværkere.
 • Dag 4 : Chiang Mai & byens templer

  I besøger Varorot Marked, hvor man kan købe et væld af thailandske specialiteter. Derefter skal I udforske den gamle bydel og de mange templer. I besøger Wat Chiang Man, der er det ældste tempel indenfor bymuren, Wat Chedi Luang, hvor smaragdbuddhaen engang blev opbevaret, Wat Pra Singh, som huser et helligt 1500 år gammelt Buddha maleri og Wat Suan Dok, hvor asken fra Chiang Mais royale familie opbevares. Derefter spiser I frokost på en lokal restaurant. Over middag kører I til Doi Suthep templet, der er et af de helligste templer i Chiang Mai. Templet ligger på en bakketop, og der er derfor en smuk udsigt over byen. Sidste stop er ved Wat Jet Yod med syvspirs stupaen.
 • Dag 5 : Summit Green Valley Chaning Mai Country Club

  Summit Green Valley Chiangmai Country Club, placeret kun 20 minutters køretur nord for Chiang Mai, betragtes som en af områdets fornemmeste golfbaner. Dennis Griffiths, kendt for sit arbejde med Thai Country Club i Bangkok, har designet denne bane. Den er kendtegnet ved sit smukke parkområde, omgivet af talrige palmetræer og frodige grønne områder.Denne golfbane er berømt for sine mange vandhindringer, der er en del af spillet på næsten alle huller. Dog er der sjældent behov for at spille direkte over vandet, hvilket betyder, at de største udfordringer opstår ved fejlslagne teeslag.Greens på Summit Green Valley er både bakkede og hurtige, hvilket stiller golferen over for adskillige udfordringer. Med sin beliggenhed tæt på byen er banen et attraktivt valg for dem, der ønsker at kombinere golf med en ferie i Chiang Mai i det nordlige Thailand. Dette er særligt i kontrast til andre lokale golfbaner som Alpine Golf Resort og Chiangmai Highlands Golf & Spa Resort, der ligger omkring 45 minutters kørsel fra byens hjerte.
 • CNX011

  Dag 6 : Santiburi Chiang Rai Country Club

  Santiburi Golf Club i Chiang Rai, ligger i Den Gyldne Trekant, et område præget af de smukke bjerge langs Thailands vestlige grænse og Mekongfloden, hvilket giver en køligere og mere rolig atmosfære.Designet af Robert Trent Jones Jr., præsenterer Santiburi Golf Club sig som Chiang Rais førende golfbane. Den 18-hullers mesterskabsbane, par 72, giver en varieret udfordring for golfspillere på alle niveauer. Banen er smukt integreret i Nordthailands naturlandskab og byder på bølgende bakker, et væld af sand- og græsbunkers, indfødte træer og store vandforhindringer.Banens layout vidner om Trent Jones Jr.s evne til at kombinere udfordrende golf med regionens naturskønhed. Klubhuset er både elegant og funktionelt. Med sin beliggende på banens højeste punkt tilbyder det en fantastisk udsigt over banen og dens frodige omgivelser. Dette sted er mere end blot en golfbane; det er en dejlig oplevelse året rundt for dem, der besøger Chiang Rai.
 • Dag 7 : Chiang Mai - Hua Hin

  I vinker farvel til Chiang Mai og sætter nu kursen mod Hua Hin. Først hentes I af en chauffør på hotellet, der kører jer til lufthavnen i god tid til at nå jeres indenrigsfly til Bangkok. I lufthavnens ankomsthal venter en ny chauffør, der kører jer til Hua Hin i løbet af ca. 220 km. Her overnatter I 5 nætter på det skønne hotel Let's Sea Al Fresco Resort i Hua Hin, der er et eksklusivt boutiquehotel ved stranden. En lang pool snor sig mellem hotellets bygninger, udstyret med parasoller, solstole og håndklæder, perfekt som en afslappende base til jeres oplevelser i Hua Hin.
 • Dag 9 : Banyan Golf Club

  Banyan Golf Club i Hua Hin er en topklasse golfbane, åbnet i 2008 og designet af den berømte Pirapon Namatra. Klubhuset, opført i ægte thaistil, udstråler luksus og elegance. Banen, anerkendt som 'The Best New Course in Asia Pacific', byder på en spændende udfordring på 6.730 meter fra backtee. Hul 15, banens signaturhul, er et kort par 3-hul med enestående udsigt til de burmesiske bjerge og Singtoh Island. Med strategisk placerede vandløb og højt beliggende teesteder, tilbyder Banyan Golf Club en både sjov og udfordrende oplevelse for alle golf spillere.
 • Dag 10 : Black Mountain Golf Club

  Black Mountain Golf Club, placeret nær Hua Hin i Thailand, er en af Thailands bedste baner. Med 27-huller, omgivet af fredfyldt, bjergrigt terræn. Åbnet i 2007 med en tilføjelse i 2016, er banen hurtigt blevet en topdestination og vært for European Tour. Banens design er imponerende, med træklædte bjerge og udfordrende elementer som vandhazard og ø-greens. Fairways varierer i sværhedsgrad, fra korte til lange par 5 huller, med blinde huller og hurtige greens, hvilket giver en førsteklasses golfoplevelse for både eksperter og amatører.
 • Dag 11 : Majestic Creek Country Club

  Majestic Creek Golf Club, en 27-hullers bane nær Hua Hin, ligger ved bjergkæden mellem Thailand og Myanmar. Banen, opdelt i Creek, Lake, og Waterfall sløjfer, er kendt for sit kuperede landskab og smalle fairways. Omkranset af lokale plantager, tilbyder den en ægte thaioplevelse med udfordringer som vandhazarder og strategiske huller. Specielt Waterfall Course er bemærkelsesværdig for sit naturskønne hul 5 ved et vandfald. Majestic Creek til en favorit blandt golfspillere der søger en unik og spændende golfoplevelse.
 • Hua Hin beach

  Dag 12 : Hjemrejse

  Rejsen har nået sin sidste dag, og det er blevet tid til at vende hjemad til Danmark. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjemad mod Danmark med en rygsæk fyldt med minder.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 22.865 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 11x overnatninger på 4* hoteller
* 11x morgenmad
* 1 runde golf på Summit Green Valley Chaning Mai Country Club
* 1 runde golf på Santiburi Chiang Rai Country Club
* 1 runde golf på Black Mountain Golf Club
* 1 runde golf på Banyan Golf Club
* 1 runde golf på Majestic Creek Country Club
* Guidede udflugter i Bangkok og Chiang Mai.
* Transporter fra lufthavn til hotel

Bemærk: Prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse i lavsæsonen.

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Indenrigsfly Bangkok - Chiang Mai
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Trolley, golf buggy og caddy
* Halfway House
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

CP718 191223 PCE

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/