Sydafrika
Løvinder, Limpopo, Sydafrika
Du er her:
  • Sydafrika

Rejser til Sydafrika


Det er ikke uden grund, at Sydafrika beskrives som ”A World In One Country” – hele verden i ét land. Landet har i alt ni provinser med hver deres karakteristika, charme og tiltrækningskraft. En rejse til Sydafrika byder derfor på en utrolig mangfoldighed!

Se vores forslag til individuelle rejser i Sydafrika eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din rejse.


Udvalgte rejseforslag i Sydafrika

ante-hamersmit-81MpVO6OE7c-unsplash
Unik Safari På Danskejede Mpala Safari Lodge
Leopard portræt, Sydafrika
Cape Town, Panorama & Safari
Udsigt over bjerge og pool fra altan
Camps Bay og safari i egne villaer
Flot udsigt til blåt, blåt hav. St. Helena
St Helena
vine-hopper-delheim
Aktiv Safari, Cape Town & Vinlandet
Rovos Rail kører gennem landskabet
Cape Town, Rovos Rail Og Safari
Flot hanløve med stor manke, Sydafrika
Cape Town & Safari
cape-town-aerial-view-greenpoint-stadium
Cape Town, Jo'burg & Safari Eventyr
Båd på vandet, Knysna, Garden Route, Western Cape Province, Sydafrika
Route 62 & Garden Route
Næsehorn på Game Drive i Timbavati
Bush Camps & Autentiske Townships
Sunway Guided walk in the Drakensberg (Sandra Jacobs)
Safari & vandring i enestående landskaber
ej__1490
Cape Town & Winelands Golfrejse
De-Zalze-Website-3-768x1151
Cape Town & Garden Route Golfrejse
Togrejse med Rovos Rail
Luksus togrejse: Golf Safari
Flotte huse i Bo Kaap, Cape Town, Sydafrika

Western Cape


Provinsen Western Cape i Sydafrikas sydvestlige hjørne kommer man ikke udenom. Her ligger Cape Town med Table Mountain som varetegn og det skønne vinland i baghaven. På spidsen af halvøen, Cape Peninsula, rager det berygtede Cape of Good Hope op af Atlanterhavet. Det er også i Western Cape, man kan begive sig ud på to af Sydafrikas store ”ruter” – Whale Route og Garden Route.

Zebrahoveder, Sydafrika

Eastern Cape


Fortsætter man fra Western Cape ad Garden Route, kommer man til Eastern Cape. Provinsen lokker med smukke og varierede naturscenerier. Port Elizabeth er hovedbyen, og herfra kan man indenfor 2-3 timer nå de bedste vildtreservater i hele den sydlige del af landet - Kwandwe, Shamwari, Kariega og Addo Elephant Nationalpark.

V&A Waterfront om aftenen, Cape Town, Sydafrika

KwaZulu Natal


Alle tiltrækkes af det tropiske klima og de endeløse sandstrande. Men KwaZulu Natal har meget mere end det. Her finder man fantastiske vildtreservater og nationalparker som Hluhluwe-Imfolozi, Phinda, Mkuze og Amazulu, for ikke at nævne enestående områder som Greater St.Lucia Wetlands og de majestætiske Drakensberg Mountains.

Drakensberg nord, Amphitheatre i gyldent lys, KwaZulu Natal, Sydafrika

Mpumalanga


Mpumalanga er en af Sydafrikas mindste provinser som huser den verdensberømte Kruger National Park. Grænsende op til Kruger ligger private vildtreservater, der byder på fantastiske safarioplevelser og nogle af verdens bedste safarilodges. I Mpumalanga finder man endnu en af Sydafrikas smukke ”naturruter” – Panoramaruten – der fører den besøgende gennem små landsbyer, vandfald og omkring slugten Blyde River Canyon.

Limpopo


Kruger National Park strækker sig gennem hele provinsen helt op til grænsen mod Zimbabwe. Den østlige del af provinsen er præget af vidstrakte busklandskaber og de forunderlige baobabtræer, mens man længere mod vest støder ind i den frodige og bjergrige Waterberg-region med det malariafrie vildtreservat, Entabeni Private Game Reserve.


North West Province


Området huser en af Sydafrikas bedst kendte turistattraktioner, Sun City. Men provinsen lægger også jord til to af landets bedste vildtreservater - Pilanesberg National Park og det malariafri Madikwe Game Reserve ved grænsen til Botswana.


Gauteng


Sydafrikas mindste, men måske mest magtfulde provins. Her ligger den administrative hovedstad Pretoria, og det sydlige Afrikas finansielle og kommercielle centrum, Johannesburg. Lidt udenfor ”Jo’burg”, ligger landets største township Soweto


Northern Cape


Nord for Western Cape ligger Sydafrikas største provins, Northern Cape. Provinsen har en fantastisk kystlinje og vidtstrakte ørkenlandskaber, som om foråret i området Namaqualand forvandles til et kolossalt tæppe af blomster i alle regnbuens farver. Ellers er det Kalahari Gemsbok Park, der trækker. Sammen med Botswanas Gemsbok National Park danner den Kgalagadi Transfrontier Park, der byder på et fantastisk landskab og unikt dyreliv. Der er så mange oplevelser at tage af, at der skulle være nok til flere drømmerejser.


Velkommen til Sydafrika!

Billeder fra Sydafrika

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/