Colombias Kulturvidundere

Denne spændende kulturelle rundrejse giver en rigere forståelse af Colombias historie og arkitektur.
bogotaq
Du er her:
 • Colombias Kulturvidundere
location Colombia
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 17.430 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Denne rejse gennem Colombias kulturskatte begynder i den pulserende hovedstad, Bogota. Efter at have udforsket byens historiske centrum, La Candelaria, går turen mod Villa de Leyva, kendt for sine brostensbelagte gader og smukke arkitektur. Dernæst går rejsen til Tatacoa ørkenen, kendetegnet ved sine røde klippeformationer og klare nattehimmel.

I fortsætter videre til San Agustin, hvor der findes landets største samling af præcolumbianske stenmonulitter. Derefter rejser I til Popayan, en smuk gammel by med hvide spanske huse der godt kunne ligne et sted i Andalusien. Næste stop er Cali, hvor muligheden byder sig for at opleve byens salsa rytmer og livlige atmosfære.

Efter Cali er det tid til at køre til kafferegionen. Her bor I i den charmerende by Salento, hvor I nyder den fantastiske udsigt over kaffemarkerne og lærer om kaffeproduktionen på en af de lokale gårde. Jeres rejse fortsætter mod den historiske by Cartagena. Her udforsker I lokale markeder, besøge museer og lære om områdets rige historie.

Billeder fra Colombias Kulturvidundere

Detaljeret program

 • Bogota La Candelaria 15

  Dag 1 : Ankomst til Bogota

  Velkommen til Colombia! Ved ankomsten til Bogota bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel, hvor I har to overnatninger.
 • Dag 2 : Bogota Byrundtur

  I dag er der byrundtur til Bogotá kvarteret La Candelarias koloniale del. Derefter besøges guld museet (lukket mandage), hvor man kan beundre en stor samling guld og sølv stykker, som stammer fra flere præ-Colombianske kulturer. Botero museet (lukket tirsdage) viser jer Boteros mange kreationer, de kendteste er de sorte buttede skulpturer. Derudover kommer I forbi nogle af byens markeder inden I tager op på Monserrate bjerget, hvorfra man kan nyde den friske luft og udsigten ud over Bogota by. Guldmusset er lukket på mandage og Botero museet på tirsdage.
 • Dag 3 : Bogotá -> Villa De Levya via Saltkatedralen

  Der køres fra Bogota til Villa de Levya. Undervejs er der besøg ved byen Zipaquira, der er berømt for dens saltminer. Her besøges Saltkatedralen, som er gravet ud i en saltmine.
 • Dag 5 : Villa De Levya -> Villavieja

  I bliver kørt til Bogotá, hvorfra i flyver til Neiva. Fremme i Neiva kører I til Tatacoa ørkenen, hvis landskab er præget af store sprækker i den eroderede jord, rødlige farver i sand og klipper samt kæmpe kaktusser. Et imponerende syn. I tjekker derefter ind på jeres hotel i den lille by Villavieja, tæt på Tatacoa ørknen.
 • Dag 6 : Tatacoa ørkenen

  Tatacoa ørkenen består af et besynderligt landskab, som krydses af adskillige kanaler, hvor iblandt kæmpe kaktusser gror. Landskabet kendetegnes ved sprækkerne i den erodede jord, solens skygger hvilket skifter landskabets farve fra orange til grå nuancer samt den blæsende vind. Jeres dag vil indeholde et besøg i museet i Villavieja, hvor man kan se interessante fossiler, som er blevet funder i området, der i præhistoriske tider var et frugtbart økosystem. Fra Villavieja kører I ud for at se det specielle ørkenlandskab, bl.a. vil I komme til et sted med smuk panoramaudsigt. Der vil være en vandring af let niveau på ca to timer.
 • Dag 7 : Villavieja -> San Agustin

  I starter dagen ud med at køre gennem Magdalena dalen til byen San Agustin, der ligger i cirka 1700 meters højde. På vejen passerer i blandt andet tobaks- og kakaoplantager. I bliver kørt til jeres hotel og har resten af dagen til fri disposition.
 • Dag 8 : San Agustin Arkæologiske Park

  I dag vil I besøge San Agustins arkæologiske park, som er berømt for sine betydningsfulde statuer og grave omgivet af et smukt landskab. Den præ-Colombianske kultur opleves gennem de efterladte arkæologiske fund. Parken består af forskellige dele; Alto de los Ídolos tilhører Isnos-regionen karakteriseret af grave, som er forbundet via forhøjede stier. Bakkerne Chaquira La, La Pelota & Purutal er en del af Huila provinsen med forskellige symboler skåret ind i stenene. Figurerne ved Magdalena floden er enestående. Vandringen tager 4-5 timer, men den er ikke fysisk krævende. Guiden samt entré er inkluderet.
 • Dag 9 : San Agustin

  I har dagen til fri disposition i San Agustin.
 • Dag 10 : San Agustin -> Popayan

  I kører fra San Agustin til Popayan gennem den smukke Purace Naturpark, hvor I kan iagttage et enestående landskab.
 • Dag 11 : Popayan -> Cali

  I dag køres I til den pulserende metropol Cali, også kendt som Salsaens by. Ved ankomst til Cali, har I resten af dagen til fri disposition.
 • Cali. Crédito, Colombia archivo de Aviatur

  Dag 12 : Cali: Salsa Show

  I aften skal I se en meget autentisk og smuk del af den colombianske kultur. Et live salsa-show med orkester, over 80 artister og hundrede af farverige kostumer vil fascinere jer i aften med deres talent. Her skal I være med til at opleve verdensklasse salsa i Cali, a la 'caleña'.
 • Dag 13 : Cali til Salento via Kaffefarm

  I køres fra jeres hotel i Cali til Salento. Undervejs vil der være et stop ved en kaffefarm, hvor I vil lære om processen fra kaffefrø, gennem høstning, tørring og ristning til en god kop kaffe.
 • Dag 14 : Salento

  I har dagen til fri disposition i Salento.
 • Dag 15 : Salento -> Cartagena

  Efter opholdet i Salento bliver I transporteret til Armenien lufthavn, hvorfra I flyver til Cartagena. Efter ankomst til Cartagena vil I have resten af dagen til fri disposition.
 • Dag 16 : Cartagena

 • Dag 17 : Cartagena

  Dagene i Cartagena er til fri disposition.
 • Dag 18 : Hjemrejse

  I dag vinker I farvel til Colombia. En chauffør kører jer i lufthavnen i god tid til at nå jeres hjemrejse fly.

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 17.430 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 17x overnatninger på 3* & 4*hoteller
* 17x morgenmad
* 6x udflugter
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* 2x indenrigsfly

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.

CP611 020224 KJ

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/