Rejser til Guatemala


Guatemala henvender sig til alle sanser og lidenskaber. Landet har den største indianske befolkning, mægtige vulkaner, jungle og utrolige arkæologiske fund fra mayaernes storhedstid. Det er et land i rivende udvikling med nybyggeri alle vegne. De mange års borgerkrig, der først sluttede i 1996, har kostet det smukke land dyrt i udvikling. Alligevel har landet så stort et potentiale, at det fortsat vokser i popularitet hos de rejsende med eventyr i blodet; De, som gerne vil opleve det mere rustikke Centralamerika.

Se vores forslag til individuelle rejser i Guatemala eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Rejsen til Guatemala er en rejse til de lokale markeder med kunsthåndværk og stoffer i alle regnbuens farver, en rejse på verdens smukkeste sø Atilán, hvor landsbyernes befolkning sætter deres farvestrålende præg på landskabet, en sejltur langs den caribiske kyst, hvor man mødes med den sorte befolkning i et anderledes Caribien eller dybt i junglen, når man går på opdagelse efter endnu en mayaruin. Det er nemlig i Guatemala, du finder mayakulturens mest imponerende ruinkompleks Tikal, som har ligget gemt og glemt i junglen i tusinder af år.

Hertil kommer en befolkning der har rødderne dybt fæstet i mayaernes højt udviklede kultur. Deres dragter har århundreders traditioner vævet ind i de farvestrålende mønstre, mens de lever side om side med det 20. århundrede.

En positiv indstilling gør hele forskellen på oplevelsen i Guatemala, som også hører til blandt de billigste lande i området. Et af de bedste råd er at lære sig lidt spansk før eller under turen - det åbner mange døre blandt den venlige befolkning. Man kan eventuelt starte turen med et af de populære sprogskoleophold i Antigua eller Quetzaltenango.