Bushcamps i Zambia

Bushcamps er noget særligt - en oplevelse for livet! Beliggende dybt inde i hjertet af South Luangwa Nationalpark kan disse camps bedst beskrives som rustik luksus med naturen i højsæde
Rejs til Zambia og bo i bushcamps
Du er her:
 • Bushcamps i Zambia
location Zambia
location Særlige lodges og hoteller, Safari
location 8 dage / 7 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 34.137 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Ligesom Lower Zambezi Nationalpark er også South Luangwa National Park præget af en stor flod - nemlig Luangwa River, der danner parkens østlige grænse. Få steder - hvis nogen overhovedet - kan man opleve en så stor og vigtig flod, der er totalt uberørt af mennesket. Ingen dæmninger, ingen landbrug langs flodbredderne og næsten ingen forurening. Luangwa River er et fantastisk syn og har en næsten helende effekt på en stresset krop og sjæl. Her er man langt væk fra dagligdagens trommerum!
Som i Zambezi-floden skal man ikke se længe på vandoverfladens krusninger, før flodhestens ”mule” dukker op. Flodhestene er overalt - Luangwa River er hjemsted for verdens største bestand af flodheste! Og om aftenen kan man se dem græssende på flodsletterne - som tykke lavstammede heste.

Bushcamps er noget særligt - en oplevelse for livet! Beliggende dybt inde i hjertet af South Luangwa Nationalpark, ned til Luangwa River eller dens bifloder, kan disse camps bedst beskrives som rustik luksus med naturen i højsæde - ingen pool og spa, ingen aircondition, ingen wifi og mobildækning. Her er man tusindvis af kilometer fra hverdagens stress og jag - og få meter fra Afrikas fascinerende dyreliv!
Hver af de unikke bushcamps har plads til maks otte gæster ad gangen og har to guider med åbne jeeps til rådighed, hvilket giver både eksklusivitet og fleksibilitet.

Dag 1: Ankomst til South Luangwa Nationalpark og Mfuwe Lodge
Dag 2: Mfuwe Lodge
Dag 3: Mfuwe - Chamilandu
Dag 4: Chamilandu
Dag 5: Chamilandu - Kapamba
Dag 6: Kapamba
Dag 7: Kapamba - Mfuwe Lodge
Dag 8: Afgang fra South Luangwa Nationalpark


Billeder fra Bushcamps i Zambia

Detaljeret program

 • P1070773

  Dag 1 : South Luangwa National Park

  I dag ankommer i til South Luangwa National Park og Mfuwe Lodge. Mfuwe er et klassisk safarilodge, der er blevet ”berømt” for en helt unik oplevelse, der foregår i perioden slut oktober til midt december - de seneste mange år har en elefantflok begivet sig gennem receptionen for at komme ned til de mangotræer, der vokser på lodgens grund! Mfuwe Lodge er en af de største i parken med 18 stråtækte hytter beliggende ned til to laguner.
 • Dag 3 : Chamilandu

  ”From a vehicle you see Africa. On foot you feel, hear and smell Africa" Bushcamp Company har seks fantastiske bushcamps i South Luangwa Nationalpark, hver med deres egen unikke stil og charme. I dag tager I videre til Chamilandu, der har har tre åbne træ- og sivhytter på pæle med uforstyrret udsigt over Luangwa River og dyrelivet.
 • Dag 5 : Kapamba

  Næste stop er Kapamba, der har fire hytter bygget i sten med åben front mod Kapamba River.
 • Dag 7 : Mfuwe

  I dag kommer I tilbage til Mfuwe Lodge.
 • Dag 8 : South Luangwa National Park

  Sidste dag i South Luangwa National Park.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 34.137 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
8 dage / 7 nætter

Inkluderet

- 3 nætter på Mfuwe Lodge
- 2 nætter på Chamilandu Bushcamp
- 2 nætter på Kapamba Bushcamp
- Game drives i åben jeep og game walks
- Alle måltider
- Drikkevarer på begge bushcamps
- Al landtransport mellem camps og lufthavne
- Alle parkskatter
- Fly Lusaka - Mfuwe og Mfuwe - Lusaka

Der er yderligere fire bushcamps - Kuyenda, Chindeni, Bilimungwe og Zungulila. Vi har i ovenstående valgt vores favoritter, men hvis én eller flere af de andre er dine favoritter, så kan det frit ændres efter jeres ønsker.
Bemærk at bushcamps kun er åbne i perioden mellem april/maj og november/december.

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

Bemærk, at oversøiske flybilletter IKKE er inkluderet i priserne, men vi laver naturligvis også gerne fly til jer!

I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16467 050719 S
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.