6 stranddage på Machangulo Beach Lodge

Her er en god mulighed for at komme helt ned i gear og nyde en afrikansk strandferie i privat feriebolig - I får måltider, drikkevarer og forskellige udflugter med i prisen.
Pool
Du er her:
 • 6 stranddage på Machangulo Beach Lodge
location Mozambique
location Badeferier og eksotiske øer
location 6 dage / 5 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 11.410 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Disse seks dages ferie i Mozambique er for jer, der ønsker en badeferie ovenpå en oplevelsesrig rejse i eksempelvis Sydafrika. Mozambique er det helt rigtige sted at forlænge jeres afrikanske eventyr, hvis I vil geare ned ved det flotte hav i Det Indiske Ocean, inden I vender hjem mod Danmark igen. I det krystalklare vand, der afgrænser Mozambiques østkyst, kan I opleve flotte koralrev, delfiner, skildpadder, pukkelhvaler og hele 1200 forskellige typer af farvestrålende fisk. Der er derfor gode muligheder for både snorkling, dykning og anden vandsport samt solbadning på den hvide sandstrand.

I kommer til at have fem overnatninger på Machangulo Beach Lodge, som ligger i Santa Marta. Her får I jeres egen feriebolig, hvor der både er soveværelse, baddeværelse, et rummeligt spiseområde samt en balkon. Hvis I ikke kun vil have ro i private omgivelser, kan I benytte hotellets pool eller loungeområdet, hvor den afrikanske stil bidrager endnu mere til den rolige og afslappende stemning, eller I kan nyde en frokost på hotellet med udsigt over Det Indiske Ocean. Hotellet har også sin egen private strand, som man kan komme direkte ned til fra en trappenedgang på hotellet. Her kommer man ned til sandklitter og en imponerende strand, hvor man både kan solbade, eller man kan tage ud at snorkle eller dykke.

I har både måltider, drikkevarer, aktiviteter ved stranden og forskellige udflugter inkluderet. Dermed får I både store oplevelser, men også rig mulighed for at nyde roen og afslapningen, før hverdagen hjemme i Danmark igen kalder.

Billeder fra 6 stranddage på Machangulo Beach Lodge

Detaljeret program

 • Maputo banegård

  Dag 1 : Ankomst

  Velkommen til fantastiske Mozambique! I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel på Machangulo-halvøen. Her overnatter I 5 nætter på skønne Machangulo Beach Lodge. Machangulo-halvøen er kendt for sine betagende udsigter over havet, uberørte strande og frodige skove.
 • Dag 2 : Machangulo

  Brug dagene her på at udforske alt hvad Machangulo-halvøen tilbyder. Området er et paradis for naturelskere, og der er rig mulighed for at dykke, snorkle, vandre, fiske eller at kaste sig ud i andre vandsportsaktiviteter. Især det marine liv bugner her, så undersøg koralrevene med tropiske fisk, og hvis I er heldige spotter i måske en delfin eller en hval.
 • Dag 3 : Machangulo

  I dag har I dagen til at nyde Machangulo Beach Lodge og området.
 • Dag 4 : Machangulo

  I dag har I dagen til at nyde hotellet og området.
 • Dag 5 : Machangulo

  I dag har I dagen til at nyde hotellet og området.
 • Maputo banegård

  Dag 6 : Afrejse

  Rejsen har nået sin sidste dag, og det er blevet tid til at vende hjemad til Danmark. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver hjemad mod Danmark med en masse varme rejseminder i rygsækken. Er I ikke klar til at rejse hjem endnu? Vi forlænger gerne jeres rejse til andre spændende rejsedestinationer.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 11.410 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
6 dage / 5 nætter

Inkluderet

* 5x overnatninger på 3* hoteller
* 5x morgenmad, 5x aftensmad
* Alt lufthavnstransportBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse
Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* RejseforsikringBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

16871 060624 IA

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.