Cambodias højdepunkter

Tag til Cambodia og oplev landets store højdepunkter. Oplev Killing Fields, som indrammer Cambodias barske fortid, undersøg det ikoniske Angkor Wat og nyd paradis-øen Koh Rong.
Ikoniske Angkor Wat
Du er her:
 • Cambodias højdepunkter
location Cambodia
location 14 dage / 13 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 14.520 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

På denne rundrejse i Cambodia, har vi håndplukket nogle af de største seværdigheder. I starter i Siem Reap, hvor det imponerende Angkor Wat samt søen med de 1000 lingaer befinder sig. Derefter går turen videre til Cambodias hovedstad Phnom Penh, hvor seværdigheder som Killing Fields og S21 giver et indblik i landets bevægende fortid. Her prøver I også kræfter med specialiteterne i det khmerske køkken og tager på opdagelse i de mindre turistede områder. Den sidste del af rejsen foregår på paradis-øen Koh Rong, som er omringet af hvide sandstrande og krystalklart vand. En ø der oser af stilhed og fred modsat det mere støjende og pulserende liv i Cambodia.     
Billeder fra Cambodias højdepunkter

Detaljeret program

 • Siem Reap (5)

  Dag 1 : Ankomst i Cambodia

  Velkommen til Cambodia! Efter en flyvetur fra Danmark er I fremme i Siem Reap, hvor en chauffør står klar til at tage imod jer. I bliver kørt til jeres hotel, der ligger centralt i byen, hvor seværdighederne breder sig lige uden for døren.
 • Dag 2 : Siem Reap

  Rejsens første hele dag går med en cykeltur langs floden til Angkor Thoms sydlige port, som er startpunktet for én af de mest charmerende ture rundt i Angkor komplekset. Derefter vil I besøge en række historiske steder beliggende i Angkor Thom, bl.a. the Elephant Terrace, Royal Palace, Baphuon og det unikke arkitektoniske vidunder, Bayon templet. I afslutter cykelturen med at besøge det imponerende og smukke Angkor Wat – et af verdens største religiøse monumenter, hovedstaden af det khmerske imperium og nu et ikonisk symbol på Cambodia.
 • Dag 3 : Siem Reap

  I dag venter endnu flere tempelbesøg, når I skal udforske de enorme tempelområder nær Siem Reap i tuk tuk. På den måde når I at se en masse på kort tid, mens I kan læne jer tilbage og nyde turen. Efterfølgende får I et indblik I Cambodias unikke madkultur, når I besøger markeder og lokale butikker og får muligheden for at smage alt fra frugt og grønt til kød og insekter.
 • Dag 4 : Siem Reap

  I dag venter en heldagstur til floden med de 1000 lingaer, som lokalt kaldes Kbal Spean. Efter en køretur og en 45 minutters gåtur gennem junglen når I til floden, som er fyldt med imponerende lingaskulpturer.
 • Dag 5 : Siem Reap

  Kompong Khleang er én af de største, men mindst besøgte landsbyer og ligger på Tonle Sap søen, ca. 55 km fra Siem Reap. Her står alle husene på pæle, hvilket giver et usædvanligt naturligt miljø med betagende udsigt til flodsletter, rismarker og vandet. I sejler over kanaler til den store sø, hvor folk bor på vandet i imponerende huse på pæle, hvilket er et usædvanligt syn.
 • Phnom Penh (20)

  Dag 6 : Fra Siem Reap til Phnom Penh

  I vinker farvel til Siem Reap og sætter kursen mod Phnom Penh, hvor I tilbringer de kommende dage.
 • Dag 7 : Phnom Penh

  Dagen i dag er spækket med oplevelser. Foran jer venter først en byrundtur i Phnom Penh, et hårrejsende indblik i det cambodianske folkedrab, når I besøger Killing Fields og S21 fængslet, og til sidst det Russiske Marked, hvor I finder alt fra mad til souvenirers af porcelæn.
 • Dag 8 : Phnom Penh

  I dag venter jer en 1,5 times sejltur med en lokal træbåd til den lille ø Koh Dach. Øen ligger på Mekong floden total isoleret fra hovedstaden Phnom Penh. Her opdager I det ægte Cambodia og især kunsten af silke vævet i hånden. I udforsker øen, når I cykler på smalle veje og møder væverne, de lokale samt øens frodige landskab. Tilbage i Phnom Penh skal I sidst på dagen til munkenes velsignelsesceremoni. Munkene vil sprøjte helligt vand, mens de messer på deres hellige sprog, og binde et stykke rød cambodjansk snor om jeres højre håndled for at symbolisere, at negative tanker og handlinger forsvinder fra jeres liv, og for at bringe held, sundhed og beskyttelse til gengæld.
 • Dag 9 : Fra Phnom Penh til Koh Rong Samloem

  I lægger Phnom Penh bag jer, når I sætter kursen med Koh Rong. Her står dagene på afslapning på stranden efter tiden i storbyen, der har været spækket med oplevelser.
 • Dag 10 : Koh Rong Samloem

  Dagen er til fri disponering.
 • DSCN3253

  Dag 11 : Koh Rong Samloem

  Dagen er til fri disponering.
 • Dag 12 : Koh Rong Samloem

  Dagen er til fri disponering.
 • Dag 13 : Koh Rong Samloem

  Dagen er til fri disponering.
 • Dag 14 : Afrejse

  Rejsen har nået sin sidste dag, og I sætter kursen mod lufthavnen, hvor I tager hul på hjemrejsen.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 14.520 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
14 dage / 13 nætter

Inkluderet

* 13x overnatninger på 3* hoteller
* 13x morgenmad, 2x frokost, 1x aftensmad
* Alle nævnte udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationerBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* RejseforsikringBemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i priserne. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

13142 160724 ET

hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.