Indonesien & Bali
Rismarker, Bali, Indonesien
Du er her:
  • Indonesien & Bali

Rejser til Indonesien


Det indonesiske ørige, verdens 4. største land, består af mere end 17.000 øer. Landet strækker sig 5.000 km langs ækvator fra Irian Jaya i øst til Sumatra i vest. Det er her, man finder Gudernes Ø, Bali.

Se vores forslag til individuelle rejser i Indonesien og Bali eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.

Udvalgte rejseforslag i Indonesien & Bali

Gili-Islands-Scuba-Diving-Trawangan-Air-Lombok-4
Bali & Gili Familieeventyr
rokas-skeivys-EILHSBnt6QI-unsplash (1)
Den Autentiske Bali Rundrejse
ismail-hamzah-2mCc2JV6oeQ-unsplash
Bali & Øst Java Rundrejse
b018f5ef66f95b6cbff798b2671b8db4
Bæredygtige Bali
pukpik-aB46yUmsMp0-unsplash
Aktive Java & Bali
radoslav-bali-jN9JnZ-SyVc-unsplash
Bali & Nusa Penida
cassie-gallegos-6wCWCPwmRJY-unsplash
Bali & Gili Backpackerrejse
Rismarker, Bali, Indonesien

Store kontraster i Indonesien


En rejse til Indonesien byder på store kontraster, både kulturelt og i naturen. Oplev orangutanger på Kalimantan, verdens største varaner på Komodo og næsehorn på Java. Men også under havoverfladen er Indonesien i en klasse for sig. Jo længere øst for Bali, man kommer, jo mere uberørt og fantastisk er koralrevene. Befolkningen i Indonesien er sammensat af mange forskellige folkeslag. Alle med egen religion og kultur. Som gæst fortrylles man af indonesernes gæstfrihed. Deres varme smil og humor.

Borobudurm Java, Indonesien

Det velkendte og ukendte Indonesien


På den bjergrige centrale del af Bali finder man sirligt anlagte risterrasser, ødselt udsmykkede templer og en lang række større og mindre landsbyer. Denne del af øen er centrum for den balinesiske kunst og hver landsby har sit speciale. Ubud er øens ”kreative  mekka”. Stedet har altid virket som en magnet på udenlandske og lokale kunstnere, som  nyder den kreative atmosfære på denne egn. Lombok er langt mindre turistet end Bali, og det er her, man finder Rinjani vulkanen. Man kan trekke til toppen af den aktive vulkan. Det er en fantastisk tur på 2-3 dage med primitiv overnatning. Men udsigten er det hele værd!  Komodo er hjemsted for de store komodovaraner. En del af sejlturene til Komodo afgår fra øen Flores, og der byder på smuk natur og traditionel levevis.

Billeder fra Indonesien & Bali

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/