Cape Town, Rovos Rail Og Safari

Opdag skønheden i Sydafrika, når turen går fra storbylivet i Cape Town til luksusoplevelse på skinner med Rovos Rail og Safari i Sabi Sand Game Reserve.
Rovos Rail kører gennem landskabet
Du er her:
 • Cape Town, Rovos Rail Og Safari
location Sydafrika
location Safari, Togrejser
location 10 dage / 9 nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 41.000 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

Tag på en rejse du sent vil glemme og som vil vise dig Sydafrikas overraskende alsidighed. Rejsen lægger for i Cape Town, fortsætter med Rovos Rail og afsluttes i Sabi Sand Game Reserve. Tag imod Cape Towns charme og skønhed, udforsk de ikoniske seværdigheder og smag på den lokale kultur. Derefter stiger du om bord på Rovos Rail, hvor elegance og luksus mødes på skinner. Lad dig forføre af Sydafrikas betagende landskaber, mens toget snor sig langs kysten og giver dig daglige glimt af storslået natur. Ved ankomst til Sabi Sand Game Reserve træder du ind i en helt andet verden omgivet af dyreliv. Tag på safari og kom tæt på de storslåede dyr, der kalder reservatet deres hjem. En rejse, der vil kombinere kulturelle oplevelser, luksuriøs togrejse og uforglemmelige dyreoplevelser.

Billeder fra Cape Town, Rovos Rail Og Safari

Detaljeret program

 • Bo Kaap_1

  Dag 1 : Ankomst til Sydafrika

  I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.
 • Dag 2 : City Tour og Vinlandet

  Cape Town byder på en rig kulturel arv, smukke omgivelser samt et væld af aktiviteter og oplevelser. Denne tur inkluderer mange af de attraktioner, man bør se i byen. Mærk historiens vingesus når man kører forbi parlamentsbygningerne, rådhuset og Slave Lodge museet, før man gør et kort stop ved Castle of Goof Hope (valgfrit), som er den ældste bygning i Sydafrika. Alternativt til Castle of Good Hope er at nyde stemningen på Grand Parade Square, hvor Nelson Mandela talte til sine følgere første gang efter han blev frigivet. På vej til Company Gardens, som er det vidunderlige åndehul i bymidten med fontæner, eksotiske træer og rosenhaver, hører man om historien bag District Six. Man besøger også det multikulturelle, farverige og maleriske Bo-Kaap kvarter samt Malay Quarter. På en lokal diamandfabrik kan man følge en diamandskærers arbejde på nært hold, når han skaber enhver piges drømmesten. Herefter går turen forbi V&A Waterfront, Cape Town Stadium, Sea Point og Clifton and Camps Bay på vejen til Table Mountain. Her er der mulighed for at tage kabelbanen til toppen (billet for egen regning) og tage fantastiske feriebilleder. Hvis banen holder stille pga. vejret, kan man opleve den spektakulær udsigt over byen og Atlanterhavet fra den nedre kabelbane.  Eftermiddagstur til den historiske by Stellenbosch - "hovedstaden" i Vinlandet. I bliver hentet på hotellet i Cape Town efter frokost og efter en kort køretur ankommer I til Stellenbosch, hvor der er tid til at opleve byen og den smukke arkitektur. Turen inkluderer et besøg i en vinkælder, vinsmagning og mulighed for at købe vin.
 • Dag 3 : Cape Peninsula

  Kør langs Millionaires Paradis fra Clifton til Camps Bay og videre til Llandudno før en sejltur tæt på Cape-pels sælerne på Seal Island (billet for egen regning). Strej langs Chapmans Peak Drive med frokost (egen regning) ved Cape of Good Hope -delen af Table Mountain National Park, før der køres tilbage langs kysten, besøger maleriske koloni-by Simon's Town og slutter dagen ved pingvinkolonien ved Boulder's Beach, hvor du kan se disse underholdende , vraltende karakterer (egen regning).
 • Dag 4 : Fridag

  Dagen er til fri disponering.
 • Dag 5 : Rovos Rail

  I dag starter jeres togrejse med Rovos Rail til Pretoria. Rovos Rail hører til blandt de mest luksuriøse tog i verden. Togvognene, hvoraf nogle kan dateres tilbage til 1920'erne, er smukt restaurerede og emmer af victoriansk elegance. De er indrettede med mørke træpaneler, mahogni- og lædermøbler, krystalglas og sølvbestik - helt i ånd med romantikken og atmosfæren fra en svunden tid. Spisevognen byder på udsøgt cuisine og et velassorteret vinkort, mens man i loungevognene kan nyde kaffe og cognac. Der er hverken TV eller radio på Rovos Rail, men udsigtsvognen bagerst på togstammen er udstyret med store panoramvinduer og en lille udendørs balkon, så her er der rig mulighed for rigtig at nyde det smukke landskab, der glider forbi. Turen mellem Cape Town og Pretoria er med tre overnatninger. Undervejs er der besøg i den lille historiske by Matjiesfontein, og en guidet tur i Kimberley med stop ved Big Hole og Diamond Mine-museet.
 • Pretoria, Sydafrika

  Dag 8 : Ankomst til Pretoria

  I bliver hentet på togstationen og kørt på jeres hotel.
 • Dag 9 : Pretoria til Sabi Sand Game Reserve

  I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra i tager et fly til Hoedspruit. I Hoedspurit bliver i hentet og kørt til jeres lodge i Sabi Sand Game Reserve.
 • Dag 10 : Safari

  I bruger dagene på spændende safarioplevelser. 
 • Dag 11 : Safari

  I bruger dagene på spændende safarioplevelser. 
 • Dag 12 : Hjemrejse

  I bliver kørt til lufthavnen, hvor I starter jeres hjemrejse mod Danmark. 

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 41.000 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
10 dage / 9 nætter

Inkluderet

* Alle lufthavns- og hoteltransfers
* 4 overnatninger på Table Bay Hotel i Cape Town, inkl. morgenmad
* Privat halvdags byrundtur
* Privat halvdagstur til Stellenbosch med vinsmagning
* Privat heldagstur til Cape Peninsula
* Rovos Rail Cape Town - Pretoria, 3 overnatinger i Pullman Suite, All inclusive
* 1 overnatning på Castello di Monte, inkl. morgenmad
* 3 overnatninger på Arathusa Safari Lodge, inkl. helpension, udvalgte drikkevarer, safariaktiviteter og parkskatter

Bemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring
* 1x indenrigsfly

Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres rejse.

20856 100424 KJ
hannibal

Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.