Botswanas "Speciel Green Season"

"Green Season" er regntid i Botswana, hvilket betyder, at der er grønt og frodigt overalt og fuglene er i tusindtal, mens de græsædende dyr får unger

kwando_nxai_pan_wildlife_game_viewing2
Du er her:
 • Botswanas "Speciel Green Season"
location Zimbabwe, Botswana
location Safari
location dage / nætter
location Ikke inkluderet
location Afrejse året rundt
location Fra 36.373 kr. person hvis I er to, der rejser sammen (ekskl. fly)

Introduktion

"Green Season" er regntid i Botswana, som løber fra december til og med marts. Her venter der fantastiske, frodige oplevelser! "Green Season" gør nemlig, at der er grønt og frodigt overalt og fuglene er i tusindtal, mens de græsædende dyr får unger. Samtidig er turisterne få og priserne lave.


Turen starter i Zimbabwe ved det imponerende Victoria Falls. Her deler jorden sig og sluger den enorme Zambezi-flod, der skaber et dramatisk og kraftfuldt sammenstød af vand ved bunden af klippen. Et brølende støjniveau og en sky af tåge omgiver vandfaldet. En oplevelse man sent glemmer. Herefter går turen til Chobe Nationalpark, hvor især flodbredden ved Chobe-floden er et elefant mekka. Tætheden af disse kæmper i området er én af de højeste i verden, så bliv ikke overrasket, hvis I ser flokke drikke ved flodbredden eller spadsere forbi jeres biler. Derudover er der også flodheste, bøfler, antiloper og andre imponerende arter at finde i området. Efterfølgende tager turen jer videre til Okavango Delta, som betragtes som verdens største indlandsdelta. Denne enorme oase er fyldt med elefanter og flodheste, som tilpasser sig de uforudsigelige vilkår i deltaet, ved konstant at bevæge sig derhen hvor livet er lettest og græsset grønnest. Turen slutter ved Nxai Pan National Park som er en at Botswanas bedst bevarede safari-spots. Nxai Pan er målstregen for Afrikas længste migration af pattedyr, hvor zebraer ankommer til Chobe-floden for at græsse på frisk græs efter regntiden. Ved solnedgang afbrydes udsigten mod horisonten kun af små klynger af paraplytorne, der skjuler sjakaler, øreræve og hyæner.

Billeder fra Botswanas "Speciel Green Season"

Detaljeret program

 • Sunset helicopter

  Dag 1 : Transfer Lufthavn - Hotel

  Transfer Lufthavn - Hotel I bliver mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Pioneers Victoria Falls Pioneers Victoria Falls ligger i en rolig forstad i Victoria Falls, bare 2,5 kilometer fra vandfaldene.

  Pioneers tilbyder 50 elegante, lyse, rummelige værelser med eget badeværelse, aircondition og WiFi, alle designet til at omfavne den zimbabwiske pionerånd. Der er private verandaer med udsigt over haven og poolen.

  I hjertet af Pioneers er en hyggelig lounge, mulighed for at spise indenfor og udenfor og en afslappende terrase, der åbner ud mod haven og poolen.
 • Dag 2 : Dagen er til fri disposition

  Dagen er til fri disposition
 • Dag 3 : Victoria Falls Til Chobe Nationalpark

  Victoria Falls Til Chobe Nationalpark Chobe Elephant Camp En rigtig hyggelig ny lodge, beliggende på en bakketop med fantastisk udsigt til Chobe River og flodsletterne. Fra lodgen køres der på game drives i åbne jeeps i Chobe Nationalpark og dyrelivet langs floden kan opleves fra båd - og på et sunset cruise får man den fantastiske solnedgang med. Udover safarioplevelserne kan man også komme på besøg i den nærliggende landsby, hvor Sibuya-stammen holder til.
  Chobe Elephant Camp har kun 10 værelser, der alle er bygget med respekt for de naturlige omgivelser. Værelserne har både indendørs og udendørs bruser og en dejlig veranda med udsigt over floden.
  Når man ikke er ude på eventyr i "bushen" kan man slappe af med en bog i lodgens lounge, nyde en kølig drik i bare eller dase ved poolen - hele tiden med udsigt til Chobe River.
 • Dag 4 : Brug dagen på aktiviteter eller afslapning

  Brug dagen på aktiviteter eller afslapning
 • Dag 5 : Brug dagen på aktiviteter eller afslapning

  Brug dagen på aktiviteter eller afslapning
 • elefanter ved flod

  Dag 6 : Flytransfer Til Okavango Delta

  Flytransfer Til Okavango Delta Splash Splash Camp er en eksklusiv lejr beliggende i Kwara private koncession i Okavango-deltaet, tæt ved Moremi Game Reserve. Området har længe været kendt som "Splash" på grund af de store vandovergange, der skulle passeres for at nå lejrområdet. Campen har en opholdsstue, bar, restaurant samt en lille pool.
 • Dag 7 : Dagen er til fri disposition

  Dagen er til fri disposition
 • Dag 8 : Dagen er til fri disposition

  Dagen er til fri disposition
 • Dag 9 : Flytransfer Til Nxai Pan National Park

  Flytransfer Til Nxai Pan National Park Nxai Pan Nxai Pan Camp ligger lige nord for Maun-Nata-vejen og grænser op til Makgadikgadi Pans National Park mod nord. De enorme Makgadikgadi Pans er de sidste rester af en forhistorisk super-sø, der engang var her, og i dag er det et af de sidste vilde område tilbage i Afrika. Campen har faciliteter som en spisestue, opholdsstue samt udsigtsplatform. Derudover har lejren egen swimmingpool.
 • Dag 10 : Brug dagen på aktiviteter eller afslapning

  Brug dagen på aktiviteter eller afslapning
 • Solnedgang over Nxai Pan, Botswana

  Dag 11 : FLY FRA NXAI PAN AIRSTRIP TIL MAUN LUFTHAVN

  FLY FRA NXAI PAN AIRSTRIP TIL MAUN LUFTHAVN

Priser og info

Priser

Standard
Fra kr. 36.373 pr. person hvis I er 2 personer, der rejser sammen
dage / nætter

Inkluderet

* 2 nætter på Pioneers Victoria Falls, inkl. morgenmad

* 3 nætter på Chobe Elephant Camp, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer

* 3 nætter på Splash Camp, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer

* 2 nætter på Nxai Pan, inkl. helpension, safariaktiviteter og nationalparkentréer
* Alt lufthavnstransport
* Alt landtransport imellem destinationer
* 3x indenrigsflyBemærk: prisen er baseret på to personer i delt dobbeltværelse

Ikke inkluderet

* Oversøiske fly
* Ikke nævnte måltider og drikkevarer
* Drikkepenge
* Visum udgifter
* Rejseforsikring


Bemærk, at flybilletter IKKE er inkluderet i den nævnte pris. I dag ændrer priserne på flybilletter sig næsten dagligt - kampagner med priser helt i bund kommer og går, afgifter stiger og sæsoner ændres. Mange rejsende har deres egne præferencer, f.eks. indenfor en bestemt flyalliance pga. bonuspoint. Andre vil "bare have det billigste" og atter andre vil gerne flyve lidt mere komfortabelt. Der er mange faktorer, der spiller ind, og derfor har vi ikke inkluderet fly i rejseforslaget her. Vi lytter til jeres ønsker og kommer med det bedste oplæg på lige netop jeres flyrejse.<span style="font-size:8pt">21410 160424 SD</span>Nyhedsbrev

Over 4.000 andre holder sig opdateret om skræddersyede rejser her - Der er nyheder, tips og forslag til rejser. Det koster kun din e-mail. Du kan altid afmelde dig.

https://www.rejsegarantifonden.dk/
https://www.travelassoc.dk/